Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zaten Allah'un emri Mesudum!
    Ama ne olurrr kaybolmayalım

Yorum

• teksas ın vereceği cevapları da kaale almaya gerek yok.Bursa'yı kaale almaya gerek yok, almadık zaten, artık her ortamda eziliyorlar bize, hem Olimpiyat ta seyirci ve skor olarak hem ulusal basında, hem bursa stadında, hem Avni akerde, ezile ezile artık ne dediklerini bilmiyorlar,

ben çok merak ediyorum şimdi fenerasyon ne ceza verecek, sahaya daldılar malum. biz sivas maçında sahaya seyirci girmişti diye yemediğimiz ceza kalmamıştı. maç bitmiş olsa bile orada sahaya inenlerin niyeti belli,

şimdi bu karı kılıklı kadına benzemeye çalışan Allah'ın yarattığı ne olduğu belirsiz zeka yoksunu canlıya sorarım, biz her zaman Bordo-Mavi forma ile her yerde gezeriz, sen tv ekranından rahatça konuşuyon, varsa cesaretin gel sıradan bir günde Trabzonda giy formanı, bak bakalım ne kalıyor senden geri,
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• tanıdığım bir tane bursalı abim, diyordu ki, sercanın 3 metre ofsayttan attığı gol ofsayt değildi, orada çizgiyi yan çizdiler, ben maçtaydım gördüm,

işte bu kadar anlıyorlar futboldan
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama ne olurrr kaybolmayalım
          sen raad ol, tecrubeliyiz bu sefer
          Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• Bazı arkadaşlar olayı abartmıyalım demişler..
            Siz şaka mısınız??Neden abartmıcaz bu açıklama bursaspor Tv'de yapılıyor gayet abartılması gereken bir açıklama...

Ekmek yeme meselesi ise çok komik Hem Antiİstanbul diyip hem yediği ekmeğe ihanet demek çok saçma olmuş..
            Madem herkes yediği ekmeğin takımını desteklicek o zaman ortada Antiistanbul falan kalmaz İstanbul takımlarını destekleyenler gayet iyi insanlar yedikleri ekmeğe ihanet etmiyorlar...

O 1 kişiye vurup video koyan şerefsizler Madem öyle Biz Trabzonspor'un 1. golunde 5 kişi Gooool diye bağırdık Bursa meydanında etrafta Bir sürü Bursasporlu ve Bursalı vardı neden kimse bir şey demedi??
            Yoksa siz sadece 1 kişiye mi vuruyosunuz??

Olayı ben de ırkçılığa dökerim ama Burda bir sürü Bursalı arkadaş var...

Yorum

• Yonetim acilen Tepki Vermeli
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bunlar 5 trabzonlu görse korkudan sesleri çıkmaz, ancak 100e 1lik bir oranı yakalamaları lazım o zaman delikanlı olduklarını sanıyor zibidiler! lince uğrayan arkadaşın sağlık durumunu, kim olduğunu öğrenip destek olmamız gerekir.
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu kadın salak mıdır ?
                  Mal mıdır ?
                  Gerizekalı ya...
                  Çocuk gibi konuşuyor
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadın salak mıdır ?
                    Mal mıdır ?
                    Gerizekalı ya...
                    Çocuk gibi konuşuyor
                    Onun derdi başkaBurda söylemeye gerek yok

Heykelin orda bizim taraftarı görse ne yapacaktı acaba?

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen raad ol, tecrubeliyiz bu sefer
                      Bursa'da da öyle diyordun ama düz yol varken demir tellerden atlamak zorunda kaldık

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tepki konusuna katılıyorum...
                        Yönetim güzel bir açıklama yapmalı!
                        Hamiş

Yorum

• Egemen'e ana avrat küfür ediyorlar.

Sonra gelip , Bize Her Yer Trabzon 'a küfür diyorlar.
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• oooo teksaslılar gelmiş...

ya aslında kaale almayıp cevap vermemek lazım ama istiyorlar.

lan olum biz beşiktaş taraftarımıyız?sen bizimle baş edebileceğinimi sanıyorsun?sen beşiktaşlılarla kavga edebilirsin ama bi Trabzon taraftarının araya alırsan(üstelik kaç kişi yapmışsınız bu işi) sonun iş değil ha.

teksas ben istanbulda yaşıyorum.eğer istanbulda yaşayan bursasporluysan bana hemen özelden mesaj at,bulabildiğin kadar bursalı bul getirde beni bi ortaya alın bakalım.olum siz ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz?

sakın Trabzona geldiğinizde aynı boku yemeyin i.neler.çünkü bizim insanımız çabuk sinirlenir ve kavga çıkacak derken mermi manyağı olursunuz.o zamanda toplum sizi adam yerine koyar,yine Trabzona vahşi damgası yapıştırır.

ah ulan ah.ah ulan klavye delikanlıları sizi.netten fazlada bişey demek istemiyorum.sen yine burda iyi takılıyorsun.bir site daha önereceğim aynı bokları orda ye bakalım.burtdaki renktaşlar biraz daha sağduyulu çünkü;

www.gurbetcigencler.net o facebook videosunuda al bizim siteden oraya koy.tamam?
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Yorum

• bursasporlularin delikanliliginin resmidir o kadinin eteginin altina saklanmak.. koskoca delikanli bursanin en delikanli sahsiyeti bir kadin..

bu ablaya helal olsun aslinda.. erkekligi saibeli bir memlekete onderlik ediyor.. o kadin kadar bile delikanli degilsiniz bursasporlular..

Trabzonlu kendine kadini hasim saymaz ,. bunu bildikleri icin de kadini kullanip kin kusmuslar.. cunku hicbir bursalinin tv den Trabzon gibi bir sehre ve insanlarina sallamaya yemez macasi..

o kadin sadece ekran koruyucu,. ama islemci BURSASOFT
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 18:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X