Madem Hiddink geliyor bütün yabancıları oynatalım. Kıllığına..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Trabzonspor karşısında farklı bir sistemle sahaya çıkabiliriz. Şu an oluşmuş bir kadro ve sistem var. Bunu bir anda değiştirmek zor. Benim kafamda da değişik, kendime uygun ekstra bir sistem var. Trabzonspor karşısında bunu oynatmaya çalışacağız. Çok sayıda sakat ve cezalı oyuncumuz var. Şu anda taktiğimizi gizli tutmak istiyorum. Trabzonspor karşısında başarılı olmak istiyoruz.”
Ralf Zumdick
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Kadro yazmak huyum değildir ama yazayım
--------------------ONUR----------------------
Barış-------Egemen-----Glo----------Cale
Serkan----Ceyhun--Selcuk---------Engin
--------------------Colman-------------------
--------------------Teofilo--------------------
Yedekler: Jaja,Yattara,Alan,Umut,Giray,Burak,Tolga
Vay be
alternatifli kadromuz var.
En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 14:29.
Yorum
-
serkan bekte o kadar faydalıyken onu neden oraya çektin anlamadımİlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro yazmak huyum değildir ama yazayım
--------------------ONUR----------------------
Barış-------Egemen-----Glo----------Cale
Serkan----Ceyhun--Selcuk---------Engin
--------------------Colman-------------------
--------------------Teofilo--------------------
GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE
Yorum
-
Serkan'ın gerçek mevkiisi sağ bek değil. Daha doğrusu 3-5 mevkiide oynayabiliyor. En azından bu takımda, Sağ bek,Sağ Açık, Önlibero, Sol açık, Sol bek oynadıİlk olarak Cihat K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan bekte o kadar faydalıyken onu neden oraya çektin anlamadım
))
Bence bir takımda sağ/sol açık oyuncuları geri gelebilmeli. 60'dan sonra alırsın Yattara'yı, Alanzinho'yu..
Dinamik takım her zaman iyidir.
Yorum
-
Ceyhun'suz bir ilk 11 de düşünülebilir aslında ama , 3 lü defansif orta saha varken bir de Serkan'ı oynatmak fazla defansf olabilir .İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ın gerçek mevkiisi sağ bek değil. Daha doğrusu 3-5 mevkiide oynayabiliyor. En azından bu takımda, Sağ bek,Sağ Açık, Önlibero, Sol açık, Sol bek oynadı
))
Bence bir takımda sağ/sol açık oyuncuları geri gelebilmeli. 60'dan sonra alırsın Yattara'yı, Alanzinho'yu..
Dinamik takım her zaman iyidir.
Yorum
-
Hoca o maç sonunda buna benzer bi açıklama yapmıştı , kadroda en az 1 oyuncu değitştirecektirİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kazanan kadroyu bozmama bana komik geliyor. Manisa maçında da kazanan kadroyu bozmamıştık sonuç hüsran oldu.
Jaja kesin 11 de olacak .
Yorum
-
ermin zec e o kadar para saydılar rekor(onlara göre) paraya getirdiler adamı yanlış hatırlamıyorsam ligde şu ana kadar sadece 1 golü var, bizim maçta coşmasın uşak... bide hurşut var o kelede dikkat etmek lazım kanatlardan iyi geliyor.
başkada korkulacak birisi yok defansları yol geçen hanı zaten, yeneriz bunları yeterki ciddiyeti koruyalım, kritik bir hafta...
bu arada alparslan cezalıda, başka kim eksik bunlarda ?
not: birşey daha eklemek istedim, Doll ün yardımcısıyla tazminatta anlaşamamışlar galiba, adam eğer gitmek istiyorsa ''takım umrumda değil, yenilsinlerde bende kurtulayım buradan'' düşüncesiyle g.birliğini sahaya çıkarabilir, yani ciddiye almaz maçları demek istediğim bu
olabilir yani..
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Benim hayalini kurduğum vede modern futbolu en iyi temsil edecek kadro şudur ; geçen sezon bir ara oynattı bu kadroyu.
Gerçek 4-4-2
---------------Onur------------
???----Glowacki--Egemen----???
Serkan--Selçuk---Colman--Engin
----------Jaja---Teo-----------
Toplu hücum , toplu savunma bu kadro ile yapılır. Hele hele zor rakiplere karşı çok başarılı olabilecek bir yapı.
Ancak zayıf takımlara karşı yetersiz kalabilir üretkenlik açısından.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Biz bu maçı alırsak lider oluruz2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum