Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geceden bilet kuyruğuna girmeyen bileti alamaz...polis önde zaten alıyo baya bilet...ilk 100 kişi alır en fazla...gerisi boşa beklemesin..bundan önce hep öyle oldu..
    başlarım polisine bana bilet bırakmıyacaklar o zmn görürler isyanı geceden kuyruga girecem bende bu arada kardeş sitemim sana degil yanlış anlama
    Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başlarım polisine bana bilet bırakmıyacaklar o zmn görürler isyanı geceden kuyruga girecem bende bu arada kardeş sitemim sana degil yanlış anlama
      görürsün cumartesi olacakları...en ön sırada olandan bile önce alıyo polis bileti...
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen kimsin de bana akıl vereceksin ? Yada " akıllı ol " diye telkinde bulanacaksın ?
        Haddine mi ? Senin harcın mı ?
        Kes sesini allah aşkına !

Fatih diye hiçbir zaman yırtınmadım. Boş konuşuyorsun..
        Cale nin ne eksiği var ne de formsuz. İnanılmaz kötü bir sol bek. Keçeli ile aynı seviyede diyebilirim. Benim görüşüm bu.
        Bu forumda Cale ye hakaret etmedim. Aşağılamadım da. Dalgada geçmedim. Futbolundan nefret ettiğimi söyledim. Anladın mı ? Fatih diye ne burda ne tribünde hiçbir zaman inlemedim !!! Bilip bilmeden " zırlıyorsun ."

Bilmek istersin belki. Evet Galatasaray maçında Calenin rezil futbolunu yuhalayanlardan biriydim. Sorun mu var ? Bir dahakine gelir susturursun.
        Caleden sadece nefret ettim. ediyorum da. Futbolundan nefret ediyorum. Nasıl bir adam olduğu zaten umrumda değil.

Sen mi cümlelerimi özenle kurdacaksın ?
        Yaptır hadi ?

Bu forumun kurallarını gayet iyi biliyorum. Bu kurallar çerçevesinde yazım.
        Yazdıklarımda ne bir hakaret , ne bir aşağılama var ( Caleye karşı ) Nefret kişisel bir duygudur. Benim de bu adamın futbolundan NEFRET ediyorum.. Bitti !

o yüzden artık sus.

onu yuhalayanlara bu forumda neler denildi keşke okusan bu susmana yeterdi. ben seni ciddiye almadığım için sana kişisel bir şey de söylemek istemiyorum. kullandığın sözcüklerle zaten kendini ele veriyorsun. hele cale ile keçeli karşılaştırman bana çok güzel hareketler gibi geldi

Yorum

• ''Trabzonspor’da her zaman şampiyonluk potansiyeli vardır. Trabzon’un adı yeter. Çünkü Trabzonspor 4 büyüklerden biridir. Her zaman ona uygun davranmıştır. Ben futbolcularıma da aynı şeyleri söylüyorum. Lider olmak önemli değildir, lider kalmak önemlidir. Lidere daha büyük baskı vardır. Bu nedenle daha çok çalışmalıyız ve mesafe katetmeliyiz. Bu ortamı yakalamak önemli.''
          şenol hoca boyle düşünüyorsa bu bursanın bizden çekeceği var hatta tüm türkiyenin bizden çekeceği var

Вы попали по адресу!

Yorum

• Bursa, Kırıkhanspor'la berabere kaldı. Son 9 resmi maçında sadece kardeş takım (!) A.Gücü'nü yenebilen Bursa, ligin en iyi topunu oynayan Trabzonspor'a karşı galip gelebilir mi ? Hiç sanmıyorum.
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Biletlerin yarısı Trabzon'da satılmalı..Otobüsler hazır bilet sıkıntısı çekiyoruz..

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                görürsün cumartesi olacakları...en ön sırada olandan bile önce alıyo polis bileti...

Tmm kardeşim benim önümden alsınlar o zmn göreyim ben onları
                Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''Trabzonspor’da her zaman şampiyonluk potansiyeli vardır. Trabzon’un adı yeter. Çünkü Trabzonspor 4 büyüklerden biridir. Her zaman ona uygun davranmıştır. Ben futbolcularıma da aynı şeyleri söylüyorum. Lider olmak önemli değildir, lider kalmak önemlidir. Lidere daha büyük baskı vardır. Bu nedenle daha çok çalışmalıyız ve mesafe katetmeliyiz. Bu ortamı yakalamak önemli.''
                  şenol hoca boyle düşünüyorsa bu bursanın bizden çekeceği var hatta tüm türkiyenin bizden çekeceği var
                  hoca süper ama futbolcular umarim hocaya ayak uydurabilir
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak scent tarafından gönderildi
                    yav birbirinizle kavga etmeyin renkdaşlar, sene sonu şampiyon olduğumuzda ve mücadelemizde birbirinize sımsıkı sarılın, kale gibi sapasağlam olalım, sezon sonu bütün istanbul çakallarının suratına büyük bir şamar vuracak uşaklar

bu sezon şampiyonuz önümüz mavilik ve güneş
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• ha sivas ha bursa aynı tarıfe inşallah

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ha sivas ha bursa aynı tarıfe inşallah
                        İnşallah. salatasaray maçını kazanacağımıza inanıyordum ondan fazla stres yapmadım ama bu maç başka.. stresten yerimde duramıyorum şunlarıda bir yenelim başka bir şey düşünmüyorum. 1-0 olsun o da yeter.
                        Emekleri çaldın yine.
                        Günahkarsın Fenerbahçe !
                        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• baktimda bu macdada duran topdan gol atmislar!! bence kesinlikle ceeyhun oynamali colman oynamassa burak da oynasin!!

hem duran top hemde turgay ve ömer gibi hava topunda galip ayrilmamiz lazim....

bu kadar cok puani duran topdan alan bi takim yok!!!! faul yapmassak korner yemessek gol yeme sansimzi yüzde 70 azalir!!

Yorum

• Alanzinho 11'de olabilir bence aradan sonra ama Şenol hocanın kadroyu bozmayacağını düşünüyorum.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alanzinho 11'de olabilir bence aradan sonra ama Şenol hocanın kadroyu bozmayacağını düşünüyorum.
                              Bende ALan'ın bu maçta oynaması gerektiğini düşünüyorum. Jaja sonradan oyuna girmeLi. Umut'un Bursa'yı yine boş geçmeyeceğini de düşünüyorum

Yorum

• bizim taraftarın huyu bu ya 2 mağlubiyette karalar bağlayıp,5 galibiyette havalara girmek

yahu renktaşlar maç sahada oynanır,yok 3 atarız yok 5 atarız noliyi ula?

şaka maka,oynadığımız takım ligin ikincisi,geçen senenin şampiyonu.onlar bize duymasada,biz kendimize yakışanı yapıp rakibwe saygı duymalıyız.

colmanın sakatlığına üzüldüm.hemde çok.içimde bir cengaverlik yapmak var ben olsam alanzinhoya hafta içinde veririm gazısonrada colmanın mevkiisine koyarım.bakalım ne oluyor.kadromda şöyle olur.

------------onur-----------

---serkan---giray---egemen---cale(ferhat)

------------ceyhun-------------

-----selçuk----------ali(alan)--------------

--burak(2.yarı kesinlikle yattara)------engin---

---------------umut----------------------
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X