Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
    Bu çok iyi olur işte...
    Ne yapabilecekler çok merak ediyorum!
    BİZE HER YER TRABZON!
    - Diyelim ki Biz Yaptık , Gruplar Dağıldı Polis Geldi Felan ...Ve Bir Bakmışız Yerde 2 Bursasporlu Cansız Yatıyor...

- Değermi Hiçbirşeye , Soruyorum Şimdi...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi
      Kim organize ediyor bunu tam olarak...Aklıma kötü kötü şeyler geldi...Bu Bursasporlular o kadar şerefsiz şahsiyetlerki acaba onların bir tuzağı felan olabilir mi diye aklıma geldi...
      gurbetci gencler galiba... ama benimde aklima kötü seyler gelmiyor degil

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hiç iyi olmaz işte.
        İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç biseyde yapamazlar
        +

Yemezzz
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne maliyeti? Kulüp değerinden mi bahsediyor?
          ÖYle birsey terbiyesizlik olur. Oyuncu maliyetinden bahsediyor. Ali agaoglu agirligini koyamiyor gibi bir hisse kapildim ben. Trabzonspor büyük Takim degilde, normal bir Takimmis gibi konusuyorlar.
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Cilginlar organize ediyormus...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• bu organizasyonun sonucunda büyük olaylar olabilir ortalık fena karışır...yapılmamalı...yapabileceğimizi zaten herkes biliyor...yapmaya gerek yok..
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Diyelim ki Biz Yaptık , Gruplar Dağıldı Polis Geldi Felan ...Ve Bir Bakmışız Yerde 2 Bursasporlu Cansız Yatıyor...

- Değermi Hiçbirşeye , Soruyorum Şimdi...
                Bursalıların geleceğini sanmıyorum...
                Hiç ihtimal vermiyorum gelmelerine...
                Böyle bişe olmasını hiçbir insan evladı istemez doğal olarak.
                Ama Bursalıların bişe yapabileceğini sanmıyorum...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi
                  Kim organize ediyor bunu tam olarak...Aklıma kötü kötü şeyler geldi...Bu Bursasporlular o kadar şerefsiz şahsiyetlerki acaba onların bir tuzağı felan olabilir mi diye aklıma geldi...
                  Gurbetçi Gençler diye biliyorum.
                  Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                  Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Cilginlar organize ediyor Gurbetçiler degil. Ve Trabzonlulardaki inat Türkiye'de hiç kimsede yoktur, giden olucaktir.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursalıların geleceğini sanmıyorum...
                      Hiç ihtimal vermiyorum gelmelerine...
                      Böyle bişe olmasını hiçbir insan evladı istemez doğal olarak.
                      Ama Bursalıların bişe yapabileceğini sanmıyorum...
                      - Sanmıyosun Fatih , Ama Sen Sanmıyosun , Ya Sandığın Gibi Olmazsa...

- Ben Böyle Bir Toplanmanın Olacağına İhtimal Vermiyorum , Eğer Olursa Kendi kendimize Çelme atmış Olucaz Yine...

- Ha Orda Bir İnsanın Burnu Kanarsa Bunun 1. Sorumlusu O Angut Kadın , 2.Sorumlusuda Geliyoruz Uleyn Diyenler Olucaktır...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cilginlar organize ediyor Gurbetçiler degil. Ve Trabzonlulardaki inat Türkiye'de hiç kimsede yoktur, giden olucaktir.
                        Çılgınlar Trabzon'da 50-100 kişi kaldı Bursa'da ne yapacaklar ?

Bayramda işiniz gücünüz yok mu diyorum size sabredin. Mayıs'ta Heykel dahil tüm Türkiye Bordo-Mavi'ye boyanacak

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Sanmıyosun Fatih , Ama Sen Sanmıyosun , Ya Sandığın Gibi Olmazsa...

- Ben Böyle Bir Toplanmanın Olacağına İhtimal Vermiyorum , Eğer Olursa Kendi kendimize Çelme atmış Olucaz Yine...

- Ha Orda Bir İnsanın Burnu Kanarsa Bunun 1. Sorumlusu O Angut Kadın , 2.Sorumlusuda Geliyoruz Uleyn Diyenler Olucaktır...
                          Dediklerinde haklısın Sedat Abi.
                          Ama benim içimde de nedense "Bursalılar hiç bişe yapamayacak!" gibilerinden bir his var.
                          Çünkü orda haddinden fazla Trabzonlu var...
                          Hamiş

Yorum

• Gerek yok böyle şeylere.

İnşallah gerçekleşmez.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cilginlar organize ediyor Gurbetçiler degil. Ve Trabzonlulardaki inat Türkiye'de hiç kimsede yoktur, giden olucaktir.
                              - Arkadaşım amacın Nedir Senin Pardon...Hayır Şimdi Ne Gereği Var Bu Tür Gövde Gösterilerinin...

Yorum

• Geçtiğimiz Hafta Oynadığımız ve 2-0 Lık Galibiyetimizle Sonuçlanan bursaspor Müsabakası Sonrası Tamamen bursaspora Ait Olan Bir Tv Kanalından Haber Bülteni Adı Altında Yapılmakda Olan Bir Programda Tüm Trabzonsporlulara Yapılan Madem Size Her Yer Trabzon O Zaman Gelin Heykelde Görelim Sizi Çağrısı Üzerine Facebookda GURBETÇİ GENÇLER Adı Kullanılarak Heykelde Toplanmak Adına Bir Organizasyon Konusu Açılmıştır.

Bu Konu İle Herhangi Bir Alakamız Olmadığını Belirtiyor GURBETÇİ GENÇLER' in Herhangi Bir Suç Örgütü Değil Taraftar Grubu Olduğunun Unutulmamsı Gerektiğini Hatırlatıyoruz.

1980 Den Beri Olduğu Gibi Bugünde Yarında TRABZONSPORun Armasının Bulunduğu Her Yerde bursa Diyarbakır İzmir Antep Farketmeksizin Bulunacağımızı Ama Asla Toplumsal Bir Suça İştirak Etmiyeceğimizi Duyuruyoruz.Kesinlikle Böyle Bir Organizasyonumuz Söz Konusu Değildir.Konu İle Gerekli İşlemleri En Kısa Zamanda Başlatacağımız Herkez Tarafından Bilinmelidir
                                Tüm TRABZONSPOR Taraftarlarını Oyuna Gelmemeye Ve Sağ Duyulu Davranmaya Davet Ediyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X