bu topoşlar burda yazıp sinirimizi bozmasınlar atın şunları yaa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
çok tehlikeli...İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeh böyle...
olay futbol dışına çıkıp toplumsal ayrışmaya neden olabilir..
adam yerine koymamak daha iyisi bence. Trabzonda da hiç bir şey yapılmamalı.Kendi basitliklerinden utansınlar utanmaları varsa..
Yorum
-
Yorum
-
BMN BURSA'nın toplanıp Bursaspor TV önüne siyah çelenk koyup sonra da suç duyurusunda bulunmasını bekliyorum.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
-
Arkadaşlar bu arada bu spikerin serfettiği cümleler kendi düşünceleri değildir. Bursasportv yöneticilerinin dolayısı ile Bursaspor yönetiminin kendisine söylettirdiği laflardır. Bu sözler direk olarak Bursaspor yönetimini bağlar. Bu çok tehlikeli birşeydir. Eğer Türkiyede bütün spor kulüplerimizin yönetimleri bu tip sapık düşüncelere sahip olursa bu ülke yaşanmaz bir yer haline gelir. Ama ne mutlu ki Türkiye sınırları içerisinde bir tek Bursaspor yönetimi böyle sapkın düşüncere sahip. Bu düşünce ve eylemin Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından cezalandırılması doğru ve yanlışın, iyi ve kötünün ayırt edilmesi açısından çok önemli olacaktır.
Bu arada anlaşılıyor ki bu mesele kaşımak isteyenler çok olacak. Pusuda bekleyenler var çünkü. Devletimizin bu tür olaylara mahal vermemek adına acilen olaya el atıp suçluları cezalandırması ve adaleti tesis etmesi gerekir.
Geçen sene adaletin sağlanmamasının acı sonuçlarını hepimiz gördük.
Ben Trabzonspor camiasına bize yakışacak bir biçimde sağduyulu olmamızı öneririm. Çünkü biz büyüğüz. Bırakalım onlar kendi aşşağılık kompleksleri içinde boğulsunlar.
Yorum
-
valla araya nüfuzlu adamlar bile girse üste para verseler bile olmaz. şunun tipine bak yaa.İlk olarak okancitlak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledayı ne yaptın etmez okadar yükseltme piyasayı
Yorum
-
Es-es'ı unutmayalım..İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa antalya ve bjk dan sonra 3. düşmanını kazanmak istiyor..
Prim vermemeliyiz..
Yorum
-
çok başarılı olmuş, ellerinize sağlık, okurken çok keyiflendimİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bursa`ya yetti Jaja
Kasımın onüçünde, çıktık maça Bursa´ya
Bursa`yı yıkan Jaja, tavan yapar borsaya
İki gol sığdırmışız, on altı dakikaya
Burağın attığını, saydık biz sadakaya
Türkiye hayran kaldı, Brezilya`lı Jaja´ya
Jaja ezelden beri ,kâbus Sağlam hocaya
Geçen yıl şampiyonluk, ikram idi Bursa´ya
Yardımımız olmazsa, bekleyecekti baya
Kafa tutmak kolaymı, Trabzon gibi markaya
İstanbul bu yarışta, kaldı bu yıl arkaya
Acımam ben Aslan`a,Kartal`a,Kanarya`ya
Trabzon yendi hepsini, para doldu kasaya
Süper ligin yanında,talibim ben kupaya
Şampiyonuz bu sene, günleri saya saya
Trabzonspor adını duyurur tüm dünyaya
Şampiyonluğu bu yıl yaşarız doya doya
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum