Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada da bir Van Minut davası var sanırım ççç

yok kardes burda kacan dananın davasını yapıyorlar bursanın yesıl otlarını goren dana sanaya atladı ya yok ben danam yok benım kurbanlıgım kavgası var
    T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• arkadaş bu ne ya bizimle maç yapan herkes sahaya iniyor, eee iş taraftara düşüyor bir yerde 2-2 yi hatırladım bir an bursalılar seviniyor zannettim
      Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uşaklar hepiniz boy abdestinizi alın bak, gezmeyin bu halde

timsahtan kurban olur mu? süper espri mehdi
        Altan başkan oley Altan Başkan oley Altan Başkan oleyyyyyyyy :meşale1::meşale1: ççç

Hatta Altan Başkan bizi hamama götür
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• staddan yeni geldm eve renkdaşlar sesimiz bastırdı mı bursayı.tintin tini tini bursa bursanınnnn oğlanlarııı
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak yavuz5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şunuda sorgulamak lazım 15 dakkada 2 gol bulduk 3 veya 4 nıye atmadık çok şeymı ıstıyoruz ne
            burak 3 attı ama hakem golu vermedı verseydı 3 de 4 de gorecektık 2. yarı topa hakım bır takımımız vardı mecburduk bence
            T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• forumda maç esnasında yazılan mesajları okuyun Yendiğimiz her maç keyifle okuyorum.
              En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 20:29.

Yorum

• burak nasil oynadi arkadaslar etkilimiydi ???????

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  staddan yeni geldm eve renkdaşlar sesimiz bastırdı mı bursayı.tintin tini tini bursa bursanınnnn oğlanlarııı
                  Ayaklarınıza sağlık sesinize sağlık.
                  Bastıramadı Oğlanlar sesinizi merak etmeyin siz
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• süperdi maç ve tribün ya müthiş keyif aldım bir sürü video ve resim var.

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaş bu ne ya bizimle maç yapan herkes sahaya iniyor, eee iş taraftara düşüyor bir yerde 2-2 yi hatırladım bir an bursalılar seviniyor zannettim
                      ya kardeş hepde bizim maçtamı yapmacık sevinç gösterisi yapçak dürzilerrrrrr bi sene ezikbahçe busene purusyaspor hahahah

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        staddan yeni geldm eve renkdaşlar sesimiz bastırdı mı bursayı.tintin tini tini bursa bursanınnnn oğlanlarııı
                        Sınıftan şeftalisporlu mahlup bir arkadaş diyor ki çıkışta bizimkiler 50 kişi 3-4 Trabzonlu'ya saldırdı linç ettiler vs..

Oldu mu böyle birşey dışarda?

Yorum

• 61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Süper Kupada Teozede Ligde Jajazede.
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• jajajajajajajajajajajajajajajaja
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sınıftan şeftalisporlu mahlup bir arkadaş diyor ki çıkışta bizimkiler 50 kişi 3-4 Trabzonlu'ya saldırdı linç ettiler vs..

Oldu mu böyle birşey dışarda?
                                alakası yok bize hiç bi şey olmadı olamazda zaten toplu çıktık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X