Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Timsahtan Kurban olur mu ? Biz yaptık olacak

yaw abi allah razı olsun gercekten suan kafam bozuk ama buna gülünür....eyvallah.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• - Hele O Stada Girerken Benim Yaşadıklarım , 5 Tane Bursalı Saldırdı 5'inide Dövdüm , Çok Fena Kavga Ederim , Bağırmaktan Sesim Kısıldı ...

- Altan abi adresi Yazıyorum Özelden ççç
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesut yaşadıklarımız benzer. Çok şükür ben bir şey çaldırmadım. Geçmiş olsun diyor, tebrik ediyorum. Keşke görüşebilseydik ama sağlık olsun.
        Ben seni gördüm.Sen uyanıklık yapıp açık kale bileti ile bizim tribüne girmiştin.Tam içeri girerken o yoğun girişin olduğu zaman seni uzaktan gördüm,sonra bir daha da senden bir ize rastlayamadık.

Yorum

hakettin formayı. Hangisi yoksa özelime mesaj at adresini de yaz yollayacağım.

Estağfurullah abi. Yardım yapmaya çalıştığınız okulda bir kardeşime benim adıma bir forma hediye ederseniz bana yeter. Ben son deplasmanımı yaptım, bundan sonra teskere sayacağız. İşin ilginci şafağım ile şampiyonluk çakışıyor. Benim üniformam bir kaç aylığına değişiyor. O üniformayı benden daha çok ihtiyacı olan bir kardeşime verirsen çok mutlu olurum.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bu arada sevgili Serdar ı görüyorum ( farabi) cezalı....Serdar, cezan bitince cevaplarsın: Antep in sol beki nasıl olur?
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 3 yıl önce Manisa maçı..

Maratona girdim kenarda bir koltuğa oturdum..koltuk numarası 12 ..aslında totem falan tutmam ama ulan dedim şimdi maç 1-2 bitmesin..içime bir şüphe düşürdüm ama koltuğu da terk etmedim..maç başladı Manisa 2-0 öne geçti..Burak-Selçuk Manisa'da..devam ediyorum aynı yerde oturmaya..
              Maç 1-2 oldu..
              2. gol bir türlü gelmiyor..bir kaçtı iki kaçtı derken Burak yüzde yüz golü kaçırdı..dedim tamam bu maç 1-2 bitecek belli oldu..öyle ya adam bom boş kale yerine kalecinin kucağını buldu..bu işte var bir iş 1-2 biter kesin artık..

Sonra koltuğu değiştiriyim bakalım ne olcak dedim..bizi galip getirecek skor olan 32 nolu koltuğa oturdum..maç oldu 2-2..
              Aha da işe yaradı dedim..bağırma cırlama içinde 3. gol gelmedi maalesef..2-2 bitti maç ama maç bitene kadar 3. golü beklemedim desem yalan olur..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende kendime fanatik sanıyordum
                Ben ? ya ben ?

Mesut un , Zafer Bilgin Abimizin , Anıl Caner ve ismini sayamadığım renkdaşların yanında ben karınca gibi kalıyorum resmen.

Neyse sağlık olsun bee

Birde arkadaşlarım bu kadar fanatik taraftar görmedik demezler mi ? Hep beni kandırıyorlarmış demek

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada sevgili Serdar ı görüyorum ( farabi) cezalı....Serdar, cezan bitince cevaplarsın: Antep in sol beki nasıl olur?
                  - Bayram Geliyor Rica Edelim Kaldırılsın abi Olmazmı
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Mesut...Avrupa'ya yapacağımız deplasman seyahatinin idmanını yapmışsın işte...Gürcan abi otobüsle gideceğiz ama değil mi....Geçerken Tuna ya el sallayacağız...Tuna da bize...Ne o bizden ne biz ondan utanacağız......
                    Erdal herşey yolunda. Şimdi kendi adıma söz verebilirim. Otobüsle gideceğiz. İnşallah Avrupa'nın en uzak yerinde olur. Bize her yer Trabzon diye diye gideriz.

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonunda sağ salim evime İstanbul'a geldim.

2 gün yaşadıklarım kabus gibiydiler.

36 saat uyumadan maç dahil izle,bunun 12 saatinde de gece 10'da 12 saat sonrasında çıkacak biletler için sıraya gir.

12 saat sırada bekleyipte 222.sırayı aldıktan sonra sabah araya kaynayanlardan sonra bir anda son 30 biletten birini almaya mı sevinir insan yoksa aldığı bileti cebinden dahi çıkarmadan stada gittiğinde bedava girişlerin yaşandığı,kapıların açıldığı bir ortamda içeri girmek mi ister?

Bileti cebimden çıkarmadan içeri girdim.Bilet soranda olmadı.Şimdi ben bu 36 saate mi yanayım?Yoksa 12 saat sırada durduğuma mı?

Geceleyin orada bekleyen o güzel insanların fotoğrafları çekip,gece horon,stadın önünden gece 3lü video vs. görüntüleri çekip insan sevinir de stada giriş kuyruğunda fotoğraf makinasını verdiği arkadaşından fotoğraf makinasının çalındığına mı üzülür?

Yoksa son anda cebindeki cüzdana el uzatan adamı son anda durdurduğuna mı sevinir?

Son olarak maçtan önce canlı yayına bağlanıp Aksal Yavuz abimizi arayıp maç ile ilgili görüşlerini sorduğumuzda "Alanzinho oynarsa maçın adamı olabilir.Jaja da kesinlikle gol atacak."diyerek Jaja tahminini doğru bilen Aksal abime,

Bursa'da bizi köye getirip köy evinde kahvaltı yapmamızı o havayı solumamızı sağlayan Ömer Kibar abime,

Nereye gitsek kaybolmayı kesin başardığımız,saçma salak malak hareketler yaptığımız Anıl Kadir kardeşime,

Bursa'da olduğumuz sürece benimle ilgilenen ve ayrıca dönüşte arabalarına alan Melek Bakırtaş ablama,ayrıca araçtaki Ayşe ablaya,Özlem'e,Hamza abiye,Eyüp abiye de sonsuz teşekkürler...
                      Geçmiş olsun Mesut! Aramıza hoş geldin tekrar.
                      vuvuzela dersleri:
                      bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
                      şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

Bu arada sevgili Serdar ı görüyorum ( farabi) cezalı....Serdar, cezan bitince cevaplarsın: Antep in sol beki nasıl olur?
                        erdal abi;
                        bana sormamışın ama adam süper...
                        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

Hiç sorma Erdal abi.

Şimdi Serdar abinin yazılarını okumanın tadına doyum olmazdı...

Yorum

erdal abi;
                            bana sormamışın ama adam süper...
                            Altan, ben seni saha içinden çok saha dışı ile ilgili diye düşünmüştüm...Ne bileyim işte organizasyon falan işleri

Sedat sahiden bayram nedeniyle cezalar kaldırılsa şık olur...Sonra kimse ceza almasa...Ulan kendimize ettiğimizi kimse etmiyor bize....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Erdal Abi bence Gaziantepspor'dan Ivan De Souza sol bek için,orta saha için Orhan Gülle,stoper için Danny bence süper transferler olurlar
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• yönetim uyuma bayramda genel af uygula
                                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X