Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Hertürlü Prokakosyana Gelirim Diyosun Yani...
    her türlü provokasyona gelirim evet..özgür bir vatandaşsam o formayla gezmek bu ülkede hakkımsa , eğer bize heryer trabzon diyebiliyorsam taksimin göbeğinde de giyer dolaşırım heykelin tepesine de çıkarım.. gelsin bi allahın kulu laf etsin de göreyim !
    "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
    Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lan herşey senin için.Sırf tek başına heykele gidip dayak yeme diye uğraşıyorum.Böyle videoları Eminönü'nde çektirtip Bursa diye Facebooka koyuyorum ççç ççç ççç
      gerekiyosa o dayak yenilecek! =)))

cümleten hayırlı geceler... malum sabah namaz var... Allah kabul etsin, bayramınız mübarek olsun! =)
      Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gerekiyosa o dayak yenilecek! =)))

cümleten hayırlı geceler... malum sabah namaz var... Allah kabul etsin, bayramınız mübarek olsun! =)
        Açtırma bayramlık ağzımı...Bak açarsam hani şu maçtan bir gece önce Bursa sokaklarında gezerken ben tezahüratlar yaparken sen sus olm aman haa tehlikeli yerler buralar dediğini söylerim herkese

Yorum

• İlk olarak jax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          her türlü provokasyona gelirim evet..özgür bir vatandaşsam o formayla gezmek bu ülkede hakkımsa , eğer bize heryer trabzon diyebiliyorsam taksimin göbeğinde de giyer dolaşırım heykelin tepesine de çıkarım.. gelsin bi allahın kulu laf etsin de göreyim !
          - Dostum Bir Salağın Lafına Bakıpta Böyle Şeyler Yapmak Yersiz , Biz Şu Seneyi Şampiyon Tamamlayalım O zaman Bursada Gerekeni Yaparız Zaten...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bursaspor'un Karadenizli başkanı kulübünün bu ırkçı çalışanı hakkında ne düşünüyor?
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Bu TV8 deki sakalli adam ne sacmaliyor ya. Trabzonun Maliyeti Bursasporun cok cok altindaymis?..
              Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açtırma bayramlık ağzımı...Bak açarsam hani şu maçtan bir gece önce Bursa sokaklarında gezerken ben tezahüratlar yaparken sen sus olm aman haa tehlikeli yerler buralar dediğini söylerim herkese
                ben burda hastane var burda bagırmayalım diyodum ! =) yalan yanlıs bilgilerle insanlara yanlıs anlatma beni! =)
                Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben burda hastane var burda bagırmayalım diyodum ! =) yalan yanlıs bilgilerle insanlara yanlıs anlatma beni! =)
                  Git yat ben seni Trabzona getireceğim Bursa maçına.Heykele filan gideyim deme bak!

Yorum

• Yalnız kadına antuda bile çok tepki var, demek ki sadece biz tepki vermiyoruz. Umarım haftaya spor programlarında çıkar bu kadının konuşmaları. Cidden anayasaya göre suç bunun konuştukları. Hapis cezasını gerektiren haller ve basın yayın yolu ile yaptığı içinde cezası yarı yarya artması gerekiyıor. Şu halde 6 yıl kadar hapis cezası alması lazım.

Yorum

• sporx'in yaptığı en iyi teknik adam kim oylamasında Şenol Hoca'mızın büyük üstünlüğü var...
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu TV8 deki sakalli adam ne sacmaliyor ya. Trabzonun Maliyeti Bursasporun cok cok altindaymis?..
                        Ne maliyeti? Kulüp değerinden mi bahsediyor?

Yorum

• Videoyu izledigimde bende kendimden gectim ve asiri derecede tahrik oldum, ama sakin kafayla düsününce tek dogrunun simdilik bu silligi kaale almamak oldugu sonucuna vardim. Sezon sonunda o dedigi yerlerde sampiyonluk kutlamalarimiz kapaklarin en güzeli olarak tarihe gecer. IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR renktaslar, YÜRÜYELIM...

Yorum

• - Daha Formalarında Reklam Yok , Bizi Baz Alıyolarmış Reklam Gelirinde...

- Daha Çok Çalışmanız Lazım , Şu Beğenmediğiniz Trabzonspor Olmasaydı Rüyanızda Görücektiniz Yaşadıklarınızı...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
                              Bu çok iyi olur işte...
                              Ne yapabilecekler çok merak ediyorum!
                              BİZE HER YER TRABZON!
                              Bu hiç iyi olmaz işte.

Yorum

• Hiç biseyde yapamazlar

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma