Bursada yasayan Trabzonlu Rizeliler sizde bu alcak zavaliya tepki gostermesenis sizede yaziklar olsun derim !!!
bursaspor tv'ye mail attım, kadına ulaşmak icin bi numara bişey arıyorum... dedigim gibi, heykelden setbaşına bi yürüyüş iyi gider... abartıya kaçmaya gerek yok, kadın kovulsun yeter!
13.11.2010 Cumartesi günü oynanan ve Trabzonspor'un 2-0 galibiyeti ile sonuçlanan Spor Toto Süper Lig mücadelesinden sonra 14.11.2010 günü Bursaspor Kulübünün internet üzerinden canlı yayın yapan Bursaspor TV'sinde Seda Çapcı adlı programcı; programında alenen Trabzon ve Karadeniz insanı ile ilgili akıl almaz cümleler kurarak tehdit etmiş, halkı kin ve düşmanlığa sevkedecek açıklamalarda bulunarak Türk Ceza Kanunun 216 maddesini açıkça ihlal ederek suç işlemiştir. Söz konusu programcı,program ve yayının sahipleri hakkında gerekli incelemelerin yapılarak gereğinin yapılması hususunu yüce makamıza saygılarımla arz ederim.
Şikayetçi
Altan ATABAY
Adres
şahsım adına ben şikayetimi yapıyorum. Avukat üyemiz varsa usul yönünden hatamız varsa beni uyarsın.
bu terbiyesizlik cevapsız kalmayacaktır.
telefon
En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:08.
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
herkes öyle her istediğini söyleyebilme hakkına sahip olamaz. Bizim sizin gibi değiliz hakkımızı sizin istediğiniz gibi şiddetle değil hiç beklemediğiniz gibi yasal yollarla arayacağız. akıllı olun uludağ gazoz için gazınızı alsın..
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
Yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum . yorumumu okuyan yıkıcı olmadıgımı anlamıştır.
Egeme verilen tepkiden bahsedeyim bursasporda oynerken verdiği röportajlar ben bursasporluyum futbolu burda bırakmak istiyorum gibi ve sonra sözleşmesi bitince ufak bi miktar karşılıgı takımla anlaşamadı ve trabzona gitti tamam eyvallah prof. yani sonucta adam ama taraftarın egemene olan tepkisi herkesin farklı kimi bırakıp gitti diye kimi trabzonspor-bursaspor macından sonra hiç bu takımın formasını giymemiş ekmeğini yememiş gibi 3lü çektirmesi kimide bursaspor hakkında verdiği bazı demeçler.aslında bende kızgındım kendisine ama fenerbahçe maçından sonra geçti şuanda kızgınlıgım yok eyvallah.
liverpool olayına gelince o istanbuldaki maç herşeyi batırdı zaten maç öncesi otobüslerimizin ikitelli girişinde taşlanması kötüydü.
her iki takım sahaya cıktı biz maç sonrası trabzonspor takımını tribünlere çagırmayı planlıyorduk ama işler istenildiği gibi gitmedi maç sırasında karşılıklı küfürleşmeler oldu sonra bu dünyada bursa aşkı bambaşka diye başlanan tezahürat yapıldı ondan sonra da zaten maçın verdiği gerginliklede liverpool diye bağrıldı ama öyle olması gerekmiyodu onu söylememeliydik kendi adıma konuşursam ben bağırmadım öyle o konuda haklısınız. maç sonuda yapılan jest ise güzeldi ona diyecek bişeyim yok.bizde yapmak isterdik ama dediğim gibi işler istenildiği gibi olmadı.bursada trabzonspor otobüsü stada gelirken store çevresinde alkışlandı orda olan varsa görmüştür. alkışlayanlardan biride bendim.
2. yarı trabzon deplasmanında gene otobüslerimizin taşlancagı belli geçen sezon taşlanan otobüsümüzün videosu aradım ama bulamadım herneyse geçelim bunları şunu da demek istiyorum trabzondaki maçta bursaspor 2-0 kazansa maç öncesi maç sonu ve maç sırasında karşılıklı küfürler edilecektir trabzonda okuyan bursalılar vardır elbet maç bitiminde bursaspor formalarıyla çıkıp evlerine gitmeye çalışsalar sizce gidebilirler mi ? veya bu maçtan sonra trabzonda maç öncesinde bursaspor formasıyla trabzonluların içinde dolaşabilirler mi ? ama şunu söyliyeyim seneyede bursada maç öncesi trabzonlular rahat rahat gezcekler her sene oldugu gibi...
ben bursada yaşayıpta maç öncesinde bursalılara t.p diyen ve bursaspora küfür edenleri anlamadım.şampiyon oldugumuzda hep beraber şampiyonlugu kutlayıp bursaspor diye bagırmamışmıydık ? bursalı trabzonlular yarısı yeşil beyaz yarısı bordo mavi pankart yaptırıp altıparmaga asmamışlarmıydı.
herneyse size iyi akşamlar forumda huzurunuzu kaçırmak istemem seda konusunda da bir iki bişey söylemek istiyorum. çatlak dengesiz zevzegin teki öyle oldugunu diğer rprtjlarında da anlarsınız zaten.
derdiniz ne sizin?derdiniz ne bize onu söyleyin.siz kötü karşılamayı fenerbahçeye sorun.siz başlatmadınız mı lige çıktığınız ilk sene''Trabzon kümeye'' diye bağırarak.ben anlamıyorum sizi.ben sizi yemin ediyorum anlamıyorum.ne yapmak istediğinizi anlamıyorum.bu arada demin dediğim s.refsiz sözü için özür diliyorum.hee pişman değilim ama özür diliyorum çünkü bana yakışmadı.çıldırıyorum artık size bursasporlular.bursadakilermi böyle bilmiyorum.ama size çıldırıyorum.istanbulda o kadar arkadaşım var biriyle bile anlaşamadığımız konu yok şu futbolda.ama dedim ya derdinizi anlamıyorum sizin.
derdiniz ne sizin?derdiniz ne bize onu söyleyin.siz kötü karşılamayı fenerbahçeye sorun.siz başlatmadınız mı lige çıktığınız ilk sene''Trabzon kümeye'' diye bağırarak.ben anlamıyorum sizi.ben sizi yemin ediyorum anlamıyorum.ne yapmak istediğinizi anlamıyorum.bu arada demin dediğim s.refsiz sözü için özür diliyorum.hee pişman değilim ama özür diliyorum çünkü bana yakışmadı.çıldırıyorum artık size bursasporlular.bursadakilermi böyle bilmiyorum.ama size çıldırıyorum.istanbulda o kadar arkadaşım var biriyle bile anlaşamadığımız konu yok şu futbolda.ama dedim ya derdinizi anlamıyorum sizin.
hazımsızlık trabzonunu çekememe kıskançlık ne dersen de
sonları sivas 2 sene içinde
Arkadaşlar,yumurtaydı ,tavuktu uğraşmayı bırakalım. Biz s...r geçeriz.Aynen cumartesi bursaspora yaptığımız gibi.Gerisi boş,anca konuşup dursunlar.O kadında konuşuyor sanki içinde cam kırığı kalmış gibi )
yok burdayım bütün yorumları okuyayım hepsine birden cevap vercem teker teker alıntı yaparak zor olmasın
Aslinda bursasporu ve taraftarini ciddiye alsam, forumdan ceza almak pahasina hepsinin birer serefsiz,yalaka,adi oglan sürüsü oldugunu söylemek isterdim, ama sonunuzu cok iyi bildigim icin ciddiye bile almiyorum.
En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:18.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
arkadaslar bu arada, Trabzondaki arkadaslardan da ufak bi ricam var... Es-Es maçında Seda Çapçı denilen ...'ya (forumda yazmak dogru kaçmaz) gerek pankart gerekse tezahuratlarla gerekli mumamelenin yapılmasıdır ricam...!
Gençler kardeşler yeter ama bu nasıl bir dil hiç yakışıyor mu size?Yorumlarınızı doğru dürüst yapın bu forum Trabzonspor taraftar forumu eleştirdiğimiz noktaya düşmeyelim.Irkçılık yapmış bu kadın bu kadar basit ses verelim tepki koyalım ama hangi camiaya ait olduğumuzu unutmayalım.
Bence Şenol abinin çağrısına biraz olsun kulak asalım.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Kasımın onüçünde, çıktık maça Bursa´ya
Bursa`yı yıkan Jaja, tavan yapar borsaya
İki gol sığdırmışız, on altı dakikaya
Burağın attığını, saydık biz sadakaya
Türkiye hayran kaldı, Brezilya`lı Jaja´ya
Jaja ezelden beri ,kâbus Sağlam hocaya
Geçen yıl şampiyonluk, ikram idi Bursa´ya
Yardımımız olmazsa, bekleyecekti baya
Kafa tutmak kolaymı, Trabzon gibi markaya
İstanbul bu yarışta, kaldı bu yıl arkaya
Acımam ben Aslan`a,Kartal`a,Kanarya`ya
Trabzon yendi hepsini, para doldu kasaya
Süper ligin yanında,talibim ben kupaya
Şampiyonuz bu sene, günleri saya saya
Trabzonspor adını duyurur tüm dünyaya
Şampiyonluğu bu yıl yaşarız doya doya
yahu biz bursaspora bişeyde yapmadık,onu düşünüyorum.ne yaptık galibiyetlerden başka.taş küfür onlara alışacaksınız .hakediosunuz demek ki.
ben şunu düşünüyorum.bunların en son düştüğü sene rize kalmıştı ta ligde; bunlar o yüzden Karadenizi sevmiyorlar.dertleri buysa anlarım.Artvini,Rizeyi,Giresunu,Orduyu,Samsunu sevmeyen bizi hiç sevmesin zaten.
ama şunu unutmayın;
yeşil beyaz renk denince bizim aklımıza Bursada önce Giresunspor gelir.
Sayın teksas artık yaşın benden büyükse abi küçükse kardeşim herneyse...bende şu anda sinirden deliye dönmek üzereyim...
Bir kaç kelamda ben yazayım da çık git forumdan...(!)
Bursaspor ile Trabzonspor taraftarı arasındaki farklar , yaşananlar...vs...
Evde babamla maçı izlerken Burak Yılmaz'ın attığı gole ''Trabzonspor'' gol attı diye sevinmedik , Bursaspor şampiyon olacak diye sevindik , eminim ki birçok Trabzonspor'lu da aynı anlarda babam ve benle aynı hisleri yaşıyordu...
Bursaspor'un şampiyonluk kutlamalarında Bordo-Mavi'li renkler görünce ne kadar hoşumuza gitti , işte dedik Anadolu'nun gücü helal olsun sana Bursa...Ali , Sercan , Ertuğrul vs... Trabzonspor'a teşekkür ettiler maç sonu...Ne güzel bir kardeşlik için bütün zeminler hazır...
taa ki süper kupa maçına kadar...
Bende maçtaydım arkadaşımla beraber...
Daha maç başlamadan bize karşı küfürler ettiniz...
Maçın başında Türkiye'nin hatta Anadolu Ateşi sayesinde tüm Avrupa'nın ayakta alkışladığı saygı duyduğu yöresel oyunumuz horona k.çınızı çevirdiniz...Devre arasında oynanan Bursa yöresel oyununu ise biz ayakta alkışladık...
Ve en önemlisi dakikalar 73ü gösterdiğinde hep bir ağızdan Liverpool diye bağırdınız (hep bir ağızdan derken zaten 1.000-2000 kişi felandı)
Biz ise bu davranışınız cevabını maç sonu Ertuğrul Sağlam'a Adam gibi Adam tezahüratlarıyla cevap verdik -ki ne kadar yanıldığımızı görüyoruz...
Bu maçta ise maçı evden izledim...
Egemen'e her zamanki gibi küfürler -ki şampiyonluğunuzda en büyük paylardan biri ona aittir...Bizim size cevabımız ise Hüseyin'i tribüne çağırmaktır...
İşte bir tarafta Trabzonspor taraftarı diğer tarafta bursaspor taraftarı...
bir tarafta bir ''duruş'' bir ''büyüklük'' örneği...
Diğer tarafta ise Bursaspor taraftarının karakteristik yapısı...
Biz olaylara hep sağduyuyla yaklaştık siz ise bizim altta kaldığımızı zannedip garip işlere kalkıştınız...Tüm Türkiye'de gördüki ikidir sizi eziyoruz hem yukarıda anlattığım olaylarla hem süper kupadaki skor ve taraftar anlamında hem bu maçta...
Ben bunu şeye benzetiyorum...Eve bir köpek alırsın yedirirsin içirirsin şimartırsın şimardıkça şimarır şimardıkça şimarır ama sen hep iyi niyetle ona yaklaşırsın , aslında gücünün ona fazlasıyla yetmesine rağmen..Sonra bi vurursun ağzı burnu dağılır aynı böyle birşey işte...
he bir dipnotSivasspor'a baktıkça sizin 1-2 sene sonraki halinizi görüyorum nedense...
En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 19:20.
'7'''ŞAMPİYON'''7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum