Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TV8'i açsın herkes
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Herkesin Derdi Biz Olmuşuz Demekki Bayaa Bi Koymuşuz !
      Gurbetçi Gençler | 17.11.2010 Saat 15:00 'da Bursa Heykeldeyiz...
      Face'de Yazıyordu
      Bakalım Ne oLucak
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Ben Halil Şanlıya Kızmam , Boş Konuşan , Bi Halt Bildiğini Zanneden Bu Şahısları O Proğramı Yaptıranlara Kızarım...

- Esas Bu Takım Hafif Bir Sendelerse , O zaman Görün Siz Diğer Yerel Akbabaları...
        Sedat Abi(eski profil resminde benden büyük olduğunu anladığımiçin)(ayrıca senin yorumları hep okuyorum bir şey yazmasamda güzel yorumların var yeri gelmişken söyleyeyim dedim) ben halil şanlının trabzon sevgisinden zerre kadar şüphem yok örneğin bu lafı demese iyi gün dostu kötü gün düşmanı olurdu. adam yıllardır yanlış yönetiliyor diyor zaten . diğer yerel basından iyi gün dostu çok var onlara lafım yok. ancak bende halil şanlıya katılmıyorum yönetimin hataları olur ancak benim yaşım 22 gördüğüm en iyi yönetim bence

Yorum

• Takımın karşılanmasını gösterdiler...Tüylerim diken diken oldu...Bu takım 12.haftada 1 maç kazandığıında bunlar yaşanıyorsa , şampiyonluğunda neler olur hayal bile edemiyorum...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Halil Şanlı kadar boş konuşan , kendi çıkarı için millete sallayan bir adam yoktur...İşte Trabzonspor 25 senedir böyle adamlar yüzünden şampiyon olamıyor...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivasspor'Da böyle çirkefleşmişlerdi,
              -Bursa sende yakın zamanda kümeye oynayacaksın uzak değil o günler.
              sivası şu halde gördükçe içimin yağları eriyo zaten
              bursa sonun öyle olsun inşallah....

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TV8'i açsın herkes
                ne var orada

Yorum

• Yarın Seda teyzenin 10:30'da programı var. Bakalım çıkacak mı, çıkarsa neler anlatacak?
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak allcay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sivası şu halde gördükçe içimin yağları eriyo zaten
                    bursa sonun öyle olsun inşallah....
                    ah o sivaslılar yok mu forumlarda cirit atıyorlardı şimdi yok ki laf diyeceksin önceden tuttuğu takımlara yöneldiler

Yorum

• 29. haftayı bekliyorum
                      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                      -ismail-

Yorum

• Jaja - 4.2 Milyona aldık, 12 Milyona giderim diye madde koydurdu..İyi performans gösterirse sezon sonu minimum 8-9 Milyon..

Colman - 2.5 Milyona aldık, şuanki değeri en az 6-7 Milyon..

Alanzinho - 4.5 Milyon diye biliyorum..İyi performans gösterirse aşağı yukarı aynı fiyata gider bence.. Ama şuan o fiyata satılamaz tabi.

Cale - 2.2 Milyona aldık.. Daha yüksek bir ücrete satılabilir..Şuan istediğimiz formda değil, hatta sol bek ihtiyacımız var.Ama iyi oyuncu bence.Milli takıma da çağırılıyor..

Gabric - 2.5 Milyona aldık.. Kaliteli ve gelecek vaat eden bir yabancı, Hırvat milli..İyi performansı ile yüksek bir fiyatı olacaktır.

Glowacki - 900 Bine alınmış kaliteli ve faydalı bir transfer.

Faty Papy - Neredeyse bedava, henüz 20 yaşında ve yetenekli..Gelecekteki durumunu bilemiyoruz ama transferine başarısızlık denemez.

Téofilo - 2.1 Milyon Euro.. Performansı ortadaydı.. Çalışkan ve ahlaklı bir kişiliği de vardı..Ama yurt dışına çıkmamasının sıkıntılarını yaşadık..

Song, Isaac, Sylla, Brüls, Tjikuzu transferleri de doğruydu..Belki Tjikuzu'ya (700 Bin sanırım) fazla para verilmiş olabilir ama onun dışındakiler doğru transferlerdi..Brüls de en azından denenmeliydi..

Maç ile alakasız belki ama bu analizi yapasım geldi
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• sivaslılar trabzon tabelasında resim çekilip bize güya kapak yapacaklardı ama bizim uşaklar sivasspor takım otobüsüne bir hareket çekince bir daha esameleri okunmadı

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja - 4.2 Milyona aldık, 12 Milyona giderim diye madde koydurdu..İyi performans gösterirse sezon sonu minimum 8-9 Milyon..

Colman - 2.5 Milyona aldık, şuanki değeri en az 6-7 Milyon..

Alanzinho - 4.5 Milyon diye biliyorum..İyi performans gösterirse aşağı yukarı aynı fiyata gider bence.. Ama şuan o fiyata satılamaz tabi.

Cale - 2.2 Milyona aldık.. Daha yüksek bir ücrete satılabilir..Şuan istediğimiz formda değil, hatta sol bek ihtiyacımız var.Ama iyi oyuncu bence.Milli takıma da çağırılıyor..

Gabric - 2.5 Milyona aldık.. Kaliteli ve gelecek vaat eden bir yabancı, Hırvat milli..İyi performansı ile yüksek bir fiyatı olacaktır.

Glowacki - 900 Bine alınmış kaliteli ve faydalı bir transfer.

Faty Papy - Neredeyse bedava, henüz 20 yaşında ve yetenekli..Gelecekteki durumunu bilemiyoruz ama transferine başarısızlık denemez.

Téofilo - 2.1 Milyon Euro.. Performansı ortadaydı.. Çalışkan ve ahlaklı bir kişiliği de vardı..Ama yurt dışına çıkmamasının sıkıntılarını yaşadık..

Song, Isaac, Sylla, Brüls, Tjikuzu transferleri de doğruydu..Belki Tjikuzu'ya (700 Bin sanırım) fazla para verilmiş olabilir ama onun dışındakiler doğru transferlerdi..Brüls de en azından denenmeliydi..

Maç ile alakasız belki ama bu analizi yapasım geldi
                            Kimse maçı konuşmuyor zaten şuan Çağatay abi.

Sohbet alanına döndü bu başlık.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sedat Abi(eski profil resminde benden büyük olduğunu anladığımiçin)(ayrıca senin yorumları hep okuyorum bir şey yazmasamda güzel yorumların var yeri gelmişken söyleyeyim dedim) ben halil şanlının trabzon sevgisinden zerre kadar şüphem yok örneğin bu lafı demese iyi gün dostu kötü gün düşmanı olurdu. adam yıllardır yanlış yönetiliyor diyor zaten . diğer yerel basından iyi gün dostu çok var onlara lafım yok. ancak bende halil şanlıya katılmıyorum yönetimin hataları olur ancak benim yaşım 22 gördüğüm en iyi yönetim bence
                              - Teşekkürler Kardeşim...

- Ama Şu Takım Bu Havadayken Hala İçindeki Kini Kusuyorsa Bir İnsan , Ben Onun İyi Düşündüğünü Düşünemem...

- Zaten Ben Yerel Medyaya Takığım O Ayrı Zaten
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkesin Derdi Biz Olmuşuz Demekki Bayaa Bi Koymuşuz !
                                Gurbetçi Gençler | 17.11.2010 Saat 15:00 'da Bursa Heykeldeyiz...
                                Face'de Yazıyordu
                                Bakalım Ne oLucak
                                kardes bu haberin kaynagının linkini özelden yollarmısın bana!
                                ben de orda olabilirim bizden bir organizasyon çıkmazsa?!?!?!?
                                Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X