- Ya Ben Bu Bayanı Ciddiye aldım ama , Şu Üstteki Linki Tıklayınca Herşey Ortaya Çıkıyor ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Bu kadın oluşan tepkiden dolayı yaptığı açıklamasında diyor ki Bursa'da yaşayıp ekmek kazanan ve tribünde küfür eden Trabzonsporlulara söyledim o laflarımı.İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor TV'nin Sunucusu Seda Çapçı'nın Trabzonspor maçı öncesi kinini belli ettiği röportajı. Demekki içindeki bu kin maç içinde olan küfürler yüzünden değilmiş. Zaten varmış. Kendisini boşuna maç içinde oluşan küfürlerle aklamaya çalışmasın. Var olan kinini devam ettirmiş.
İyide kadın sen o küfürler oluşmadan maçtan önce zaten niyetini belli etmişsin. İçinde var olan kini bir nebze olsun dışarıya akıtmışsın. Üstelik Bursasporlu çocuk efendi bir şekilde Trabzonspor'a olan minnet duygusunu anlatırken araya girip minnete gerek olmadığını hal ve hareketlerinle belli etmişsin.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Şu an herşey iyi gidiyor. Her şeyin yeri zamanı var hata yapılmış olabilir ama çok iyi konumdayız bence şimdi bunları konuşmanın bi anlamı yok. Daha şimdi dinledim sergen yalçın dedi ki eğer trabzonspor kendi kendine bişey yapmazsa bu sene şampiyon olur dedi. Adam bile tanımış bizi. Durup dururken söylenen şu söz bile insanın huzurunu kaçıracak cinsten. Bence onu k,m demişse yanlış yapmış. Şimdi konuşulacak şey yönetimin başarısızlığı filan değil, takımın konumu ve bence gerçekten iyi durumdayız.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok ama Halil Şanlı Sadri Şener in aldığı yabancıları saydı 13 tane. içlerinden sadece Jaja bu maçta maçın kaderini belirledi dedi. Takım lider ama yönetim başarısız dedi.
Yorum
-
Valla öyle bence de. Cicişlerin bu kadar havalanacağını bilsem sevinmezdim.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke fener şampiyon olsaydı bunlar olacağına.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok ama Halil Şanlı Sadri Şener in aldığı yabancıları saydı 13 tane. içlerinden sadece Jaja bu maçta maçın kaderini belirledi dedi. Takım lider ama yönetim başarısız dedi.
Ya bizim yerel medyada camur aticak bisey bulmayinca cok kasiyor yaaa onlar icinde üzüliyom acikcasi bzen cok ugrasiyorlr elestircek bisey bulmak icin...
Jaja bu maci aldi kabul haftaya Colman 2-3 assit 1-2 gol atarsa ne dicek yada Alanzinho keza öyle, sacmaliyorlar düpe düz...
Yorum
-
halil şanlıda fazla uzattı artık.onun tek derdi HH idi o da yok artı daha neye sallıyosun hala.ayrıca bence şimdiki yabancılarımız bence ts tarihindeki en iyi yabancılardır.yani aynı ayarda 5-6 kaliteli yabancımız var.verilen paralar fazla olabilir ama uzatmaya da gerek yok her programda tekrar etmekten bıkmadı hala alamadım gitti.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla ilgisi yok ama Halil Şanlı Sadri Şener in aldığı yabancıları saydı 13 tane. içlerinden sadece Jaja bu maçta maçın kaderini belirledi dedi. Takım lider ama yönetim başarısız dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Lafın gelişi değil gerçekten ezik 

Yorum