Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ENGİN ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar geniş özet izleyebileceğimiz bir link varmı?
    3-4 sayfa evveline dön bulursun verilmişti...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3-4 sayfa evveline dön bulursun verilmişti...
      saol kardeşim
      KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara artık koşmuyor ne baskı yapıyor ne top kapıyor kısaca eski yattaranın zerresini oynamıyor bundan dolayı da zaten tartışılan takım oyuncusu olmaması kimliği yerini realiteye bıraktı. burak mücadele ettiği için savunmaya yardım ettiği için koştuğu için oynuyor yoksa çok yetenekli olduğundan değil. kusura bakmasın ama ben artık yattranın gitmesinden yanayım miyadı doldu. her oynadığı maçta beni hayal kırıklığına uğratıyor maalesef. ben yattarayı böyle hatırlamak istemiyorum ya siz?
        Söylediğin tek kelimeye katılmıyorum.Burak defansın zerresini yapmıyor.Eğer bugün Umut'a birazcık ayak uydursaydı ilerde basma işinde ; biz 20 tane pozisyona girerdik.Şenol Hoca Burak'ın aşırı yetenekli ama futbol zekasında sorunlar olan bir oyuncu olduğunu düşünüyor tam olarak..Ben o ksımına da inanmıyorum.Yattara bu sezon hangi maçta oynadıysa top rakipteyken topun arkasına geçti.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ertugrul Saglam boyle mactan sonra tek pozisyonlari olmiyan macta hemen hakeme sucu buluyor,inanilir gibi degil.
          Lig tv den pozisyonlarin degerlendirmesini istedi , Markus Merk dediki Trabzon'un o ana kadar 3-0 ve bursa 10 kisi olmasi gerekiyordu. Hayde Ertugrul konus bakalim simdi

Yorum

• futbolcularımızda 96 yılındaki ruhu hissettim bugün. yeterki bazı yazarlar yorumcular var trabzondaki uydudan yapan tv de her hafta trabzonu eleştirmek için uğraşıyorlar. çok nefretle kızarak kanal değiştiriyorum. futboldan anlamayan içimizdeki bu çomaklar bu hafta ne bulacaklar bakalım.

Yorum

• Bursa dan yeni geldim.BURSA taraftarının içinde seyretmek bir başka oldu.Onlara KOYMAK ise bambaşka idi.

Yorum

• Okanı izleyin Marsis var
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Merak ediyorum bizi içimizden kim vuracak bu sefer.. Rakiplerde bir şey yok yine kendi ayağımıza kurşun sıkmazsak olmaz..

Ulan bu sefer bir şey olmasın be !

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okanı izleyin Marsis var

izliyorum
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Merak ediyorum bizi içimizden kim vuracak bu sefer.. Rakiplerde bir şey yok yine kendi ayağımıza kurşun sıkmazsak olmaz..

Ihsan Alioglu istifa eder belki bakalim görecegiz bu hafta

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Söylediğin tek kelimeye katılmıyorum.Burak defansın zerresini yapmıyor.Eğer bugün Umut'a birazcık ayak uydursaydı ilerde basma işinde ; biz 20 tane pozisyona girerdik.Şenol Hoca Burak'ın aşırı yetenekli ama futbol zekasında sorunlar olan bir oyuncu olduğunu düşünüyor tam olarak..Ben o ksımına da inanmıyorum.Yattara bu sezon hangi maçta oynadıysa top rakipteyken topun arkasına geçti.
                        söylemesi ayıptır biz aynı maçları mı izledik acaba. ben burak ı zerre sevmem tam bi çirkef ve üçkağıççı ama gel gör ki takıma yattaradan kat kat faydalı ben yattaranın bu sene adam kovaladığını görmedim. topa koştuğunu da... futbolun basit tarafı şudur koşarsın ve topu sürersin koşarak adam geçersin ve bunu biliyorum ki en kolay yattara yapar ama gel gör ki fener maçı hariç oynadığı maçlarda bizi bir kişi eksik oynatıyor. burak ın defans yapmadığı konusuna gelince maçları bi daha izlemenizi tavsiye ederim
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak ediyorum bizi içimizden kim vuracak bu sefer.. Rakiplerde bir şey yok yine kendi ayağımıza kurşun sıkmazsak olmaz..

Yok kimsenin bir şey yapmasına gerek kalmayacak. Başkan jest yapacağım dedi zaten
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Başkan jest diyordu..nedir bu işin aslı?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              söylemesi ayıptır biz aynı maçları mı izledik acaba. ben burak ı zerre sevmem tam bi çirkef ve üçkağıççı ama gel gör ki takıma yattaradan kat kat faydalı ben yattaranın bu sene adam kovaladığını görmedim. topa koştuğunu da... futbolun basit tarafı şudur koşarsın ve topu sürersin koşarak adam geçersin ve bunu biliyorum ki en kolay yattara yapar ama gel gör ki fener maçı hariç oynadığı maçlarda bizi bir kişi eksik oynatıyor. burak ın defans yapmadığı konusuna gelince maçları bi daha izlemenizi tavsiye ederim
                              Burak Serkan'ı devamlı surette yalnız bırakıyor, pozisyona ancak 3. evresinde yetişebiliyor, hücumda ayağına gelen 5 topun 4'ünü eziyor, öldürüyor.Benim için yeterli 'yetersizlikler' ...
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Havalanında futbolcularımız nasıl karşılanmış Şampiyonlar gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X