Bursa'ya yenilirsek alınan 3 derbi sanırım bir hiç olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu Bursa bizi yensin, ŞL'de gol atmış gibi sevinsinler. Çok kötü oynuyor Bursa, nesini beğeniyorsunuz, bir her türlü favoriyiz. Ozan İpek diye bir adamları var, rakip sağ kanat oyuncularını kırıp dökmekten başka yaptığı iş yok, Sercan geçen sezon bile 4 golde kalmış, bu sezon A.gücü olmasa gol atamıcak adam, son vuruşları sıfır. Ortasahaya bakıyorum HÜSEYİN
ne olduğu belirsiz svensson ve Bursaya futbol adına hiç bir şey katmayan İnsua. Sol bekleri Vederson, yine vasatın altında. Kalecileri köşelere giden topları içeri almakta usta. Bir stoperleri ve Volkan Şen iyi bence. Çoğu maçıda şansa kazanıyorlar.
Evet, biraz abarttım bu kadar da kötü değiller
ama bizim takımın yanında vızzzzz...
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
cepten yemiş oluruz .ama yenilmeyeceğiz...İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'ya yenilirsek alınan 3 derbi sanırım bir hiç olacak..
Yorum
-
İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bursa bizi yensin, ŞL'de gol atmış gibi sevinsinler. Çok kötü oynuyor Bursa, nesini beğeniyorsunuz, bir her türlü favoriyiz. Ozan İpek diye bir adamları var, rakip sağ kanat oyuncularını kırıp dökmekten başka yaptığı iş yok, Sercan geçen sezon bile 4 golde kalmış, bu sezon A.gücü olmasa gol atamıcak adam, son vuruşları sıfır. Ortasahaya bakıyorum HÜSEYİN
ne olduğu belirsiz svensson ve Bursaya futbol adına hiç bir şey katmayan İnsua. Sol bekleri Vederson, yine vasatın altında. Kalecileri köşelere giden topları içeri almakta usta. Bir stoperleri ve Volkan Şen iyi bence. Çoğu maçıda şansa kazanıyorlar.
Teofilo bu maçta oynatılsın..sonra kadro dışı bırakılısn..
) Bursaspor onun işi.
)
Yorum
-
Bu ligde en sevmediğim takımlar
1.Bursa
2.Gs
3.Sivas
4.Bjk
5.Fb
Sırayla hepsini paket ettik yolladık, sıra Bursa'da
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Arkadaşlar geçen sene Bursa da oynayan maçı aklınıza getirin. Takım aynı takım, hoca aynı hocaydı. Çok istekliydik, yenersek şampiyonluk yarışına dahil olabilirdik. Bursa da Volkan ve Sercan yoktu. Maç dengede geçti ve 1-0 yenikken çok zor 1-1 yaptık. Bence beraberlik kötü bir sonuç değil. bir de antep-fb maçı da çok önemli. inşallah fb puan kaybeder.
Yorum
-
konu ile alakalı değil ama .dün jaja yı izlerken sürekli yüreğim ağzıma geldi adam defansta bile çalım yapıyor çok tehlikeli yerlerde gereksiz işler yapıyor..takım bir anda pozisyon veriyor onun yüzünden..çok ilginç bir futbol yönü var adamın..
)
Yorum
-
Avantajlı girmek içinde Fenerle aramızda en az 6 puan farkla devreye girmeliyiz,çünkü ikinci yarı bizim fikstürümüz çok zor,önde olmak kimseyi aldatmasın,3 derbi maçına deplasmana gideceğiz,Bursa ve Kayseri ise içerde olacak.En az 6 puan olmalı 7 puan süper olurTüm maçlarımızı kazansak bunu elde edebilirizİlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs 10 puan ilerdeyiz.gsnin ilk yarı kayseri bjk macları var.
bjk 9puan ilerdeyiz.bursa-gs macları var.
bursa 1puan ilerdeyiz.hem bizle kayseri ve bjk macları var.
kayseri 2puan ilerdeyiz.bursa ve gs macları var.
fb 5puan ilerdeyiz.fikstürü cok iyi.bence sampiyonluk yolundaki tek rakibimiz.
ilk yarıyı lider bitiririz. ikinci yarıya insallah avantajlı gireriz.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Bence bursa çok hırslı oynayacak bunun nedeni de sene başındaki maç. O maçta hatırlarsanız baya bi eze eze yenmiştik bunları hata maç içinde bile agresif davranmışlardı hakemlere veryansın ederek. O yüzden sert oynayacaklar bence ve de çok hırslı oynayacaklar ama tabi bizlere güçleri yetmez. Yine aynı tarifeyi yaparız bence.
Yorum
-
Bu fb ile olan fikstür olayına çok takılmamak gerek, ne de olsa fb yi 2 haftayla takip ediyoruz. Fb nin oynadığı ile 2 hafta sonra biz oynuyoruz. Yalnız fikstür de bir avantajlı takım varsa o da Bursadır. Gs yi takip etmesi onlar için çok büyük bir avantaj.İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs 10 puan ilerdeyiz.gsnin ilk yarı kayseri bjk macları var.
bjk 9puan ilerdeyiz.bursa-gs macları var.
bursa 1puan ilerdeyiz.hem bizle kayseri ve bjk macları var.
kayseri 2puan ilerdeyiz.bursa ve gs macları var.
fb 5puan ilerdeyiz.fikstürü cok iyi.bence sampiyonluk yolundaki tek rakibimiz.
ilk yarıyı lider bitiririz. ikinci yarıya insallah avantajlı gireriz.
Gs ile oynayan takımlar yıpranıp ya da rehavete girip Bursa nın karşısına çıkıyor. Örnek vermek gerekirse Fb-Gs maçında çıkan sakatlar Bursa nın avantajına oldu. Aynı buna benzer bir başka durum da yakın bir örnek Ankaragücü Gs yi dize getirdi sonraki hafta ise rehaveti ile Bursadan resmen dayak yedi.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
Bence asıl söylemen gerekeni atlamışsınİlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bursa bizi yensin, ŞL'de gol atmış gibi sevinsinler. Çok kötü oynuyor Bursa, nesini beğeniyorsunuz, bir her türlü favoriyiz. Ozan İpek diye bir adamları var, rakip sağ kanat oyuncularını kırıp dökmekten başka yaptığı iş yok, Sercan geçen sezon bile 4 golde kalmış, bu sezon A.gücü olmasa gol atamıcak adam, son vuruşları sıfır. Ortasahaya bakıyorum HÜSEYİN
... Bu sene Bursa duran toplardan çok maç götürdü. Onları zirvede tutan da bu duran toplar oldu. Kimse beni yanlış anlamasın ama Ali Tandoğanın duran topların başında olmaması bizim için büyük bir avantaj. Birde Ali Tandoğanın sanırım alternatifi yok yerinde Keçeli oynayacak.
TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum