Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak prenha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmet kardes gozluklerımı takınca sıgır degıl dana oldugunu gordum kurbanlık hemde kasaptan kacıyormus
    Aynen renkdaş hatta öküz mandada denebilir
    Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
    18.11.2009

Yorum

• Jaja da Ertuğrul'u sever zaten

Yorum

• Şu enginin üçlüsü varmı renkdaşlar merak ettim
        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
        18.11.2009

Yorum

• Bursada Trabzonspor türübünündeki taraftarımızı canı gönülden kutluyorum.Ben vip teydim yemin ederimki arkadaşlar şakasına bile olsa ya sustur şunları diye takıldılar bana.Ama nezormuş elalemin içinde maç seyretmek!!Nede keyifli!!!!

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alakası yok bize hiç bi şey olmadı olamazda zaten toplu çıktık
            Mağlubiyetin etkisiyle saçmaladı o zaman.

Ayaklarınıza sağlık..

Yorum

• Jaja ne biçim bi gol atmış öyle ya pc oyunu gibi çok süper vurmuş
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• şeftalisi çizik bursa ))
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  süperdi maç ve tribün ya müthiş keyif aldım bir sürü video ve resim var.
                  enginin 3lüsü varmı renkdaş
                  18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen renkdaş hatta öküz mandada denebilir
                    renkdaşım habere bak yoksa bunlar onlar olmasın

Uruguay’dan getirilen danaların bir bölümü Bursa’ya gönderildi.
                    Uruguay’dan ithal edilen Angus ve Hereford cinsi ağırlıkta olmak üzere toplam 12 bin 500 adet dananın, kesim yapılacağı illere nakli sürüyor.
                    Tırlarla Bursa’ya şu ana kadar bin 700 adet hayvan getirildiği, toplamda 3 bine yakın dana geleceği öğrenildi. Danaların, Et Balık Kurumunun Bursa’daki eski kombinasında kesimine başlandı.
                    Yetkililer, danaların İstanbul, Ankara, Sakarya ve Eskişehir’e de gönderildiğini ve kesimlerinin sürdüğünü belirterek, 12 bin 500 hayvanın tamamının 10 gün içinde kesilerek dağıtılacağını söylediler.
                    Bursa Kasaplar Odası Başkanı Muhsin Yıldız, Bursa’ya dün akşam saatlerinden itibaren hayvanların gelmeye başladığını ifade ederek, ”Angus ve Hereford cinsi ağırlıkta olmak üzere getirilen ithal hayvanların etleri federasyon aracılığıyla alınıp, kasaplara ulaştırılacak. Daha kaliteli ve fazla sayıda hayvan ithal edilmesi gerekiyor. Yeterli olmuyor” dedi.

3 bin Angus yetmemıs hemde daha fazla ıstıyorlar yesıl sahalara inenleri toplasalar onlara yeter bence kurbanlık bunlar gel abi gelllllllllll
                    T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak Ahmet_8 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu enginin üçlüsü varmı renkdaşlar merak ettim
                      bi arkadaş ta var paylaşır biraz sonra.

Yorum

• Okan Bayülgen'in programı bu gecemiydi? Marsis konuk olacaktı, bu galibiyetin üzerine iyi gider..

Yorum

• antep çaktı

Yorum

• golllllllllllllllllll 1-1

Yorum

• antep çaktı fenere
                              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Helal olsun. Çok iyi bir maç oldu. Tam istediğimiz gibi.
                                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X