Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRT 1 açın
    reklamlar var?

Yorum

• Antep pis goller kaçırıyor.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu istatistik her şeyi açıkça anlatıyor sanırım.
        Evet Abi aynen katılıyorum zamanla İNŞALLAH daha da iyi olacağız
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Aylardan Kasım ayı
          Avlar Jaja Bursa`yı
          Schuster var aramızda
          Yenersen dokuz sayı

Yorum

• Maçı izleyemedim , fakat yeneceğimizi biliyordum zaten. Bu arada maçtan sonra tribünde olaylarmı çıkmış?

Yorum

• ooooooooooooooooooooooo

Hişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt

1
              2
              3 LALALALAALYYY LAAAAA TRABZONNNN

Yorum

• Trabzon'da Meydan Yıkıldı diye bir başlıl var Haber 61'de.Meydan'dan fotolar var

Yorum

• aynen reklam var trtde
                  Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                  18.11.2009

Yorum

• Maçtan önce takım ısınırken Egemenin ne anası ne bacısı kaldı hala adam olamıyacak bu pursalılar ama maçtan sonra psiko Enginin 3 lüsü deli etti pursalıları!!!Olmasaydı daha iyiydi ortam germeye gerek yoktu.3 puanı almışız eğlenmemize bakacakken 3 lü ben şahsen yadırgadım.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      reklamlar var?
                      Bizim golleri gösterdi.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçtan önce takım ısınırken Egemenin ne anası ne bacısı kaldı hala adam olamıyacak bu pursalılar ama maçtan sonra psiko Enginin 3 lüsü deli etti pursalıları!!!Olmasaydı daha iyiydi ortam germeye gerek yoktu.3 puanı almışız eğlenmemize bakacakken 3 lü ben şahsen yadırgadım.
                        boşuna bunlara şerefsiz demiyoruz

Yorum

• Engin'in 3'lüsünün videosu var mı gardaşlar ?

Görünene göre maç sonu kolbastı da var ?
                          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 19:42.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bursaspor maçından kareler

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında takımımız, Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek 29 puanla liderliğini sürdürdü. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada takımımızın gollerini 5 ve 15. dakikalarda Jaja kaydetti.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçtan önce takım ısınırken Egemenin ne anası ne bacısı kaldı hala adam olamıyacak bu pursalılar ama maçtan sonra psiko Enginin 3 lüsü deli etti pursalıları!!!Olmasaydı daha iyiydi ortam germeye gerek yoktu.3 puanı almışız eğlenmemize bakacakken 3 lü ben şahsen yadırgadım.

neden olmasın bu bizim gunumuz 3lude cekeriz turda atarız pustralılardanmı korkucaz
                              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                              18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aksama denizliyi izlemek var simdi, sabirsizlikla bekliyorum
                                denizli şuanda hırsından neler saçmalayacağını kararlaştırıyor.Bu adamı yorumcu diye koyanın yaptığı tek şey aptalca gülmek ve Trabzonsporun başarısını hazmedememek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X