Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendimi zor tutuyorum. ama bu sene ayni hatalari yapmiyacaz

bu sene önümüze bakacaz. kimsenin bizi tahrik etmesine izin vermiyecez.

bu sene sampiyonluk gelecek insallah...

Yorum

• ligin 2. yarısında vereceksin bunlara odunu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forum yönetimini de göreve davet ediyorum girişe güzek bir kapak yapın lütfen özellikle Şampiyon Olabilirsiniz ama Adam olamazsınız demiş ya çok pis sövesim var .

Kayle almaya değmez derseniz , kadın değmeyebilir ama konuşmayı yaptığı yer BursasporTv .

Lütfen !
        Katılıyorum...
        BMN yönetimi güzel bir kapak hazırlayacaktır!
        Hamiş

Yorum

• Her lafa verilecek cevabım var ama ! Önce lafa bakarım lafmı diye, sonra söyleyene bakarım İNSAN'mı diye....
          TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• bu fotoğraflar tüm bursalılara yeter
            En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 20:51.
            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• ulan haysiyet yoksunu herifler siz değilmisiniz daha geçen hafta Antalya deplasmanında topçunuza üçlü çektiren hem de 2-2 biten maçtan sonra..Üstelik bunu her deplasman maçından sonra yapıyorsunuz..Engin yapıncamı bi yerinize battı..Şenol Hocanın akisne Koçum Engin..bir de topçu adamsın 1-2 tanesini rahat indirirdin az kassaydın ama olsn..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok merak ettiğim bir şey var maça gidenlere sormak istiyorum ,

Biz bunlara maç boyunca sövdük mü ?
                Egemen ve Umut'a sövmeye başladıklarından sonra film koptu.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kabahat bizdeki bunları şampiyon yaptık. Yazık.
                  Evet kabahat bizde süper kupada yenmemize rağmen bursa diye tezahurat ettik ertuğrul sağlam diye tezahurat ettik evet kabahat bizde.
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Arkadaşlar bu filmleri yeterince izlemedik mi? Oyunlara gelmeyelim. Kaos, kavga sadece bize kaybettirir. Boşverin. Gerekeni gerekli merciler gerekli görürseler yaparlar. Biz hedefimize odaklanalım. Oyunlarla avantajımızı kaybetmeyelim
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Özürünüz size kalsın..
                      Nede güzel koymuş Jaja reis.......

Yorum

• Bursasiporlucukları bu kadar umursamanıza cidden şaşırıyorum. İşiniz mi yok yahu.

Biz geçen senenin sonundan taa maç gününün sonuna kadar herşeyin dostça olması için çaba sarfettik. Ciddi ciddi.

Kadıköy'de Fener'i şampiyonluktan ettiğimiz maçta vardım. Kendimiz şampiyon olmuş gibiydik.

Süper Kupa finalinde de Bursalı arkadaşların yaptıkları ortada.

Onlarda bazı şeyler eksik.

Tribün kültürü mü dersiniz, futbol bilgisi mi dersiniz, bilemiyorum.

Ancak inanılmaz eksikleri var.

Bir bayanın ateşli konuşmaları için de daha fazla sinirlenmemize hiç gerek yok.

Eskişehir'i yenelim.

Haydi. Daha da 6 gün var.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ne demiş inciciler: Sus ve y.... (çok anlamlı bir sözdür yazamadım gerisini)
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bir uclu cekelim , kendimize gelelim

Yorum

• Bursaspor sahaya çıkınca alkışladık.

Onlar da "alkışlayın i.neler bursa şampiyon" diye tempo tutunca klasik ay ayol muhabbeti döndü.

sonra egemen ve umut'a küfür ettiklerinde oraya geliriz tezahuratı atıldı. herhangi bir sivas deplasmanındaki kadar küfür etmedik misal
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu fotoğraflar tüm bursalılara yeter
                                ....................
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X