Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de çok zor bir maç olucaktır deplasmanda olması kesinlikle dezavantaj.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bencede biletlerin yarısının trabzonda satılması gerekli bu taraflardan epey otobüs gelecek o taraflarada bilet sıkıntısı olcak gibi bakalım ne yapacağız

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence de çok zor bir maç olucaktır deplasmanda olması kesinlikle dezavantaj.
        Kağıt üzerinde baktığımızda deplasman maçlarımız daha iyi gözüküyor.
        Tel gol yemişiz deplasmanda. Rakiplerimiz kendi evlerinde oynamanın verdiği psikolojiyle daha açık futbolu tercih ediyorlar.
        Buda bizim işimize geliyor.
        1-0 olsun bizim olsun
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• gurbetçi gençler teksasın tribününe girecekmiş diye okudum bursalıların sitesinden

girermi girer valla
          Entropi İyidir.

Yorum

• kırıkhanda çaykaralı çok. bu akşam bizim için çelme takmış olmasınlar...

Yorum

• Yenecoğuk olari...
              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Çok rahatım beraberlik bile iyidir kazanırsak müthiş olur.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ya bilet bulmaıyorum kafayı yicem
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Beyler buraya resim nasıl yapıştırılıyor,resim bilgisayarda yüklü,sizinle paylaşıyım istedim........
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• yenilcemizi kesinlikle düşünmüyorum, en kötü beraberlik..

2 gömlek üstünüz onlardan
                      Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                      • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• bu gişelerden tam oalrak kaç bilet satılacak bilen arkadaş varmı.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu gişelerden tam oalrak kaç bilet satılacak bilen arkadaş varmı.
                          3 bilet vereceklermiş.

Yorum

• Liderlik anısına

Liderliğimizden sonra İstanbul Torium
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 bilet vereceklermiş.
                              hayır abi toplam kaç veriliyomuş şimdi gidip 6 da sıraya girip de 5 dk da biletler biterse yazık olur

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayır abi toplam kaç veriliyomuş şimdi gidip 6 da sıraya girip de 5 dk da biletler biterse yazık olur
                                6 da sıraya girersen tahminim 1000-1500. kişi olur önünde.
                                gişeden verecekleri bilet sayısı 300-400 ü geçmez adem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X