Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertugrul saglam a mac icinde ve sonunda yaptigi aciklamalari yakistiramadim,igneyi kendisine cuvaldizi baskasina batirmaliydi.

Mac icinde buragin bir golü güme gitti,burak yok yere kart gördü ve ceyhunu rakip bictigi halde kart görmedi.

Bugünkü macta hakemin gazabina ugramadi bursa,hakederek kazandigimizi düsünüyorum.

Sadece bugün degil,3 eziklere karsi da sonuna kadar hakederek kazandik,emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O maci daha uzun uzun konusacagiz ama bugün degil...
      Bende onu diyorum zaten

Yorum

• - Bursaspor Gerçekten Adam Değil Bunu Çok İyi anladım..Ezikler Grubuna Katıyorum Onlarıda...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• trabzonu varrrrrr unutma eyyy şeftali kurdu....
          T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• Bu sene her sezondan çok farklı Fb Bjk Gs Bursa birarada yendik 2.yarı Bursaspor maçı Avni Aker'de bu da avantajımız.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• "hep derim biz olamıyorsak sampıyon tarabzon olacagına fener olsun daha iyi die..tam pislik bunlar sopa yiyenleri duydum biraz nesem yerıne geldi hakkaten cok gerginim bu gece cok antipatik gelio bana bu herifler..."

bir bursa taraftar sitesinden o.ç birinin yorumu
              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
              18.11.2009

Yorum

• 61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• ben bir bursasporlu olarak trabzonsporu tebrik ediyorum temiz ve net bir maçtı. kabadayılık yapmanın alemi yok. olayları kınıyorum. trabzonspor bu ligin en iyi takımı. bu sene bursaspor oynamıyor, gol atamıyor vs. vs. kendi kabahatimizi, çıkıp işini yapanlardan çıkarmak terbiyesizliktir. kızacaksan hocana kız bu yabacıların bu sercanın bu insanların bu takımda ne işi var diye....
                  ihbar et

Bursaspor taraftarının mynetteki yorumu

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "hep derim biz olamıyorsak sampıyon tarabzon olacagına fener olsun daha iyi die..tam pislik bunlar sopa yiyenleri duydum biraz nesem yerıne geldi hakkaten cok gerginim bu gece cok antipatik gelio bana bu herifler..."

bir bursa taraftar sitesinden o.ç birinin yorumu
                    biz dost olmak için haybeye biyerimizi yırtsakta gerçek değişmez bursadan adamda dostta olmaz...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRT yi açın . Stadyum programı başlayacak...
                      şu an için peynir, zeytinyağı izliyoruz

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de bunu anlayamıyorum,yanlış anlamayın ama elinizin altında internet var , ısrarla aynı mesajı atıyorsunuz,merak ettiğiniz de belli.Girin TRT'nin sitesine bakın zor olmasa gerek.
                        Esas merak ettiğim maçın tamamını bi yerlerden bulabilmekti. Israrla aynı mesajı 2. kez atmadım. Başka bir mesajın sonuna ekledim. İkisine de gerek kalmadı.
                        En son Hasan Ayvenli tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 22:03.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben bir bursasporlu olarak trabzonsporu tebrik ediyorum temiz ve net bir maçtı. kabadayılık yapmanın alemi yok. olayları kınıyorum. trabzonspor bu ligin en iyi takımı. bu sene bursaspor oynamıyor, gol atamıyor vs. vs. kendi kabahatimizi, çıkıp işini yapanlardan çıkarmak terbiyesizliktir. kızacaksan hocana kız bu yabacıların bu sercanın bu insanların bu takımda ne işi var diye....
                          ihbar et

Bursaspor taraftarının mynetteki yorumu
                          Akıllı , dürüst Bursaspor taraftarıda olabiliyormuş demekki... ama çokda fazla olduğunu sanmıyorum...
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• fenerliler diyorki "Trabzon kendi iclerinde herzamanki gibi salaklik yapmazsa 90% sampiyon olur"...

bizde bir zahmet su salakliklari bu seneligine rafa kaldilarimda sampiyon olalim be

Yorum

• 61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Oynadığımız 12 maçın 7 sinde gol yemedik.Attığımız gol dikkat çekici seviyede olmasına rağmen bulunduğumuz pozisyonu daha çok savunma performansımıza borçluyuz.Bugün kağıt üzerinde oynayabileceğimiz en zor 3 maçtan birini oynadık ve dk. 16 da 2-0 olmasına rağmen rakibi 0 da tutmayı başardık.Skoru koruyabilmek, attığınız golün üzerine yatmak, bu vb. maçlarda yapmanız gereken şeydir ve bizim de bugün yaptığımız tam olarak budur.Şampiyonluk yolunda çok ama çok önemli bir nokta.Ayrıca eskiden olsa rahat kazanacak pozisyonları bulur fakat bir türlü golü atamazdık bugün ise Jaja farkı ile pozisyon 1 gol 1 yaptık ki bu da zoru kolaya çevirmemizi sağladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X