Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet.. Şuan itibariyle acı haber geldi..

Bilet olayı doğru.. Gece sıraya girmeden bilet alma şansımız yok. Buradaki Dernek de ayarlayamamış galiba bilet olayını.

Maça gidemiyorum.. Allah kahretsin !

Yorum

• colman yok yahu..kim cıkcak şimdi sahaya acaba..merak konusu
      anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biryandan bursaspor taraftarına yapılan eleştirilere bakıytorum: biryandanda bursaspor şampiyon olduğu gece; bursalılarla taksimde şampiyonluk kutlaması yapan trabzonspor taraftarı aklıma geliyor ve iğreniyorumm... çünkü bi grup taraftarımız bursasporlularla beraber sevinç gösteriri yapıyorlardı... hayatımdaki en iğrenç sahnelerdi bu gördüklerim.. şimdi biz bir zamanlar bursaspor taraftarına yalakalık yapan taraftarlarımız yüzünden bu acıları yani bursalıların şımarıklıklarını görüyoruz
        irlandalılar içimizde... bursada değil..

kesinlikle.ümraniyede,bursa şampiyon olduğunda,fenerliler 10 kişi olan bursalılara saldırdı.peki niye fenerliler dayak yedi o gece? çünkü orda fenerlilerden daha çok Trabzonlu grup toplanmıştı.fb ye olan intikam hırsımız bursanın bi yerini kaldırdı.
        Entropi İyidir.

Yorum

• colman yerine alanzinho diyordum ama bir renktaşım engini ortaya çekip alanzinhoyu sola da koyabilir dedi,bu da mantıklı geldi
          Entropi İyidir.

Yorum

• biletleri de satışa böyle çıkartıp,taraftarımızı geceyarıları dısarda bekleterek işkence cektircek bursaspor camiasının da taaa ağzının içineee....tüküreyim !! bize yapılanın daha beteri rövanşta Trabzonda da bunlara yapılmalı !!
            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              colman yok yahu..kim cıkcak şimdi sahaya acaba..merak konusu
              fanatige göre ceyhun oynarmis

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet.. Şuan itibariyle acı haber geldi..

Bilet olayı doğru.. Gece sıraya girmeden bilet alma şansımız yok. Buradaki Dernek de ayarlayamamış galiba bilet olayını.

Maça gidemiyorum.. Allah kahretsin !

bilet haberi doğru tabi,ben 13:00 okumuştuım 10:00 muş
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biletleri de satışa böyle çıkartıp,taraftarımızı geceyarıları dısarda bekleterek işkence cektircek bursaspor camiasının da taaa ağzının içineee....tüküreyim !! bize yapılanın daha beteri rövanşta Trabzonda da bunlara yapılmalı !!

Onların oraya gelecek taraftarımı var yumuşakçaların

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bilet haberi doğru tabi,ben 13:00 okumuştuım 10:00 muş
                    BTSTD toplu olarak alacaktı bileti ayarlayamadılar demek. Oradan bekliyordum haberi..

Takım yanı başımda ben evde izleyeceğim bu maçı.. Lanet olsun!

Yorum

• Colman olmasa bile Trabzonspor takım olma olgusuyla maçı kazanacaktır. Bir Ricardo Quaresma'nın yokluğunun takım olamayan aşırı şişirilen Beşiktaş'a yaptıkları ortada.

Dünya derbisi diye pohpohlanan İstanbul takımlarının aksine Anadolunun iki takımının zirve için zevkli mücadelesini izlemek daha keyifli olacaktır. Ertuğrul Hoca ve Şenol Hoca böyle bir şey hayal ediyordur ama ben ne Bursa yöneticilerine ne de taraftarına güvenemiyorum.

Takımları mağlup olunca ne yapacaklar merak ediyorum.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sporun ne demek olduğunu biz biliyoruz da Cengiz abi onlar biliyormu acaba? Ben hergün kaç tane Bursasporlu'yla uğraşıyorum bir bilsen.

Sanki beyinleri yıkanmış.. Onlar bizi düşman olarak görüyorlar. Onlar bize böyle şeyler yaptıkta benim de Bursaspor'a sevgim artacak değil ya?

Onların burada işi yok.. Biz onların forumlarına gidip üye oluyormuyuz?
                        Daha önceden gelip üye olur yazışır vs.. ama tam da maçtan bir gün önce gelip burada gezmesinin amacının da buraları karıştırmak olduğu belli.
                        bütük maçlardan bir hafta önce her takım forumu yeni üye alımını donduruyor. bu konuda bizim kadar demokratı yok sanırım

Yorum

• Sağlam koltuğu geri istiyor!

Ertuğrul Sağlam, "Trabzon maçının izleyenlere keyif vermesini istiyorum. Kazanıp, ligin zirvesine yeniden yerleşmek istiyoruz" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "Ligin zirvesindeki iki takımın mücadelesinde, öncelikle izleyenlere keyif veren bir mücadele olmasını diliyorum" dedi.

"TRABZON BU SEZONUN FLAŞ TAKIMI"
                          Çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarını bilincine olduklarını belirten Sağlam, "Başlarında çok değer verdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir antrenör var. Trabzonspor, bu sezonun flaş takımı. Son dönemlerde ülkede ihtiyacımız olan spordaki dostluk ve fair-play ruhunun yaşandığı bir gösteri maçı olmasını da istiyoruz" diye konuştu.

"FUTBOL ZİYAFETİ OLACAK"
                          Rekabetin üst seviyede olacağını iki takımın da kazanıp ligde kendine avantaj sağlamak isteyeceğini anlatan Sağlam, "İnşallah kendi sahamızda uzun zamandır kaybetmeme geleneğimizi ve özelliğimizi bu maçta da ortaya koyup, bunun yanında kazanma doğrusunu da eklemek isteyeceğiz. İyi bir mücadele, iyi bir futbol ve beraberinde de kazanıp ligin zirvesine yeniden yerleşmek istiyoruz. İki şampiyon Anadolu takımının mücadelesinin güzel bir dostluk gösterisi içersinde geçerken, bir futbol ziyafetinin de ortaya çıkmasını bekliyorum" şeklinde konuştu.
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• yarın bu saatte bursadan galibiyetle döneceğiz.
                            şeftali mevsimi geçti fakat kestane iyi giderdi ha

Yorum

• Yarın milli futbolcularımızdan ekstra performans bekliyorum =)
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana bundan sonra hiç kimse rakibin taraftarına yapılacak saygıdan bahsetmesin. Bize ne kadar saygılı olduklarını anlayabilmek için Şahin Abi'yi bir arayın. Size son 3 gündür yaşadıklarını, gördüklerini bir bir anlatsın.

Ama kimseye kabahat bulmuyorum ben, kabahat bizde, hemde en büyüğü bizde. Biz hep kardeş arayalım, her yüzümüze güleni bizim gibi sanalım, her geleni Trabzonda ki çay bahçelerinde atkılar, çiçekler ile karşılayalım. Bakın bizler ne kadar karşılanıyoruz.

Adamlar her bulunduğu ortamda tehditler savuruyor. Aba altından spor gösteriyor, kombinelerini bıraıp bizi dövmek için (sözde) kale arkasından bilet aldıklarını söylüyorlar. Hangi saygıdan bahsediyoruz.

Trabzonspor taraftarı değişiyor diye övünelim biz, yakında cebimizde ki paraları alacaklar haberimiz olsun arkadaşlar. Adamlar bizi taşlamak konusunda çocuklarının üzerlerine yemin ediyor,biz gelen misafire adamlık gösterisi yapalım.

Son üç gününü telefonda geçiren abilerimize sorun Bursalıların ne kadar adam olduğunu.

(Çok sinirliyim, farkındayım, ama bundan sonra böyle...)
                                haklısın recep domuzdan post bursalıdan dost olmaz 2007 de bende bursanın açık türübününde idim bize yaptıkları kalleşliğe şahit olan biri olarak derimki bu itlere insan gözü ile bakılmaz yıllarca ist. maçlara giderim ben kadiköyde alisamiyende inenüde görmediğim pisliklere bursada şahit oldum adamlar taa yalovadan beri problem yaratıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X