Bence de çok zor bir maç olucaktır deplasmanda olması kesinlikle dezavantaj.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kağıt üzerinde baktığımızda deplasman maçlarımız daha iyi gözüküyor.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de çok zor bir maç olucaktır deplasmanda olması kesinlikle dezavantaj.
Tel gol yemişiz deplasmanda. Rakiplerimiz kendi evlerinde oynamanın verdiği psikolojiyle daha açık futbolu tercih ediyorlar.
Buda bizim işimize geliyor.
1-0 olsun bizim olsun2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Beyler buraya resim nasıl yapıştırılıyor,resim bilgisayarda yüklü,sizinle paylaşıyım istedim........
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
3 bilet vereceklermiş.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gişelerden tam oalrak kaç bilet satılacak bilen arkadaş varmı.
Yorum
-
Liderlik anısına
Liderliğimizden sonra İstanbul Torium2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
hayır abi toplam kaç veriliyomuş şimdi gidip 6 da sıraya girip de 5 dk da biletler biterse yazık olurİlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 bilet vereceklermiş.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
6 da sıraya girersen tahminim 1000-1500. kişi olur önünde.İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır abi toplam kaç veriliyomuş şimdi gidip 6 da sıraya girip de 5 dk da biletler biterse yazık olur
gişeden verecekleri bilet sayısı 300-400 ü geçmez adem.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum