Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    6 da sıraya girersen tahminim 1000-1500. kişi olur önünde.
    gişeden verecekleri bilet sayısı 300-400 ü geçmez adem.
    geceden yatıya mı kalsak acaba
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kağıt üzerinde baktığımızda deplasman maçlarımız daha iyi gözüküyor.
      Tel gol yemişiz deplasmanda. Rakiplerimiz kendi evlerinde oynamanın verdiği psikolojiyle daha açık futbolu tercih ediyorlar.
      Buda bizim işimize geliyor.
      1-0 olsun bizim olsun
      Aynen öyle deplasmanda oynamamız avantaj , biz her maça kazanmak için çıkıyoruz ama onlar geride ve kendi sahalarında oynuyolar daha çok ihtiyaçları var kazanmaya. Bırakalım onlar düşünsün açık oynarlarsa rahat yeneriz , açık oynamazlarsa da ayıp yani
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Turgay ATEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allahın izniyle kazanacağımızı düşünüyorum.
        İNŞALLAH Abi yeneceğiz Bursaspor'u Bursa'da
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          geceden yatıya mı kalsak acaba
          bişey söyliyim sana gece 11 de sıraya girecek olan varmış

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bişey söyliyim sana gece 11 de sıraya girecek olan varmış
            artık mecbur açık kale arkası alcam.trabzon tarafından bilet alamayan arkadaşlar açık kaleye yüklenin bursalılardan kapalım orayı.

Yorum

• ben gece 12.00 da gidecegim oraya umarım bilet bulacağım
              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben gece 12.00 da gidecegim oraya umarım bilet bulacağım
                helal olsun walla.eskiden açık kale arkasının tümünü trabzona veriyorlardı 6-7 sene önce.

Yorum

• Süper kupa maçına giderken bostancıda pursa taraftar otobusleri ile denk düşmüştük.Onlara camdan bordo mavili atkımı sallarken onlarında maçta popolarını döneceklerini düşünmüştüm öylede oldu.Tribünde yar saçların lüle lüle bursa sana güle güle derken onların staddan çıkışları gelmıstı aklıma umarım bu seferde stadı yakan fbliler değil bursalılar olur
                  Liverpool FC Trabzonspor
                  Steven Gerrard

Yorum

• Mesela ben süper kupa maçı ile kıyazlamıyorum bu maçı, kolay olacağınıda düşünmüyorum.
                    Nedeni ise, biz olimpiyatta 45.000 kişi ile karşılarında idik. Yani ev sahibi. Şimdi ise, daha organizeli bir taraftar karşısında oynayacağız. Takımını ateşleyen bir taraftar topluluğu olduğu ortamda deplasmandayız.

Biz bu maçta mağlup olmayız. Teknik takdik pek anlamam ama gereken önlemleri hocamız alacaktır.

Galip geldiğimizde çok büyük anlamlar elde ederiz. Belki gs maçındın da farklı bir maç. Belki daha önemli. Çok farklı şeyler hissedeceğiz. Futbol kamu oyunda daha farklı değerlendirileceğiz. Büyüklük muhabbetlerine en güzel cevaplarını vereceğimiz bir maç. Şampiyonluk yolunda galibiyetimiz adına daha somut değerlendirmeler yapacağımız bir maç.

Bu maçı alırsak ilk yarıyı farklı lider bitiririz biz.

Yorum

• İlk olarak 6ts1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süper kupa maçına giderken bostancıda pursa taraftar otobusleri ile denk düşmüştük.Onlara camdan bordo mavili atkımı sallarken onlarında maçta popolarını döneceklerini düşünmüştüm öylede oldu.Tribünde yar saçların lüle lüle bursa sana güle güle derken onların staddan çıkışları gelmıstı aklıma umarım bu seferde stadı yakan fbliler değil bursalılar olur
                      Vallah halen dilimde ve kulamda bu sözler...HAyde heb beraber yine demek ümitiyle.." yar saclarin lüle lüle bursa sana güle güle"

Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• Kaybetmenın çok fazla yara açmayacağı bir maç, Üst üste 5 maç kazanmış ve bunlardan ıkısının galata ve beşiktaş olduğu listede sonuncusu da bursa olsun isteriz..

Zor maç ama mutlaka kazanması gereken biz değiliz, Kendi sahasında ve kazanırsa liderlik koltuğuna tekrar oturacak bir takım bakalım bizi kadar stres yönetebilecek mi?

Bursa çok sağlam oynuyor ama bir o kadar da hata yapıyorlar, Onların oyun planlarını bozarsak kazancağımızdan hiç şüphe etmiyorum. Bence defansif özellikli bir kadro ile çıkacağız, önceliimiz mağlup olmamak olacak ama kazanmak için ne kadar etkili oyuncularımızın olduğunu söylemeye de gerek yoks anırım.

Bu maçı kontra ataklardan bulacağımız pozisyonlar belirleyecektir.. Bir gol bulursak devamında kaç tane daha atabileeğimizi söyleyip de Bursa'lı kardeşlerimi üzmek istemiyorum ama yine de söyliyim.. Bu maç 2-0 veya 3-1 lehimize sonuçlanır..
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Defans dörtlüsü değişmeyecektir.

Colman oynamaz gibi geliyor bana ( sakatlığından sebep) selçuk- ceyhun- engin- jaja

Burak ikinci yarı yattara yada alanzinyo ( çabuk adam lazım olacaktır)
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Alanzinho bu maçta onbirde oynayabilir.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho bu maçta onbirde oynayabilir.
                              Ayni görüsteyim.

------------Onur-----------
                              Serkan---Giray-Egemen-Cale
                              ---------Selcuk-Ceyhun----
                              Burak-----Alan(Jaja)---Engin
                              -----------Umut----------

Colman oynarsa ceyhun olmaz.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bunlara bir iki gol yetmez. Dilleri fazla uzadı Şeftali Kurdunun. Şöyle 3 - 4 gol atalım ve tüm Türkiyeye gücümüzü gösterelim.

Fazla zorlanmaya gerek yok. Valencia elini kolunu sallayarak 4 gol attı bunlara ve gol pozisyonu vermedi. Kontra ataktan işi bitirdi. İnşallah Şenol Hocamız aynen Valencia gibi oynatır ve bunları sahadan siler...
                                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X