Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kurşunludayız )
    Kaplıcaya bi uğrayın isterseniz..
    Yolun hemen 1 km solunda...
    Rahatlarsınız..
    Ama epey rüzgarlı olur oralar, sıcak sudan sonra rüzgarda kalıp da şifayı kapmayın...
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Ertesi gün "Trabzonspor taraftarları polis zoruyla çıkarıldı"Haberinin resminde tam ortada sinirli bir şekilde bakan halimi gördüm gazetede
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Keser döner sap döner tavuk döner et döner....ee gün geldi çattı...adam olana efendi olana sözüm yokda lazspor hamsispor yok fener 39 şut çekti salaktı atamadı onlar naptı diyen dangalaklarla hesap günüdür bu gün....AMA ANLAYANLARINA....
        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Jajadan yarin ayni golü bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yerinde olmak için neler vermezdim dostum...
            Allah kazasız, belasız yolculuk nasib etsin.
            Güzel bir galibiyet ile dönersiniz İnşallah!
            saol renkdaşım amin gerçekten çok güzel bir duygu şampiyonluk görmemiş biri olarak şampiyonluk maçına gider gibi heyecanlıyım
            yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

kurşunludayız )
              ya sizin şoför kimdir niye ankara üzeri gitmediniz o yol çok dandik...ne işi var kurşunluda
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaplıcaya bi uğrayın isterseniz..
                Yolun hemen 1 km solunda...
                Rahatlarsınız..
                Ama epey rüzgarlı olur oralar, sıcak sudan sonra rüzgarda kalıp da şifayı kapmayın...
                kazım koyuncuyla ısınıyoruz şifayıda yarın saat 16.00'da bulacaz inşallah

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jajadan yarin ayni golü bekliyorum
                  http://www.youtube.com/watch?v=QZixaQA5CGw
                  o çalım ne öyle ya akıllara zarar

Yorum

• Duamızı edelim de yatalım:
                    Menzile koca bir adım atmak nasip olur inşallah yarın.
                    Yolda olan arkadaşlar sağ selamet Bursa'ya varırlar; şehirde ve stadda menfi bir hadise yaşanmaz inşallah.

Hayden hayırlı geceler arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya sizin şoför kimdir niye ankara üzeri gitmediniz o yol çok dandik...ne işi var kurşunluda
                      ömer abi 6 arkadaş gidiyoruz şoförde çok güvendiğimiz bir arkadaşımız :P biz de söyledik ama yok illa onun dediği olacak.. gidiyoruz bakalım sonunda ne zaman nereye varacağımızı çok merak ediyoruz.. avrupa yakasındaki dursun misali sabaha varduk varduk varamaduk öğleye ordayız o da olmadi maç saati kesun stadtayuk

Yorum

• 63 Sayfa yorumun hepsini okuyamadım ama Provakasyonlara gelmeyin diyen arkadaslarıma abilerime cevap olarak şunları söyleyeyim..
                        biz bursada okuyan trabzonsporlu üniversite öğrencileriyiz.
                        Ben TS uludağ yöneticisiyim. Biz galatasaray macı oldugu günden beri bursa macı biletlerini kovalamaya başladık..
                        Aramadığımız adam kalmadı. Ki biz bursa da olmamıza rağmen biletlere ulaşmak imkansız oldu.
                        Bursa nın yaptığı yıldırma politakalarının haddi hesabı kalmadı... Fakat bunların hiçbiri işe yaramadı..
                        Önce biletler normal satılacak dendi.. SONRA maç günü satılcak dendi.. Biletler Trabzona gonderıldı dendı.. trabzon yönetimi biletleri biletx e verdi dendi.. Sonraa biletler stadının Texas ın toplandıgı gişeden satılcagı söylendi.. Vee ortalıkta olmayan biletler böyle dolandı durdu.. sırf yıldırmak icin..
                        Sonuç işee yaradı mı.. ? hayır..
                        biletler yarın Bursa asAyiş büro amirliğinden satılacakmış.. ve şuan yüzlerce trabzonlu biletleri bekliyor.. bize bu oyunlar sökmez..

bUKADAR PROVAKASYONA KARSILIK BİR CEWAP VERILMELI.. VE BIZDE BUNU BURSA TRIBUNLERINE GIREREK YAPACAGIZ.
                        _éRdém _

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Duamızı edelim de yatalım:
                          Menzile koca bir adım atmak nasip olur inşallah yarın.
                          Yolda olan arkadaşlar sağ selamet Bursa'ya varırlar; şehirde ve stadda menfi bir hadise yaşanmaz inşallah.

Hayden hayırlı geceler arkadaşlar.
                          Eyvallah, hayırlı geceler hocam...Hayırlar fetholsun, şerler defolsun...Artalım eksilmeyelim taşalım dökülmeyelim...Allah yardımcımız olsun...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kayserinin son dakikada golü atmasi kötü oldu.
                            Insallah bu maci aliriz ve takrar Lider oluruz.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

ömer abi 6 arkadaş gidiyoruz şoförde çok güvendiğimiz bir arkadaşımız :P biz de söyledik ama yok illa onun dediği olacak.. gidiyoruz bakalım sonunda ne zaman nereye varacağımızı çok merak ediyoruz.. avrupa yakasındaki dursun misali sabaha varduk varduk varamaduk öğleye ordayız o da olmadi maç saati kesun stadtayuk
                              yok şoförlügü konusunda demedim iyidir tabide...uzun ve bozuk olan yolu seçmiş..bende yeni geldim samsundan es es bursa üzeri istanbula geldim..bizim meslegimiz bu yollar ben rahatlıgınız için söylemiştim ama geçti iş işten dönüşte o yolu kullanın isterseniz
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Zaman geçmiyor, birazdan yatayım da,zaman dolsun bari..

Colman yerıne Konya maçında kim oynadıysa o oynayacak...Sorun değil arkadaşlar...Bizde topçu bol..

yedeklere bakarmısınız

Ali
                                Yattara
                                Ceyhun
                                Mutafa
                                Zafer

Daha ne olsun.. Şu Zafer'i hiç izlemedım, çok merak ediyorum.
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X