Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRT'deki yorumcu büyük takıma büyük hocalar lazım gibi birşey söyledi. Şenol Güneş sadece bir teknik direktör değil bir futbol enteklettuelidir falan dedi..
    Erdal Abinin Yazısından Esinlendiğini Düşündüm Konuşurken
    En son Kobalas61 tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 23:53.
    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja da ne vurdu be kardeşim...Eliyle koymuş gibi mi derler
      İki golde de dikkat ederseniz kalecinin alması imkansız yerlere bırakıyor.
      Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• En güzel atağımız Burak ın ofsayta yakalandığı ataktı...Öyle anlarda alıyor beni bir hayal....Vuruyorum Avrupa yollarına işte )
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jaja da ne vurdu be kardeşim...Eliyle koymuş gibi mi derler
          İnsan insana atmaz..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maçta çok doğru bir tatikle oynadık Bursaspor nasıl rahat yenilir bu maçta gösterdik öncelikle akılcı bir taktik seçen Şenol Hoca'yı kutlamak lazım. Hücum oyuncularımız 3.bölgede iyi pres yaptı ve rakibi hataya zorladı bunun neticesinde 2 gol bulduk Bursaspor'un defans oyuncularının pres karşısında bocaladığını daha önce de görmüştük ayrıca hücum oyuncularımızın pas tercihleri de önceki maçlara göre daha iyiydi basit ve olması gerekeni yaptılar. 2-0'dan sonra geriye çekilmemiz de son derecede doğruydu ama bu konuda tek hatamız kazandığımız topları olumlu kullanamayışımız oldu özellikle ani ataklarda bocaladık aceleci davrandık malesef ani atak konusunda bir türlü istenileni yapamıyoruz bu konuda Hoca'nın gerekeni yapması lazım. Defansımız da bir kaç pozisyon hariç iyiydi özellikle yüksek toplarda fazla hata yapmadık özellikle Egemen ve Cale'yi çok beğendim çok kritik müdehaleleri oldu ikisinin de.
            Orta sahamız Colman'ın yokluğunda açık verdi malesef, pas dağıtımını iyi yapamadık Engin pres karşısında çabuk dağıldığı için oyun kurmakta da zorlandık özellikle rakibin baskı kurduğu anlarda orta saha oyuncularımız sahneye çıkmadı Colman olsaydı daha derli toplu bir orta sahamız olurdu diye düşünüyorum.
            Şenol Hoca 2-0 skor üstünlüğünü elde ettikten sonra oyuncuların psikolojik olarak skoru koruma adına insiyatif kullanıp defansa ağırlık verdiklerini, normalde oyunun başında düşünülen taktiğin bu olmadığını belirtti.. ki bence bu da bursaspor'un maç çevirme becerilerinin bizim oyuncular üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor. eğer ki bursa oyuncuları kasımpaşa forması giyseydi emin olun onlara da 7 atardık. maçta böyle bir zemin oluşmuştu. ferhat ve mustafa yerine yattara ve alanzinho'nun ikinci yarı oyuna girdiğini düşünürsek bursaya tarihi bir fark atabileceğimiz görüşünün pek hayal ürünü olduğunu sanmıyorum
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

• Jaja çok zeki.

Belkide oyun zekası Yattara dan bile daha fazla.

Bazı yerlerde hiç efor harcamadan topu takımımıza kazandırıyor.

Ahh eski Yattara olacaktı ki o zaman ligi tamamen sallardık

Kendinde bir Yattara ile Jaja nın kazandıramayacağı maç yok.

Yorum

• Antulular Ts,Gs,Bjk ve Bs'yi yenen Trabzon şampiyonluğa mı koşuyor diye başlık açmışlar çok sevindirici

Yorum

• Şu Cale'nin oynadığı veya oynayamadığı futbola benden başka dayanamayan yok mu?
                  Bordomavi.net

Yorum

• Akşam saat 21:30 gibi Halil Yazıcıoğlunu tebrik etmek için aradım. Herhalde 30 saniyeye yakın birbirimizin gülmemizden konuşamadık. Sonra ara verdik de onları tebrik edebildim. sanırım takım izinli, Halil'de istanbula gidiyormuş. Herkese çok selamı var, herkesin keyfi çok yerinde, çok şükür ALLAH'ım.

İnsan tebrik telefonu almaktan bıkar mı ? BIKTIM

Seviyorum seni Trabzonspor'um, hemde çokkk...

Yorum

• Umarim Aykut Kocaman ile oynayacagimiz maca kadar devam ederler sonra postalarlar.

Su an tek rakibimiz Kayseri olacak gibi
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Gürcan abi, Şenol abi, İsmail abi, girmiyorsunuz topa bakıyorum....The Ciks hocam bile dayanamadı yazdı başlığa....

Bu arada kendi adıma artık btıl inançlara yer yok
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antulular Ts,Gs,Bjk ve Bs'yi yenen Trabzon şampiyonluğa mı koşuyor diye başlık açmışlar çok sevindirici
                          - Bu Kötü Olmuş , Erken Uyandılar
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kurban olayım sana Şenol hocam.. Sen gelmeseydin acaba şimdi ne hallerde olurduk..

Yorum

• Bu akşam uzun zamandan sonra ilk defa şampiyonluğu düşündüm ne yalan söyleyeyim..
                              Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim 2.golümüzde hüseyinin hatasi vardi.

Arkasini kontrol ederken bir bakti ki top gol olmus.
                                "Hüseyin'in suçu ne" Cafer..

Ömer topu kaptırmış,Umut kendini aşan bir asist yapmış,Jaja harika bir koşu yapmış..vs kabahat oldu Hüseyin'in..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X