Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Anıl Caner Geniş Maç Yazını Bekliyoruz
    Dün akşamda bekledik ama pek ses seda çıkmadı

Yorum

• Volkan Şen gibi bir yetenek..
      Çok yanılttı beni.O gs maçında topu elle tutup sonra çocuksu halinden bahsedilmişti..
      Sevimli,insancıl ve iyi niyetli vs vs gösterildi.. ben de yedim ..
      İnsani yönler falan..
      Bizim maçta beni şok etti..tabi hepimizi..
      Gözden kaçıranlar için tekrarlayayım:
      Topu yerde elliyor ..yan hakem bayrak çekiyor..
      Hakem, görmediği bir hareket olmasına rağmen yan hakemine itibar etmiyor.(karara pek şaşırmadım doğrusu)
      Bizim oyuncular hep birden "el var" işareti yapınca Volkan "bunlar deli mi ne?"diyor..
      Maçı izleyenler hatırlamıştır..
      Önce karakter!....
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün akşamda bekledik ama pek ses seda çıkmadı
        - Bugün Kafasını Toplamıştır , Etkili Bir Yazı Gelir Merak etme Ömerim...

- Şerefisizler Mesutun Makineyi Çalmışlar , Resimler Felan Gitmiş Hep , Bunlar Nasıl İnsan
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 48 saat uyanıklığın bedeli bugün biraz uyuduk. Artık geceler uykusuz. Yazarım ufaktan bir yazı, valla diyorum ya Urfa'yı aratmadı yani Hele senelerdir saçma sapan şekilde kötü anılarla ayrıldığım Bursa şehri olunca söz konusu.

Bir de mesutumun yazısı çok güzeldi yahu yazasım gelmedi onun üstüne.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            48 saat uyanıklığın bedeli bugün biraz uyuduk. Artık geceler uykusuz. Yazarım ufaktan bir yazı, valla diyorum ya Urfa'yı aratmadı yani Hele senelerdir saçma sapan şekilde kötü anılarla ayrıldığım Bursa şehri olunca söz konusu.

Bir de mesutumun yazısı çok güzeldi yahu yazasım gelmedi onun üstüne.
            - Yaz Ama Ufak Olmasın Mümkünse Ama Şunu Unutma Urfa Gibi Olamaz , Hayır ççç
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Yaz Ama Ufak Olmasın Mümkünse Ama Şunu Unutma Urfa Gibi Olamaz , Hayır ççç
              Abi tabiki olmaz. Onun ortamı elbette kıyaslanamazdı. Ama 3 türkiye kupası, 1 süper kupa kaldırmış bir taraftar olarak diyebilrim ki benim için iki özel maç varsa birisi bu, diğeri Urfa'dır.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Anıl maçtan sonra nereye gittin hocam ya. Kemal'le seni bekledik çıkışta göremedik..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Abi tabiki olmaz. Onun ortamı elbette kıyaslanamazdı. Ama 3 türkiye kupası, 1 süper kupa kaldırmış bir taraftar olarak diyebilrim ki benim için iki özel maç varsa birisi bu, diğeri Urfa'dır.
                  - Bende Fena Sayılmam 1 Türkiye Kupam , 1 Süper Kupam Var

Yorum

Anlat Anıl abi anlat.

Sen boş yere özel demezsin bu maça. Galibiyetten çok yaşananlar etkilemiş olmalı seni. Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bize

Yorum

• Şenol Hoca Kanaltürk'e bağlanıcakmış..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hikmet Karaman bizi övüyor
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anıl maçtan sonra nereye gittin hocam ya. Kemal'le seni bekledik çıkışta göremedik..
                          kardeşim yengeyle geldim ya. malum evine yetiştirmek lazım zaten 1.5 saat stadyumda kaybettik. alelacele izmit'e dur şimdi anlattırma işin sırrı kaçıyor

Yorum

• Şenol Hocamızın dediklerini bize aktarırsanız çok makbule geçer

Yorum

• enginin videosu var mi macdan sorna
                              Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                              irkciliga hayir bursa
                              Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                enginin videosu var mi macdan sorna
                                - Önceki Sayfalarda Olması Lazım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X