Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farz tarafından gönderildi
    demirden korksam trene binmem bayramın 2. günü inadına orda olucam.
    Almadan gelme
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Hiç bir trabzonspor grubunun gitmemesi gerekli haklı iken haksız duruma düşeriz . hani bir söylem var ya trabzonda yerel basın böyle olduğu sürece trabzon şampiyon olamaz .eğer bu oyuna gelirsek bu söylem trabzonda böyle her oyuna gelen taraftar olduğu sürece trabzon şampiyon olamaz..

bende çok kızmıştım kadın tuaf diğer videolarını görünce kaaleye almaya gerek yok

Yorum

• Fenerbahçe taraftarlarının bu kadının bu salakca konusmalarına yaptıgı yorumu aynen yazıyorum.. bursalılarda kendıne burdan ders cıkarsın..

Valla Trabzonlular‚ Heykel´de de gezer‚ Altıparmakta´da ama bu abla bir daha Dikkaldırım´dan geçebilir mi orası meçhul.
        _éRdém _

Yorum

• fenerlilerden Bir yorum daha buyrun bu fenerlıler adam olmaya baslamıslar helal olsun

Ve bunlari kendi resmi televizyonlarinda hemde bir bayan söylüyor söyleyebiliyor...gercekten inanilmaz...hayatina susamis galiba...karadenizlileri tanimiyor galiba...
          _éRdém _

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardes bu haberin kaynagının linkini özelden yollarmısın bana!
            ben de orda olabilirim bizden bir organizasyon çıkmazsa?!?!?!?

böyle bi açıklama yok herhangi bi grup tarafından yapılmış. facebook ta bursalılar tarafından bi grup kurulmuş ve bizim adımıza yarın orada toplanıcaz falan diye yazılar yazmışlar. bi göz atıyım dedim; kafamıza göre papaz vururuz falan diye basit şeyler bile yazmışlar.

bayram günü böyle gaza gelmemek lazım. herşeyin zamanı var..

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar az önce ögrendim bunuda yazacam dahada bu basiretsiz konu hakkinda birsey yazmiyacagim...
              o kadin meger adammis. ben tahmin etmistim zaten. bursa nin taraftar sitesinden alintidir.

oktay
              16 Kasım 2010, Salı 00:23
              adamsın seda çapçı helal olsun
              yarildim haha
              adam hakli beyler
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• facebookdaki grup çakma.kimse galayana gelmesın.googleye bursaspor taraftarı yazın gülün eylenın geçin.

Yorum

• :root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); }     Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net 

zamaninda zaten ayari vermisiz =)

not: bilgisayarin sesini kontrol edin. sirf explorer ile caliyor müzik
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• ''zavallı'' kadını da ekmediğinden ettik

Yorum

• Hazırlanan tuzaklara düşmeyelim. İşimize bakalım. Bu sene bu iş olacak Allah'ın izniyle. Bu arada herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.
                      TRABZONSPOR
                      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Trabzonlu'yu kışkırttı işinden oldu

Trabzonspor'un, Bursaspor'u kendi evinde yendiği maçın ardından pazar günü, internetten yayın yapan Bursaspor TV'de, 'Gazete Turu' adlı programı sunan Seda Çapçı'nın Trabzonluları galeyana getirecek ifadeler kullanması tepkilere neden oldu.

Programda Trabzonsporlu Egemen’e çatıp, “Sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım” diye yorum yapan Çapçı’nın daha sonra “Dik kaldırım ve Beşevler’de oturan Trabzonlular’a artık hemşehri demeyeceğiz. Maçta ortamı gerdiler. Haddini aşan tezahürat yaptılar. ‘Bize her yer Trabzon’ diye bağırıyorlar, ama maçın sonunda ben Bursa’nın en işlek caddesi Heykel ve Setbaşı’nda bir tane Trabzonspor formalı göremedim. Şampiyon olursunuz ama adam olabiliyor musunuz?” diye konuşması tepkilere sebep oldu. Bursaspor Web TV yöneticileri, sunucu Çapçı’nın işine son verdiklerini açıklamasına rağmen öfkesi dinmeyen Trabzonlular’ın yarın (çarşamba) protesto yürüyüşleri yapacağı öğrenildi. Trabzon taraftarlarının Bursaspor yönetiminden özür beklediği ve RTÜK’e de telefonla şikayette bulundukları belirtildi.

Fanatik

En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 08:07.
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonlu'yu kışkırttı işinden oldu

Trabzonspor'un, Bursaspor'u kendi evinde yendiği maçın ardından pazar günü, internetten yayın yapan Bursaspor TV'de, 'Gazete Turu' adlı programı sunan Seda Çapçı'nın Trabzonluları galeyana getirecek ifadeler kullanması tepkilere neden oldu.

Programda Trabzonsporlu Egemen’e çatıp, “Sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım” diye yorum yapan Çapçı’nın daha sonra “Dik kaldırım ve Beşevler’de oturan Trabzonlular’a artık hemşehri demeyeceğiz. Maçta ortamı gerdiler. Haddini aşan tezahürat yaptılar. ‘Bize her yer Trabzon’ diye bağırıyorlar, ama maçın sonunda ben Bursa’nın en işlek caddesi Heykel ve Setbaşı’nda bir tane Trabzonspor formalı göremedim. Şampiyon olursunuz ama adam olabiliyor musunuz?” diye konuşması tepkilere sebep oldu. Bursaspor Web TV yöneticileri, sunucu Çapçı’nın işine son verdiklerini açıklamasına rağmen öfkesi dinmeyen Trabzonlular’ın yarın (çarşamba) protesto yürüyüşleri yapacağı öğrenildi. Trabzon taraftarlarının Bursaspor yönetiminden özür beklediği ve RTÜK’e de telefonla şikayette bulundukları belirtildi.

Fanatik

http://fanatik.ekolay.net/Trabzonluy..._35_202006.htm
                          işte budur bu kadın yüzünden sabaha kadar gözüme uyku girmedi. gözlerim kapanıyor sürekli böyle kişilere ancak böyle ceza verilirdi . birde dava açacaklar dava açarsa süper olur biraz mahkemelerde sürünsün

Yorum

• Trabzon Türkiyedir

Dünyanın her yerinde bir Türk, Türk'ün olduğu her yerde mutlaka bir Karadenizli vardır. Trabzonspor sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda bir şehrin sembolüdür. Kısacası; Trabzon, Türkiye'dir...

Şimdi Galatasaraylı, Fenerbahçeli ya da Beşiktaşlı dostlar alınacak belki ama gerçek bu...
                            Şimdi ‘Lider’ diye yazmıyoruz bu satırları...
                            Şimdiye kadar yazdığımız yazılar da, aslına bakılırsa bir önceki cümlemizin kanıtı...

Panorama yazısı deyince, o hafta oynanan maçların yazılması anlaşılıyor hemen... Belki de öyle yapılması gerekiyor; fakat devir artık o devir değil ki... Cuma günü oynanan bir maçı, salı ya da çarşamba günü sizlere aktarmak ne kadar mantıklı! Çünkü artık onlarca televizyon var, çünkü artık her televizyonda saatlerce süren spor (pardon futbol) programları var. İşte bu nedenle biz, her hafta, aklımıza takılan bir konuyu alıyor, sizlerle paylaşıyoruz. Amacımız, görülmeyenleri göstermeye çalışmak, yazılmayanları yazmak... Böyle bir girişin (açıklamanın) ardından geçelim Trabzon ve Türkiye meselesine...

Trabzon, Türkiye’dir...

Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, (hatta ekleyin onların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kasımpaşa’yı da) İstanbul’u temsil eden takımlar... Fakat Trabzonspor, aynı zamanda bir şehrin hikayesi... Trabzon’un simgesi, iftiharı, gözdesi... Bordo-Mavi bir forma rengi değil sadece; bir kentin simgesi... Gidin Trabzon’a, girin herhangi bir bakkala, berbere, ya da lokantaya... Karşınızda Atatürk, hemen solunda vergi levhası, sağında ise Trabzonspor posteri vardır. Bu üçlü değişmez asla.

Çünkü Trabzonspor’u Trabzonlular tutar... Elbette Fenerbahçe’nin de, Galatasaray’ın da, Beşiktaş’ın da Türkiye’nin hemen her yerinde taraftarları var; fakat Antep’teki Antepli tutuyor İstanbul’un devlerini... Yani adamın orijini Antepli, tuttuğu takım Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş... Fakat Trabzonspor farklı; Antep’teki Trabzonlular tutuyor Trabzonspor’u... Yani orijini de Trabzon, takımı da Trabzonspor adamın...

Çünkü dünyanın her yerinde bir Karadenizli, Karadenizli’nin olduğu her yerde bir Trabzonlu, Trabzonlu’nun olduğu her yerde mutlaka Trabzonspor forması vardır. Bayrağıdır o forma her Trabzonlu’nun...

Çünkü takımı üç sene şampiyon olmazsa; Fenerbahçeliler, Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar açar isyan bayrağını... Fakat 26 sezon şampiyon olamasa bile Trabzonspor; İstanbul’dan Avni Aker’e gitmeye devam eder Trabzonlular... Ya da İstanbullular’ın bile gitmeyi zul gördüğü
                            Olimpiyat Stadı’nı doldurur, Trabzon’dan gelen Trabzonsporlular...

Zafer Büyükavcı

Fanatik
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• olmadı vazgeçtim
                              En son Okan Çıtlak tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 08:44.

Yorum

• Şu başlıkta Bursalı bir kendini bilmez kadının söylediklerinden sonra yazılanları okuyorum da bizim de bazı taraftarlarımızın bu kadından farkı olmadığını düşünüyorum.

Kadının biri kendi aklının yettiği kadar bir laf etmiş, bizim taraftarlarımız da olaya balıklama dalmış. Bazı aklı selim taraftarlarımız uyarılarda bulunmuşlar ama maalesef daha çok genç olanlar, kanları deli akanlar kendilerini yine tutamıyorlar.

Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki, futbol bir spordur. Spor barıştır, kardeşliktir. Futbolu sahip olduğu değerlerin dışına çekmeye çalışmak ise tam bir aptallıktır. Bir kadın saçma sapan laflar etti diye elimize bıçak, tabanca alıp kan mı dökmek gerekiyor? Sağdan soldan saldırmak mı gerekiyor? Şikayette bulunursun, mahkemeye verirsin, güler geçersin olur biter. Ortalığı bulandırmaya, kendine güldürmeye, küfür etmeye, küfür yemeye hiç gerek yok. Her kötü söz sahibine aittir. Bu yüzden bu işin üstünde fazla durmamak, özellikle de gaza gelmemek lazım. Daha aklı başında hareket edip sağduyulu davranmalıyız. Bana göre bir Trabzonsporludan beklenen de budur.

Bizim taraftarımız Türkiye'nin her yerindeki maçına gidecek, başka kentlerin taraftarı da bizim stadımıza gelip maçını izleyecek. Sonuçta bu bir gönül meselesi. Bunu böyle bilip böyle değerlendirmek gerekiyor. Sen sadece işini yap, bırak geri kalanlar ne yaparlarsa yapsınlar. Biz Trabzonsporluyuz, biz lider takımız ve biz lider takımın centilmen taraftarıyız. Bizler adam gibi adamız, geri kalanları düzeltmeye uğraşmak bizim haddimiz değil. Onlar kendi içlerinde düzelir zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X