Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tribün shov yaptık bea... =) Susmuyor dedikleri Texas ı susturduk..

2. golden sonraki sevincim

_éRdém _

Yorum

• Beşiktaş forumundan bi mesaj,öldüm gülmekten ya

Ts deli gibi pres yapiyor, onde basiyor, hataya zorluyor.gol de bir sekilde geliyor. yarin gencler kendi yari sahasinda yarim saat top cevirse, biz de ne bobonun ne holoskonun ne de tabatanin umrumda olmaz.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Havalanında futbolcularımız nasıl karşılanmış Şampiyonlar gibi.

viedo varmi?

Yorum

• Arkadaslar alman gazetesinde Trabzonspor hakkinda cok güzel bir yazi ve neyaziki cok büyük bir gercek var bu gercegi yenersek Sampiyon olabiliriz

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş forumundan bi mesaj,öldüm gülmekten ya

Ts deli gibi pres yapiyor, onde basiyor, hataya zorluyor.gol de bir sekilde geliyor. yarin gencler kendi yari sahasinda yarim saat top cevirse, biz de ne bobonun ne holoskonun ne de tabatanin umrumda olmaz.
            işte o zamanında laf ettiğimiz umut rakip taraftarları bile etkilemeye başladı

burak konusunda laf edenleri de, onu stadda izlemeye davet ediyorum. bazı maçlar çok top kaybediyor gereksiz yere ama, sert duruşu ve koşması ile bile yattaradan üstün şu an. yattara'nın ahı gitmiş vahı kalmış. servetten bile hızlı koşamadı gs maçında. eskiden arap atı idi, şimdi bizim köyün eşeği kadar anca koşuyor. doğruya doğru.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa dan yeni geldim.BURSA taraftarının içinde seyretmek bir başka oldu.Onlara KOYMAK ise bambaşka idi.
              geçmiş olsun abi, hoşgeldiniz
              2014 / 2015
              LOADING....

Yorum

• bursaspor şampiyon olamayacaksa 3 büyüklerden biri olsun ama bu patnos takımı olmasın.bursanın ekmeğini yer suyunu içerler karınları bursada doyar.ama koltukları kırıcak kadar vahşi ve vatan haini olduklarını gösterdiler.
                -----------------------------------------------------
                yeter kardesim artık bırakın sampiyon takımın taraftarını bu sampiyonluk hepinizin gözünü boyadı artık trabzonlular sokaklarda cirit atıyor cirit biride napıyorsun sen demiyor bune be kardesim toparlanın kendinize gelin artık tamam kavga dövüş iyi değil ama burası bursa onlar sizi trabzonda dolastırmıyor ana avrat düz gidiyor bursa alayına gider anca internette bırakın sahte bursasporluluğu 2. likte bu takımın yanında kimse yoktu simdi eskilere bile saygı yok.
                -------------------------------------------------------
                yenildiğimize değil.bu 250 bin nüfuzlu köy takımına yenildiğimiz için üzülüyorum
                ---------------------------------------------------------
                BURSA FORUMUNDAN TARAFTAR GÖRÜŞLERİ !!!

Yorum

• Inanmak basarmanin yarisidir

İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fbnin o maci almasi surpriz olmaz, faka bu ligde goruldu ki kimse kimseyi mactan once "kesin yeneriz" diyemiyor. Bunlarin misali cok fazla en yakin ornegide bjk-kasimpasa maci...O yuzden belli olmaz be renkdasim diyorum...
                  Hic bir mac kolay degil ve bundan boyle daha da zor gececek maclarimiz lakin cok dikkatli olmamiz gerekiyor....
                  Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursaspor şampiyon olamayacaksa 3 büyüklerden biri olsun ama bu patnos takımı olmasın.bursanın ekmeğini yer suyunu içerler karınları bursada doyar.ama koltukları kırıcak kadar vahşi ve vatan haini olduklarını gösterdiler.
                    yeter kardesim artık bırakın sampiyon takımın taraftarını bu sampiyonluk hepinizin gözünü boyadı artık trabzonlular sokaklarda cirit atıyor cirit biride napıyorsun sen demiyor bune be kardesim toparlanın kendinize gelin artık tamam kavga dövüş iyi değil ama burası bursa onlar sizi trabzonda dolastırmıyor ana avrat düz gidiyor bursa alayına gider anca internette bırakın sahte bursasporluluğu 2. likte bu takımın yanında kimse yoktu simdi eskilere bile saygı yok.
                    yenildiğimize değil.bu 250 bin nüfuzlu köy takımına yenildiğimiz için üzülüyorum
                    Hehehe koy takimina yenilmisler mis mis de mis mis mis mis ...

Size cok guzel sarkilar soyluyorum....

Yorum

hocam adamların ne düşündüğünü merak etsek adamların forumuna gireriz. yenilginin acısını nerelerinden çıkaracaklarını şaşırdılar. önce süper kupayı kaybettiler, sonra da 7 puan geriden gelip bir de 4 puan fark atmamızı izlediler. bu onlar için öyle kolay olmadı emin olun. şu an ağızlarından çıkan her kelime kin, nefret dolu olacaktır. ciddiye almamak, hatta girip okumamak gerek.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar alman gazetesinde Trabzonspor hakkinda cok güzel bir yazi ve neyaziki cok büyük bir gercek var bu gercegi yenersek Sampiyon olabiliriz
                        Bu yaziyi bende okumak istiyorum yardimci olabilirmisin ?

Yorum

bursaspor şampiyon olamayacaksa 3 büyüklerden biri olsun ama bu patnos takımı olmasın.bursanın ekmeğini yer suyunu içerler karınları bursada doyar.ama koltukları kırıcak kadar vahşi ve vatan haini olduklarını gösterdiler.
                          Ne yani cevap mi verecegiz bunlara?

Bunlari kaale almiycaksin abi.. Kaale alinmayinca bak nasil kuduruyorlar

Yaptiklari en iyi seyi yapsinlar: afkursunlar anca..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bugün 15.00'da sınavım vardı.

Sınavdan 16.15 civarı çıktım ve apar topar maça koşturdum..

40. dakikadan itibaren yetişebildim..

Takımımız o dakikadan sonra süper oynamadı belki.. Ama benim hoşuma giden bana korku yaşatmadan oyunu rölantiye alabilen bir takım görebilmemdi..

Tabiki 3-4 ufak tehlike oldu ama "Ahh ulan gol geldi" diyecek bir pozisyon, veya "Abi Bursa bastırıyor" denecek bir periyot yaşanmadı..

Şampiyonluk lafı telaffuz edilebilir bu doğal.Bence de şuan en büyük aday biziz..

Bu safhada en büyük yük Şenol Hocamızda.. Takıma bu çok çok iyiyiz havasını yaşatmayacak tedbirleri almalı..Şu ana kadar iyi başardığını söyleyebiliriz..

Umarım iç ve dış faktörler bu yola taş koymaz..

Şuan gerçekten iyiyiz..

Tebrikler yönetim, Şenol Güneş, ve tüm futbolcularımız..
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• anadolu klüplerinin zirveyi istila etmesiyle kamuoyunda oluşan hava türk futbolunda eşi görülmemiş değişimlere itiyor, bunları görmek gerçekten şaşırtıcı.. şimdilik şaşırtıcı, sevindirici değil çünkü hepimizin malumu ki "şu anadolu kulüplerinin, özellikle trabzonspor'un ayağı bir taşa takılsa..." diye çakallar gibi bekliyorlar..
                              bugün milli takıma manisadan, ibb'den, kayseri, kasımpaşa, antep ve eskişehirden futbolcu seçildiğini görüyoruz.. bunlar artık ısrarla türk futbolundaki "istanbullu üç kardeş"in saltanatının yıkılması gerektiğinin sesli bir şekilde haykırılmasının ürünüdür..

daha dün gibi hatırlıyorum; şansal büyüka markus merk'e milli takımda, kendi takımlarında oynamayan oyuncuların oynatılması konusundaki görüşünü sorduğunda, örneğin ibrahim toroman için "milli takımda oynasınlar ki kendi takımlarına hazır hale gelsinler" dediğini... bariz bir şekilde içeriden verilen direktifler doğrultusunda hakem yanlısı yorumlar yaptığını...

bugün aynı merk(ep) önce trabzon maçındaki isabetli değerlendirmeleri, ardından antep-fener maçındaki antep lehine çalınmayan bir penaltıyı onaylamasıyla insanın içini ürpertiyor

ahan buraya yazıyorum, Allah göstermesin, olur da ayağımız taşa takılır ve birkaç basamak aşağı inersek, bakın da izleyin üç maymunları oynamıyorlar mı yine
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• Ya bi de benim anlamadığım şu var. Öyle durumdayız ki başlarda tökezledik antalya manisa falan o zaman spor yazarları filan diyorduki en pozitif futbolu en güzel futbolu trabzonspor oynuyor diyorlardı. Süper takımdık onlara göre. Sonra biri de çıkıp dedi ki 2 şampiyonluk adayım varsa biri trabzonspordur dedi. Hep pohpohlamalar filan. Sonra iş ciddiye bindi. Şu an baya fark açtık azımsanmayacak fark yaptık takımlara ve fikstür de lehimize açıkçası. Şimdi de çıkıp diyorlarki yok iyi oynamıyor trabzon bu oyunla şampiyon olamaz. Kadrosundan kimseyi fbye bjkya almam gibi şeyler söylüyorlar. İddiamız yokken (yokken veya az iken) bizi pohpohladılar, şimdi ise en iddialı takımız ama eleştiriyorlar. Yani bunlar bizi iddiasızken seviyorlar, iddialı olunca hoşlarına gitmiyoruz hiçbirinin. Aman trabzon kenarda dursun, az biraz renk katsın ama o kadar olsun istiyorlar. Ben bu hareketlerinden bunu çıkardım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X