colman olmadığına göre yüzde yüz o bölgede ceyhun oynayacaktır..ben maçın kader adamı jaja olacaktır diye tahmin ediyorum..gününde olursa orta sahada riskli işlere girmezse kazanırız diye tahmin ediyorum..gs maçında ileri giden geri gelmedi engin baytar hariç açıkçası çok korkuyorum bu maçtan..tek güvencem şenol hoca..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Nedir bu Japon bayrağı mevzusu ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak hami6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi tam olarak bursasporda kimler eksik
ali tandoğan ve krita
Yorum
-
Vallahi ben de anlamadım ve çok kızıyorum kendime şu anİlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu Japon bayrağı mevzusu ?
Yorum
-
şöle söliyim japon bayrağının renklerinde saklı anlamıİlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ben de anlamadım ve çok kızıyorum kendime şu an
ölümüne trabzon !
Yorum
-
Bu sene yenilmemiş Bursaspor'u yendiğimiz takdirde arkadaşlar ilk yenilgilerini almış olacaklar. Bunun anlam ve önemini gösteriri JAPON BAYRAĞI kardeşim....İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ben de anlamadım ve çok kızıyorum kendime şu an
Yorum
-
Bursa seyircisi anlar mı peki bunu ?İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene yenilmemiş Bursaspor'u yendiğimiz takdirde arkadaşlar ilk yenilgilerini almış olacaklar. Bunun anlam ve önemini gösteriri JAPON BAYRAĞI kardeşim....'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum