İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Evet, aslında çok erken havaya giriyoruz. Ama arada bu sefer bir fark var. Bu sefer havaya gren sadece biziz.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Çokmu Erken Havaya Giriyoruz Diye Düşünmeden Edemiyorum
Hoca takımı o kadar güzel idare ediyor ki taraftarda ki rahatlık hiçbir şekilde takıma yansımıyor...
Maç içerisinde takım ne gerekiyorsa yapıyor.
Bu gün için eleştirebileceğim teknokta var, geriye erken ve çok yaslandık...
Ama önemli mi ?
Asla...
Yorum
-
Oyuncu değişiklikleri aynı şeyi söylemiyor bence Hoca da biraz geriye yaslanmayı istedi ama dönen topları alamadığımız ve top tutamadığımız için istediğimiz pozisyonları bulamadık bunu yapsaydık bence üçü dördü bulurduk.İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca 2-0 skor üstünlüğünü elde ettikten sonra oyuncuların psikolojik olarak skoru koruma adına insiyatif kullanıp defansa ağırlık verdiklerini, normalde oyunun başında düşünülen taktiğin bu olmadığını belirtti.. ki bence bu da bursaspor'un maç çevirme becerilerinin bizim oyuncular üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor. eğer ki bursa oyuncuları kasımpaşa forması giyseydi emin olun onlara da 7 atardık. maçta böyle bir zemin oluşmuştu. ferhat ve mustafa yerine yattara ve alanzinho'nun ikinci yarı oyuna girdiğini düşünürsek bursaya tarihi bir fark atabileceğimiz görüşünün pek hayal ürünü olduğunu sanmıyorum
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Orası ayrı şu ligde Trabzonspor'dan sonra şampiyon olmasını isticeğim tek takım Fenerbahçedirİlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımları arasında en delikanlı ve futbolu bilen taraftar fenerlilerdir boşver.
Adamlar bize Urfa'da tatlı verdiler,muhabbet ettik güldük Bunu başka taraftarla yapmak zor..
Yorum
-
Ertuğrul Sağlam'ın Burak ve Ceyhun'un pozisyonlarına eleştirisine karşılık stadyum programına gelen mail;Ertuğrul hoca objektifse,Gaziantep maçında Ömer Erdoğan'ın oyuncunun üstne çıkıp vurduğu kafa ve Burak'ın 3.golüne ofsayt verilmesine neden bişey söylemedi.
Yorum
-
İlker, onlara bir şey olmasın da...Gerisi dert değil
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bahçeli : Trabzonspor 6 maçtır üst üste kazanıyor. Şuanda 1.sırada , 6 ile 1 yan yana koyarsak 61 yapıyor bugün golü kaçıncı dakikada attılar 16 , 1 ile 6 yanyana koy yine 16 ; Sonuç ne oldu 61 > 16 işte bu kadar ..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
arkadaşlar evt sevinelim ama abartmayalım...altı üstü elma kurdunu yendik...şimdi gaza gelmenin yararı yok...haftaya 11 puanlı eskişehir ile oynuyıruz..tehlikeli rakip...bu nedenle taraftar bizim de konsatrasyonu kaybetmememiz gerekli...hataya çılgınlar gibi takımı desteklemeliyiz...hafaya alacağımız bir galibiyet 5 puan farkla lider olmamızı sağlar çünki kayseri ile gs oynuyor
sonrada kayseri ile bursa...yani kosantrasyonu bozmayalım...matematiksel olarak garantilemedikçe şampiyon değiliz sadece adayız...
En son ertek_61 tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 00:09.
Yorum
-
- Şu Karşılama Resimlerinde Şenol Hocanın Yüzüne Dikkat eden Oldumu
Herşeyi anlatıyor aslında...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Fenerbahçe'yi sevimsiz gösteren tek şey Aziz yıldırım'dı son zamanlarda düzeltti kendini.İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası ayrı şu ligde Trabzonspor'dan sonra şampiyon olmasını isticeğim tek takım Fenerbahçedir
Adamlar bize Urfa'da tatlı verdiler,muhabbet ettik güldük Bunu başka taraftarla yapmak zor..
Yorum
-
Keçeli bir de şut attı..kale arkası tribüne gitti top..İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale'ye karşı önyargısı olan biri değilim.Bugün belki çok önemli bir iki müdahale yapmış olabilir inan ki takım için yeterli bir solbek değil pozisyonlara çok soft yaklaşıyor.Yani Mustafa Keçeli'ye yaptırdığı ortaları ben sayamadım.
zoru görünce vurayım da gitsin dedi..
Söylediğin kadar değil..saymadım ama öylesine kaldırdı topu Onur'un ellerine bir kaç kez..Herkese Merhaba
Yorum
-
Rıdvan Dilmen akşamı zor etti bugün.
Bizim maçın sonrasında "decoder" muhabbetine girmedi. Hayret etmiştim. Fakat akşamki mağlubiyetleri yumurtanın çıkmasına da yardımcı oldu anlaşılan. Yine acıdı zât-ı âlileri yayıncı kuruluşa. Decoderlerin % 99'unun üç büyüklerce alındığını iddiasını da sızdırıverdi aradan.
Bu kadar zor mu dürüstlük; hak edene hakkını teslim etmek?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum