Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu bu sene gerçekten olacak gibi ..

Nasıl bir duygu acaba ..

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul takımları arasında en delikanlı ve futbolu bilen taraftar fenerlilerdir boşver.
      aynen kardesım biz olamıyorsak kımse olmasın anasını satayım.dıycem ama mecbur bırı sampıyon olacak oda fner olsun.bursa olmasını ıstemedım ama zorla yaptık ıste.cokta kıymet bıldıler ya nankörler.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Sonunda sağ salim evime İstanbul'a geldim.

2 gün yaşadıklarım kabus gibiydiler.

36 saat uyumadan maç dahil izle,bunun 12 saatinde de gece 10'da 12 saat sonrasında çıkacak biletler için sıraya gir.

12 saat sırada bekleyipte 222.sırayı aldıktan sonra sabah araya kaynayanlardan sonra bir anda son 30 biletten birini almaya mı sevinir insan yoksa aldığı bileti cebinden dahi çıkarmadan stada gittiğinde bedava girişlerin yaşandığı,kapıların açıldığı bir ortamda içeri girmek mi ister?

Bileti cebimden çıkarmadan içeri girdim.Bilet soranda olmadı.Şimdi ben bu 36 saate mi yanayım?Yoksa 12 saat sırada durduğuma mı?

Geceleyin orada bekleyen o güzel insanların fotoğrafları çekip,gece horon,stadın önünden gece 3lü video vs. görüntüleri çekip insan sevinir de stada giriş kuyruğunda fotoğraf makinasını verdiği arkadaşından fotoğraf makinasının çalındığına mı üzülür?

Yoksa son anda cebindeki cüzdana el uzatan adamı son anda durdurduğuna mı sevinir?

Son olarak maçtan önce canlı yayına bağlanıp Aksal Yavuz abimizi arayıp maç ile ilgili görüşlerini sorduğumuzda "Alanzinho oynarsa maçın adamı olabilir.Jaja da kesinlikle gol atacak."diyerek Jaja tahminini doğru bilen Aksal abime,

Bursa'da bizi köye getirip köy evinde kahvaltı yapmamızı o havayı solumamızı sağlayan Ömer Kibar abime,

Nereye gitsek kaybolmayı kesin başardığımız,saçma salak malak hareketler yaptığımız Anıl Kadir kardeşime,

Bursa'da olduğumuz sürece benimle ilgilenen ve ayrıca dönüşte arabalarına alan Melek Bakırtaş ablama,ayrıca araçtaki Ayşe ablaya,Özlem'e,Hamza abiye,Eyüp abiye de sonsuz teşekkürler...

Yorum

• En fazla 60 dk. da biter demiştim 20 dk. sürmedi.. Biz bişey biliyoruz da söylüyoruz.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rakipleri favori görmek takimin kazanacagina olan inancima engel degil.

Ben 96 da cok sarsildim,bu nedenle cok iddiali olmayi sevmiyorum.
            temkinli olmakta haklısın Cafer.. ben bu sezon ilk defa bir maç için kesin kazanırız dedim.. bursanın hali ortada.. süper kupa finalinde yaptığımızı tekrar yapacağımıza emindim ben..
            Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Geçen sene bursanın şampiyonluğundan sonra bu sezon sonu da ilk üç'de anadolu kulüplerinin bulunması türk futbolunda devrim oluşturur.. bu periyotta istanbul takımları büyük yapılanmaya gider ve aynı zaman zarfı içinde hegemonyaları da yıkılır öngörüsündeyim
              2014 / 2015
              LOADING....

Yorum

• Timsahtan Kurban olur mu ? Biz yaptık olacak
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim aynam senol hoca,hep ona bakiyorum.

Gencler macindan sonra ilk devre gibi oynarsak her takima yeniliriz,ikinci devredeki oyunla da her takimi yeneriz dedi.

Ayrica takimim icin biz su maci kazaniriz diyemiyorum dedi,ölcüm bunlar benim.

Önemli olan takimin sampiyonluga inanmasi,gerisi mühim degil.
                    Ne yani Şenol Hoca da mı totem yapıyor?

Bütün bu "daha değil, daha değil" açıklamaları toteminin tezahürü mü?

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Timsahtan Kurban olur mu ? Biz yaptık olacak
                      Altan Abi ben 7-0 alırız dersem bu maç kaç kaç biter dedim?

Sıkıntı var mı? Tabiki yok.
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin mac baslamadan sekmeye baslamis.
                        Bursa`ya ;"Siz bizim nallarimizi toplarsiniz " demek mi istiyor acaba ?

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonunda sağ salim evime İstanbul'a geldim.

2 gün yaşadıklarım kabus gibiydiler.

36 saat uyumadan maç dahil izle,bunun 12 saatinde de gece 10'da 12 saat sonrasında çıkacak biletler için sıraya gir.

12 saat sırada bekleyipte 222.sırayı aldıktan sonra sabah araya kaynayanlardan sonra bir anda son 30 biletten birini almaya mı sevinir insan yoksa aldığı bileti cebinden dahi çıkarmadan stada gittiğinde bedava girişlerin yaşandığı,kapıların açıldığı bir ortamda içeri girmek mi ister?

Bileti cebimden çıkarmadan içeri girdim.Bilet soranda olmadı.Şimdi ben bu 36 saate mi yanayım?Yoksa 12 saat sırada durduğuma mı?

Geceleyin orada bekleyen o güzel insanların fotoğrafları çekip,gece horon,stadın önünden gece 3lü video vs. görüntüleri çekip insan sevinir de stada giriş kuyruğunda fotoğraf makinasını verdiği arkadaşından fotoğraf makinasının çalındığına mı üzülür?

Yoksa son anda cebindeki cüzdana el uzatan adamı son anda durdurduğuna mı sevinir?

Son olarak maçtan önce canlı yayına bağlanıp Aksal Yavuz abimizi arayıp maç ile ilgili görüşlerini sorduğumuzda "Alanzinho oynarsa maçın adamı olabilir.Jaja da kesinlikle gol atacak."diyerek Jaja tahminini doğru bilen Aksal abime,

Bursa'da bizi köye getirip köy evinde kahvaltı yapmamızı o havayı solumamızı sağlayan Ömer Kibar abime,

Nereye gitsek kaybolmayı kesin başardığımız,saçma salak malak hareketler yaptığımız Anıl Kadir kardeşime,

Bursa'da olduğumuz sürece benimle ilgilenen ve ayrıca dönüşte arabalarına alan Melek Bakırtaş ablama,ayrıca araçtaki Ayşe ablaya,Özlem'e,Hamza abiye,Eyüp abiye de sonsuz teşekkürler...
                          - Sana Helal Olsun
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tebrikler sana Mesut, Yatda güzel bir uyku çek artık

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tebrikler sana Mesut, Yatda güzel bir uyku çek artık
                              İşin kötü tarafı uykum gelmiyor

Yorum

• bur5a ya gelsin ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X