Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle görünüyor ki yarın Bursa Emniyetine çok iş düşecek....İnşallah kimsenin burnu kanamadan biter bu maç...

Demirden Korksak Trene binmezdik..
    _éRdém _

Yorum

• Engin'in son durumu nedir arkadaşlar?

Oynuyor mu acaba yarın? Bir duyum, malumat...

Yorum

Öyle görünüyor ki yarın Bursa Emniyetine çok iş düşecek....İnşallah kimsenin burnu kanamadan biter bu maç...

Bu geceden başladı zaten Emniyet çalışmaya Erdal Abi Bizimkiler Bursa'yı Bize Her Yer Trabzon diye inletince hep bir ağızdan poliste rica,minnet saatinde geç olmasından dolayı bir süre sonra durdurmuş Uşakları

İnşallah sıkıntısız bir maç olur Açık Kale Arkası muhtemelen yarı-yarıya olabilir..

Yorum

• colman yok bakalım orta sahada kim üstün olacak

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız değilsiniz

Hocam TRABZON trübünü etrafında yogunlastıgımızda mecbur set cekecekler.. ayrı durmayalm
            _éRdém _

Yorum

• Haydi Trabzonsporum♥

Yorum

• Heyecandan uyuyamıyorum. Birden yarın saat 18:00 e zıplasakta şu stresi çekmesem.
                Taraftarımızın sağduyulu olması lazım. Provakasyonlara gelmemek lazım takım böyle giderken.
                Takımımıza güvenelim. İyi olan biziz onlar düşünsün.

Yorum

• Aman dikkat...Hiç değilse forma falan giymeyin...5-3 GS yi yendiğimiz maçta rakip tribüne girmiştik bir arkadaşla....Ben durumu idare ettim...Ama bizim ataklarda gülerek "Ertaaalll yeyeceğuk goli" demez mi...Sağolsunlar anlayışlı çocuklardı...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Takım iyi ve havasında...
                    Kazanmamak için bir bahanemiz yok...
                    Kazanacağız!
                    Allah yardımcımız olsun!
                    Hamiş

Yorum

Ama bizim ataklarda gülerek "Ertaaalll yeyeceğuk goli" demez mi...

off burası süpermiş Bir an kendimi hayal ettim o durumda inanılmaz zevk verici bir durum olsa gerek o abimiz için

Yorum

Aman dikkat...Hiç değilse forma falan giymeyin...5-3 GS yi yendiğimiz maçta rakip tribüne girmiştik bir arkadaşla....Ben durumu idare ettim...Ama bizim ataklarda gülerek "Ertaaalll yeyeceğuk goli" demez mi...Sağolsunlar anlayışlı çocuklardı...
                        Bu çok güzeldi
                        Hamiş

Yorum

• kurşunludayız )
                          yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İnşallah fazla bir sorun yaşamadan galip geliriz...

Rakip tribüne girecek arkadaşlara Allah sabır versin.
                            Symkowiak'lı yıllarda Ali Sami Yen'de 2-0 yendiğimiz maçta bedava biletle GS tribünene gitmiştim, yanımda GS li bir arkadaş vardı.
                            Yendik yenmesine ama doya doya sevinemedim ki... Ne anladuk o işten..
                            Derin Trabzonspor
                            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kurşunludayız )
                              Yerinde olmak için neler vermezdim dostum...
                              Allah kazasız, belasız yolculuk nasib etsin.
                              Güzel bir galibiyet ile dönersiniz İnşallah!
                              Hamiş

Yorum

• Siz yine de emin olmayın...Yanlış bilmiyorsam kanunen sizi dışarı çıkarma yetkileri var...Yine bir Galatasaray maçında girdim...Polis bir süre sonra gayet kibarca Trabzonsporlular şu bölgeye toplansın dedi...Sevindik....Sonra Mecidiyeköyden bizi taa Pendiğe götürüp bıraktılar.....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X