- Sadri Başkan Pozisyonlardan Önce Acaip Sağa Çekiyor ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Selçuk Dereli
1. gol kesinlikle offside
2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
maç sonunda az oynamışlar kolbastıyı gösterdi ligtv.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan ve Yattara gibi isimler bu takımın ritmini bozacak kişilerdir.
Serkan, Selçuk, Umut, Burak gibi koşan basan isimlere ihtiyacımız var. Yıllardır solbekimiz yok, olmaz böyle bir şey.
Maç sonu görüntüleri kaydeden yok mu izleyelim ?Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Ben Alan'nin performansini tartismiyorum ama Senol Hoca'nin yapabilecegi pek birsey yoktu...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen haftaki kasimpasa ya karsi forumda su anda futbol oynayan birisini koysaydik o da etkili olurdu.
Alan gecen sezondan beri genelde banko oynuyor ama iyi oynadigi mac sayisi 2 yi 3 ü gecmez.
Anadolu takimlari icinde avi akerde gelip de defans yapmayacak takim var mi?
Alanzinho sadece jaja ya arkadaslik etsin diye takimda tutulabilir baska bir neden göremiyorum ben.

Soruyorum haftaya Konya acik mi yoksa kapali Futbol mu oynar....??
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Son dakikada enginle bir penaltimizda verilmedi.İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcuk Dereli kesinlikle Ofsaytti diyor.
Hakem bu aksam klasina yakismayacak hatalar yapti,sansi yaver gitti."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Alan gibi oyuncuları hemen silmek doğru olmaz. Bazen oyun veya rakibin oyun sistemi öyle bir hal alır ki sorunumuzu sadece Alan çözer, Alan'ın sahip olduğu meziyetler başka oyuncularda az bulunur. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde kullanabilmek, aynen Ceyhun gibi Yattara gibi. Her biri bizim oyuncumuz ve her biri özel oyuncu.
Yorum
-
Her maçımızı Cüneyt Çakır yönetsin abi.
Müthiş maç yönetti. Ben acayip memnun kaldım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ceyhun evet kötüydü ama Colman iyimiydi ?
Konyaya karşı bence tercih yapılacaksa Engin Colman değişikliği ve tabiiki Alan Jaja değişikliği
olmalı derim...Daha sert takım mantalite'nin takımı dikkat etmek lazım..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
Real Madrid'te plaka yazmış
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Kesinlikle kapali oynayacaklardir,bos alan birakmamaya calisacaklardir.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Alan'nin performansini tartismiyorum ama Senol Hoca'nin yapabilecegi pek birsey yoktu...
Soruyorum haftaya Konya acik mi yoksa kapali Futbol mu oynar....??
Akli olan bize karsi savunma agirlikli oynar,olmayan ise sivas ve kasimpasa gibi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum