Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam ama Senol Hoca Genclerin defans yapacagini nerden bilsin...?
    Bunu senol hoca bilemediyse bu isi birakmali.

Ayrica alan birakin defans yapan takimi acik oynayan takimlara karsi da etkili olamiyor.

Adam fb ye karsi kaybettigi toplar yüzünden savunmasinin anasini aglatti.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• inanır mısınız ablam ne zaman eve gelse bizim takım coşuyor.ikinci yarı adım attı goller geldi
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• maçı seyrediyorum
        en çok dikkatimi çeken şey
        cüneyt çakırın faul kararları çok yanlış

Yorum

• Alan ve Yattara gibi isimler bu takımın ritmini bozacak kişilerdir.

Serkan, Selçuk, Umut, Burak gibi koşan basan isimlere ihtiyacımız var. Yıllardır solbekimiz yok, olmaz böyle bir şey.

Maç sonu görüntüleri kaydeden yok mu izleyelim ?
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O zaman yol alamayiz abi.

Takima tam anlamiyla destek vermeyen bir taraftarin futbolculari isliklamaya,yuhalamaya hakki yok.

Ne veriyorlarda ne bekleniyor?

Fiyt fiyt islik calmakla bu isler olmaz...
            Benim nacizane bir fikrim var. 40 Yaşından büyükleri stada almasınlar bakın nasıl değişiyor taraftar profili.
            TRABZONSPOR
            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Ben çok rahattım. Maçtan önce rahat olacak demiştim. İlk yarı kötüydük ama umudumu yitirmedim. İkinci yarı Engin ve Jaja hamlesiyle rahat olur diye yazmıştım. İşte bu kadar.

*

Bizim takım istesin yenemeyeceği takım yok! Hem de çok rahat.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu arada Jaja kafa vurmaz diye bellemiştik ....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Ayrica alan birakin defans yapan takimi acik oynayan takimlara karsi da etkili olamiyor.

Birakin bu isleri yahu, gecen hafta Kasimpasa'da defans yapsaydi skor 7-0 olurmuydu...?

Ilk on birde yine Alan basladi ama Kasimpasa acik oynayinca Alan etkili oldu, bu macta tam tersi oldu ve Hoca oyuna müdahale etti zaten.

Adam kahin degil ya...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu son golde Umut'la beraber uçtum resmen topa Çok şükür kazandık....

Şimdi dönelim paradigmamıza? "Ceyhun- Selçuk- Colman bozulmaz hoca!!!" Galiba bunu diyebilmek için birincisi rakibin oyun anlayışı ikincisi de kalan üçlünün profili önemli
                    Erdal abi, Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsü kapanan takımlara karşı bizi yavaşlatıyor. Özellikle Ceyhun'un ileriye dönük oyun anlayışının zayıf olması bizi yavaşlatıyor.

Avni akerde rakipler kapanıyor ve kontra atak veya duran top ile gol buluyorlar. Baskı yememiz çok zor avni akerde.

Her Türk takımında olduğu gibi bizde de olan defans anlayışı şu : Eğer 4 defans oyuncusu ve orta sahadan en az 1-2 kişi gelirse defans yapabiliyoruz.2-3 kişi ile defansta kalınca çoğu Türk takımı golü yiyor.Halbuki günümüz de bu iş böyle değil.

Bu defansif gözlemimden sonra; defans anlayışı geliştirilerek Colman-Selçuk ikilisi avni aker için yeterli olacaktır. Zaten mücadele ederek değil de iyi pas yaparak ta rakibin direnci bozulur(tabi bu pasları ileriye ve verimli bir şekilde yapmamız lazım).

Ceyhun orta sahaya sadece orta sahası güçlü olan takımlara karşı monte edilebilir.

Bir sözümde Jaja için. Tarihimizde bir elin parmağını geçmeyecek iyi yabancılarımızdan. Bu oyuncuyu sürekli kullanmamız lazım. Çünkü sadece oynamıyor aynı zamanda oynatıyor.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bu arada Hiddink’in, karşılaşmanın bitiminin ardından her iki takımın soyunma odalarına gittiği bildirildi.

fanatik

Yorum

Abi bu konuda seninle aynı görüşteyim.

Şenol Hocanın Alan ile başlaması yanlıştı.Bu hatasından dönmesiyle maçı aldık.

Bana göre Alan ile boşu boşuna yabancı hakkımızı dolduruyoruz.
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birakin bu isleri yahu, gecen hafta Kasimpasa'da defans yapsaydi skor 7-0 olurmuydu...?

Ilk on birde yine Alan basladi ama Kasimpasa acik oynayinca Alan etkili oldu, bu macta tam tersi oldu ve Hoca oyuna müdahale etti zaten.

Adam kahin degil ya...
                          Gecen haftaki kasimpasa ya karsi forumda su anda futbol oynayan birisini koysaydik o da etkili olurdu.

Alan gecen sezondan beri genelde banko oynuyor ama iyi oynadigi mac sayisi 2 yi 3 ü gecmez.

Anadolu takimlari icinde avi akerde gelip de defans yapmayacak takim var mi?

Alanzinho sadece jaja ya arkadaslik etsin diye takimda tutulabilir baska bir neden göremiyorum ben.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Selçuk'un duran, durmayan toplardaki performansı çok iyi.

İkinci yarı Selçuk kıpırdayınca takım kendine geldi.

Kaçırmayalım bu adamı.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu takim niye bu taraftarla Sampiyon olamaz desek? Macin ilkyarisi takim icinde tek inisiyatif almaya calisan Burak...her ne kadar 35-40 metre uzakta olsa kaleye sut ceken Ceyhun ve isliklar

Bu taraftarin yapmasi ve ögrenmesi gereken o kadar cok sey var ki...ama macbasi ve sonu cok atesli bir sekilde tezahürat yapabiliyor
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ilk yarı çok kötüydük umut ilerde hiç top tutamadı ama 2. yarı tek kale oynadık hakkettik maçı enginin oyuna girmesi takımı çok etkiledi keza jaja nında oyuna girmesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X