Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hocanın ilk 11 tercihine son derece saygı duyarım.

Ancak müdahaleleri eleştirebilirim.

Tıkanmış bir oyuna müdahale için çok beklememek gerekir.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her maçımızı Cüneyt Çakır yönetsin abi.

Müthiş maç yönetti. Ben acayip memnun kaldım.

kesinlikle katılıyorum.. oyunun kontrolunu kaçırmıyor.. ve güven veriyor..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja nin ilerde Türk milli takiminda oynamasina ne dersiniz?
        Biraz daha yedek kalırsa şansını bayağı artırmış olacak.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftar bunları haketmedi bence

Yorum

• "Şehir bu takımı haketmiyor" ? Takım şehri aştı demekse bu eyvallah...Ama şehrin herhalde % 5 i stadyumda idi bu gece...Yani İstanbul da FBnin 750 bin kişiye oynaması gibi bir şey....

Şehrin hastalıkları var ama bence biraz haksızlık yapıyoruz....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kesinlikle sonradan giren oyuncular çok önemli.

Ayrıca kadrolar maçtan maça değişebilir hele bizim kadromuz
              kesinlikle değişkendir.Çünkü takımda 3..4 hafta aynı topu oynayan oyuncu
              çok çok az.
              Ben sayiyim serkan, selçuk, onur ve egemen diğerleri her maç
              farklı bir oyun sergiler bu takımın en kötü yanı da budur bu da en fazla hocayı zorlar.

Bugün engin ve jaja için bu oyuncuları ilk 11 de oynatmamak ahmaklık dersin
              haftaya engin ve jaja yokları oynarlar böyle oyuncular olmaz olsun dersin.

Neyse herkezin yazığı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum, bu arada bilmem farkettiniz mi
              Engin en büyük sorunu olan sinirlerine hakim olamama
              sorununu aşmış gibi duruyor bunu tek maça dğeil son oynadığı bi kaç maça bakarak söyliyorum.
              (Buna engin nasıl rahat durdu dediğim bjk maçı da dahil)
              Adam hızlı, yeterince akıllı ve teknik sinirlerine de hakim olursa
              daha ne isterizki?
              En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 23:59.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Şehir bu takımı haketmiyor" ? Takım şehri aştı demekse bu eyvallah...Ama şehrin herhalde % 5 i stadyumda idi bu gece...Yani İstanbul da FBnin 750 bin kişiye oynaması gibi bir şey....

Şehrin hastalıkları var ama bence biraz haksızlık yapıyoruz....

Takimi atesleme konusunda yetersizler ama bu kadar az nüfüsu olan bir sehirde maca giden sayisi oldukca fazla tabi...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsü savunduğum üçlüydü...

Halende savunuyorum.

Bu gece Ceyhun berbattı.

Sanırım o mevkide bir yerleşme sorunu oldu Selçuk'la. Bu da kötü gözükmesine sebep olabilir.

Unutmadan, GB çok iyi kapandı bence. Biz de Alanzinho ile adam eksiltme işini yapamadık.

Oyunu çözen Engin'di.

Maçın da adamı Engin'di.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buragin en samimi arkadaslarindan Selcuk bizde...bu ikili cok iyi anlasiyor! Selcukla artik imza atilmali hatta cok gec bile kalindi...Xavi´miz artik kendini kanitlamali...
                    Selçuk'un gideceğine hiç ihtimal vermiyorum..ev sahibi gibi davranıyor sahada artık..Serkan ve Burak da öyle..Colman da..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Mkro planda bakalım...Bu taraftar Burakı hak etmiyor gibi bir ifade bu....Ya da bu forum Burak ı haketmiyor....Keza Engin i....Demem o ki tribün sahaya sandığımız kadar müdahil değil...Olumlu olarak...Olumsuz olarak bu mümkün....Bu anlamda Ceyhun a yönelik homurtu eleştirsine ben de katılırım....Ama bence abartıyoruz....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben hocanın ilk 11 tercihine son derece saygı duyarım.

Ancak müdahaleleri eleştirebilirim.

Tıkanmış bir oyuna müdahale için çok beklememek gerekir.
                        aynen. zira jaja çok geç alındı. ayrıca burakumutun yanına ikinci forvet gidince etkili olduk.burak bu takımda stoper oynar ama asla sağ açık oynayamaz, oynamamlıdır. serkan, burak içeri girince sağ açık gibi oynadı ve çok başarılı oldu...

Yorum

• Ben Umutuda begendim Umut neden Cagrilmasin?

Halilin Cagrildigi milli Takimda Umutun garanti yeri var.

Herkez süperdi sadece Ceyhun biraz cok Hiddink baskisi altinda kalmis.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• Bu kadro en az 2 şampiyonluk görmeden dağılmaz daha doğrusu hiç biri bir yere gitmez kanımca
                            Olası dış faktörleri katmadım tabi
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsü savunduğum üçlüydü...

Halende savunuyorum.

Bu gece Ceyhun berbattı.

Sanırım o mevkide bir yerleşme sorunu oldu Selçuk'la. Bu da kötü gözükmesine sebep olabilir.

Unutmadan, GB çok iyi kapandı bence. Biz de Alanzinho ile adam eksiltme işini yapamadık.

Oyunu çözen Engin'di.

Maçın da adamı Engin'di.
                              Rakip kapalı oynuyorsa Ceyhun berbat,açık oynuyorsa iyi.

Hep böyle oldu...

Yorum

Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsü savunduğum üçlüydü...

Halende savunuyorum.

Bu gece Ceyhun berbattı.

Oyunu çözen Engin'di.

Maçın da adamı Engin'di.
                                İlk yarıda sadece sağdan yüklenmeye çalıştık olmadı..adamlar kapadı sağ kanatı..Şenol hoca Alanzinho sol kanatta başarılı olamayınca,Colman'ı sola çekti yine olmadı..kanatlar işlemedi vesselam..

Engin girince sol kanat çalışmaya başladı..tabii rakip de yayılmak zorunda kaldı,bu da sağ kanadı işletmeye başladı..soldan çok atak yaptık Engin'le ama gollerin pasları sağ kanattan geldi..
                                Kapalı savunmalar için en önemli anahtar kanatlar..bence de maçın gerçek adamı Engin'di..oyumu Serkan'a verdim ama..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X