Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sence,nasıl görünüyor oradan )benim gittim şeftali maçalarında değil galip gelmeleri gol atmaları bile nasib olmadı onlara.

ayaginiza saglik , yanliz rizikolu bir girisim olmus:d gollerdeki reaksiyonlar nasildi merak ettim simdi

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ligtv de sabah serdar celiker ertugrul hocayi yerden yere vurdu,hakli da.

Gecen sezon bircok hakem hatasiyla sampiyon olan bir takimin hocasi yere daha saglam basmali.

Kaybeden de ertugrul ve bursa oluyor,ertugrul hocanin seveni giderek azaliyor.
      yavaş yavaş kaybetmeye başlarlar.Biz çelmeyi çaktık arkası gelir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğrudur. 1e 100 girmişler..

1 e 100 girmisler diyorsun da o zaman bizim taraftar herhalde daha yasamiyor. Oyle bir sonuc cikiyor senin dediginden ortaya.?????

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ayaginiza saglik , yanliz rizikolu bir girisim olmus:d gollerdeki reaksiyonlar nasildi merak ettim simdi
          Onu hiç karıştırma.İlk gol oldu AHMET abimiz oturduğu yerden iki kolunu sıkarak hafif kalktı goooo....... diye baktı ki bizden reaksiyon yok oturdu yerine.Allahtan birşey olmadı gerçi olduğumuz yer hep TRABZON lu ama yinede çıt yok.Az reaksiyon gösterenn yaa ayağına basıyorum yaa çimdikliyordum.

Yorum

Selami DANIŞMAZ'ın bittiği andır.Sen utanmadan YEŞİL BEYAZ giyip maça gel.Tamam bize maçı şeftalilerin arasında izledik ama bu kadar EZİK halde değil ))))

Tamam bursa tribününde maç izlersin de bu renkler ne Selamiii

Bir açıklama istiyoruz!!!
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arka siradakiler emaneti almis mi peki
              o bizim grup

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Recep Abi maç öncesi Bursa Tv röportaj yapıyor, Bursalı bir taraftar: "Biz Bursaspor formasıyla niye Trabzon'da dolaşamıyoruz, bir yerlerde oturamıyoruz"

Tam bu sıra bizim taraftarlardan biri araya girer ve Bursaspor'lu gibi konuşmaya başlar:

"Abi biz Bursalıyız, bizi Trabzonspor şampiyon yaptı. Bizim şampiyonlukta yarımızdan fazlası Trabzospor'a aitti" vs vs diyor.

Röportaj bitti bizim taraftarlardan biri gitti bunun yanına diyor ki "Abi tamam Trabzonsporlu olduğunu belli etmedin ama o burun ne olacak"

ççççççççç
                ççç ççç

Ula nerden bulursunuz böyle şeyleri bilmem ki

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yavaş yavaş kaybetmeye başlarlar.Biz çelmeyi çaktık arkası gelir
                  bknz bjk

bu arada ligde alınan sarı kart cezaları kupa maçlarında oynamaya engel teşkil etmez...
                  McLas was Here

Yorum

Selami DANIŞMAZ'ın bittiği andır.Sen utanmadan YEŞİL BEYAZ giyip maça gel.Tamam bize maçı şeftalilerin arasında izledik ama bu kadar EZİK halde değil ))))

İçimizdeki İrlandalı !

Ne bu hal haa ?
                    Twitter Adresim

Yorum

o bizim grup

ben daha arkadaki tribunu kastettim mevzuya ayiktiktan sonra

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bknz bjk

bu arada ligde alınan sarı kart cezaları kupa maçlarında oynamaya engel teşkil etmez...
                        Onun demek istedigi emre toraman taktigi,cift saridan atilip kupa macinda cezayi cekip ligde oynamakti.

Bence bu tip seylere gerek yok,antep deplasmani haric serkan in yoklugunu doldurabilecegimizi düsünüyorum.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Giresun eşofmanı falandır o
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 1 e 100 kişi dalmış diyorsunuzda resim veya başka haber varmı bu konu hakkında
                            Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onun demek istedigi emre toraman taktigi,cift saridan atilip kupa macinda cezayi cekip ligde oynamakti.

Bence bu tip seylere gerek yok,antep deplasmani haric serkan in yoklugunu doldurabilecegimizi düsünüyorum.
                              o durumda yine de 3 sarı kartlı olarak oynamaya devam eder diye biliyorum..
                              McLas was Here

Yorum

• maç sonu bursalı taraftarlar sahaya girmiş biz kasımpaşa maçında girdiğimiz için 5 maç ceza almıştık bakalım bursa ne ceza alacak levent kızıl faktörünü görücez!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X