Lig Tv'ye tellerin altından geçerken beni kaydetmediği için binlerce teşekkür ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu başlıkta Bursalı bir kendini bilmez kadının söylediklerinden sonra yazılanları okuyorum da bizim de bazı taraftarlarımızın bu kadından farkı olmadığını düşünüyorum.
Kadının biri kendi aklının yettiği kadar bir laf etmiş, bizim taraftarlarımız da olaya balıklama dalmış. Bazı aklı selim taraftarlarımız uyarılarda bulunmuşlar ama maalesef daha çok genç olanlar, kanları deli akanlar kendilerini yine tutamıyorlar.
Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki, futbol bir spordur. Spor barıştır, kardeşliktir. Futbolu sahip olduğu değerlerin dışına çekmeye çalışmak ise tam bir aptallıktır. Bir kadın saçma sapan laflar etti diye elimize bıçak, tabanca alıp kan mı dökmek gerekiyor? Sağdan soldan saldırmak mı gerekiyor? Şikayette bulunursun, mahkemeye verirsin, güler geçersin olur biter. Ortalığı bulandırmaya, kendine güldürmeye, küfür etmeye, küfür yemeye hiç gerek yok. Her kötü söz sahibine aittir. Bu yüzden bu işin üstünde fazla durmamak, özellikle de gaza gelmemek lazım. Daha aklı başında hareket edip sağduyulu davranmalıyız. Bana göre bir Trabzonsporludan beklenen de budur.
Bizim taraftarımız Türkiye'nin her yerindeki maçına gidecek, başka kentlerin taraftarı da bizim stadımıza gelip maçını izleyecek. Sonuçta bu bir gönül meselesi. Bunu böyle bilip böyle değerlendirmek gerekiyor. Sen sadece işini yap, bırak geri kalanlar ne yaparlarsa yapsınlar. Biz Trabzonsporluyuz, biz lider takımız ve biz lider takımın centilmen taraftarıyız. Bizler adam gibi adamız, geri kalanları düzeltmeye uğraşmak bizim haddimiz değil. Onlar kendi içlerinde düzelir zaten.
Yorum
-
valla bosverın bu kardeslık msj larını face de yayınlanan ıkı trabzon taraftarını doven yaklasık 50 kısılık bursa taraftarı ıcın kımse bana kendını bılmez bırkac kısı dıyemez...mactan once hersey guzel ama koyunca bursaya o dostluk msj ı verenlerı gorduk,serefsızler tarıhındekı tek sampıyonlugu bızım fb ye celme takmamızla almıslar bırde bıze yaptıklarına bak...ordakı 2 trabzonluya vuran 5-10 kısı olsa ve dıgerleerı ayırsa o zaman kendını bılmez bırkac bursalı derım ızleyın vıdeo yu bakalım kendını bılmez kac kısı varmıs....yazıkların olsun bursalılara hayatları boyunca bı daha nah sampıyonluk gorurler ıns...
Yorum
-
İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar kaypak bir adam lan bu!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar,
BMN olarak, Bursaspor maçından önce bir karar aldık ve dedik ki, Bursaspor maçının sonucu ne olursa olsun, bir tepki vermeyeceğiz.
Bursasporlular bir cahillik yaptı iki yıl önce ve cevabını da fazlasıyla verdik. Bundan sonra, bu işi ileri götürmek bşzşm klasmanımız dışıdır.
Trabzonspor şu anda balçıkla sıvanamayacak ölçüde büyük bir gerçektir ve tüm ülkenin yüzüne Güneş vurmaktadır.
Lütfen, daha düne kadar şampiyonluk kupası görene kadar Bursasporlu olmamış bir kendini bilmez için kendinize bayramınızı zehir etmeyin.
Trabzonsporlu futbolcularımız ağzımızda şeker tadıyla bayrama girebilelim diye müthiş bir maçla bitirdi haftayı.
Şimdi ağzımıza kötü sözler alıp kendi kendimizi sinirlendireceğimize, Trabzonsporumuz'un bize verdiği hediye ile mutlu olalım. Hakettik biz bunu. Yıllardır çektiğimiz çileler sonunda meyvelerini vermeye başlamışken, bir basit unsurun tahrikiyle bu kadar zıvanadan çıkmayalım.
Tüm Trabzonspor Camiası'nın bu mutlu bayramının mübarek olmasını diliyor ve en azından şu ateş biraz dinene kadar da başlığı kapatıyoruz.
O arada şu videoyu izleyebilirsiniz:
En son Tunga tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 15:30.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum