Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yenilmemis takim yoktur, Trabzonspor ile oynamamis takim vardir.
    Renktaş izninle faceme yazdım )
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Çok güzel bir galibiyet aldık. Gollerin maçında hemen başında gelmesi fark olacak mı dedirtti.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Güneş, Engin Baytar'ın maç sonrası yaptığı sevinç gösterilerine ilişkin olarak ise, ''Ben olayı görmedim ama çıkan tartışmalardan dolayı üzüldüm. Sevinmek herkesin hakkı ama bazen de dikkatli olmak gerekir. Cenaze evinin olduğu yerde düğün yapılmaz. Biz oyuncularımızı uyarırız gerekirse ceza da veririz'' değerlendirmesinde bulundu

Yorum

• arkadaşlar bir grub toplanıyor takımı karşılamaya gidecek trabzonda olup gitme imkanı varsa gidip takımımızı karşılaşın lütfen trabzonspor aşkına birde enginin üçlüsü varmı ?
            T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• haydi tolunay yap bi kıyak bu maç böyle bitmemeli at şu golleri

Yorum

• bu bursalılar nankor abi sen git son maçta onları şampiyon yap onlar gitsin egemene kufur etsin trabzona kafa tutsun felan filan daha dünki bebeler çok sürmedi zirvedeki halleri

BURSA KÜMEYE !!!
                Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                18.11.2009

Yorum

• sahaya giren bursalı engine yetişecek sandım bir an. engin farkında değildi çünkü. allahtan çevik kuvvet geldi hemen .

Yorum

• Serefsizlige hiyakarliga adiligie Oscar verilseydi heralde acik ara bu Oscari bursa alirdi.

Varmidir yeryuzunde bunlar kadar igrenc serfsiz bir topluluk
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Yenilmemis takim yoktur, Trabzonspor ile oynamamis takim vardir.

şu yazıyı çaldım hangi renktaş yazdıysa hakkını helal etsin
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• hooooooooooooooooooooooooooooooooop bursaaaaaaaaaaa(spor)
                        Bursaaaa(spor).........

Yorum

• şu üçlü videosubu çok merak ediyorm
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Resmi sitede maçın istatistikleri verilmiş ve topla oynama yüzdesinde %61deyiz.

Yanlış olma ihtimali nedir?
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden olmasın bu bizim gunumuz 3lude cekeriz turda atarız pustralılardanmı korkucaz
                              korku değil pursalılar şerefsizin önde gideni bu pisliklere 50 tirilyon para kazandırdık ama adamın sahasında yapmasaydık biz kazanırdık!neyse boşver sen bildiğin gibi düşün kardeş ben başka şey diyom sen başka.

Yorum

• Fazla abartmaya gerek yok. Altı üstü Bursasporu yendik ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X