Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işte olacağımdan setredemeyeceğim ama zorda olsa 2-1 alırız inşallah hayalci olmamak lazım adımları sağlam basarak devam etmeliyiz
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Başarılar Trabzonspor'um.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kazanan kadro bozulmayacakmış.

kaynak :fanatik..

bence oyle bisey yok rotasyon gerekli kazanan takım kasım pasaya kazandı

simdi genclerle oynuyoruz bi ayar gerekli sivasa 6 attık kazanan takım bozulmasın deyi manisadan 3 yedik

Yorum

• Hiddink izlemeye gelecekmiş. Umarım artık kendi tercihlerini yapar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiddink izlemeye gelecekmiş. Umarım artık kendi tercihlerini yapar
            Geçen gün Dortmund-P.S.G maçına bakıyorum özetlerden. "Hiddink tipi Hollanda'da yatacağına bari şu maça gelip Nuri ve Mevlüt'ü izleseydi bari" dedim ki, pat kameralar Hiddink'e döndü. Meğer maçı staddan izliyormuş adam.

Bence artık iyice sazı eline alması gerekiyor. Medya eleştiri dozajını arttırıyor. Ama bir yandan da sahip çıkan kesim var. "Suç onda değil, yardımcılarda" görüşüde hakim.

Kendi tercihlerini yapıp, 2 maç kazansa ciddi bir destek ve kredi kazanacak.
            Umarım kendi tercihlerini yapabilecek kadar vasfa sahiptir.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kazanacağımızı düşünüyorum. Çok büyük aksilikler olmazsa tabiki.
              Més Que Un Club

Yorum

• Uğruna ölmeyen fenerli olsun , tabutumuz bordo maviii ...

Cehennemde ateşinle kavur bizi bordo maviii ..
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kazanacağımızı düşünüyorum. Çok büyük aksilikler olmazsa tabiki.
                  Futbol budur zaten Atakan İrili, ufaklı bir aksilik çıkmadımı hep kazanan olursun. Tabii arada Manisa maçı gibi kazalar olabilir. Savrulur ama düşmezsin.

*

Rahat bir maç olacağı konusunda düşüncemi değiştirmedim. Rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Eğer zorlana zorlana kazanırsak bu başlıkta "Maç öncesi rahat kazanırız diyenler vardı" diye cümlelere başlayıp istedikleri gibi laf soktuğunu düşünenlerde olabilir. Hatta yapsınlar, farkmaz.

* *

Rakibi küçümsemiyorum. Ligde en derli, toplu, düzenli bir şekilde savunma ve hücum kombinasyonlarını en sağlıklı şekilde yapan ekibiz. Pozisyona girmekte, oyunu domine etmekte zorlanmıyoruz.

İleri uç elemanlarımız gününde olmasa, geride oynayan Selçuk, Colman gibi "çok yönlü" oyuncularımızın ya da kulübeden oyuna girecek adamların skora etki edebileceği konusunda nadiren "endişe" duyanlarda biziz.

Güveniyorum, kazanacağız.
                  3-0 kâfi.
                  Fazlasına hayır demem.

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• genclerbirligi bu haftayi cok hareketli gecirdi. baslarinda dollun yardimcisi var yeni demek istemiyorum tazminat probleminden dolayi takimin basinda buyuk bir ihtimalle bu mac sonrasi gonderecekler onu da takim karisik rahat bir mac olmayacak gibi gozukuyor ama erken bulacagimiz gol herseyi degistirir takimima guvenim tam 3 puani alip yolumuza devam edecegiz.

Yorum

• Rakip zor bir dönemden geçtiği için erken gol tamamen bozacaktır düzenlerini ondan dolayı ilk yarı işi bitirmeliyiz diye düşünüyorum .

Burak oynayacak büyük ihtimalle fazla top ezmemesi gerekiyor , Umut ve Teo oynarsa buldukları pozisyonları daha olumlu kullanmalılar .

Ben geçen maçtaki Alan tercihi yerine Jaja ile başlayacağına inanıyorum .

2-0 olsun bizim olsun diyorum

Goller : Jaja (2)
                      Twitter Adresim

Yorum

• çok çok zor bir maç. inşallah kazanabiliriz. takım olarak ne kadar iyi olsak da sağı solu belli olmayan bir takımız hala. hele ki maç avni akerde olunca ister istemez üç ihtimalli bir maç oluyor. kazasız belasız bir atlatabilsek şunu.

Yorum

• Maçlardan önce fark atacağımızı yazanlar bu huylarından vaz geçmelidir. Burada fark lafları yaygınlaştığında puan kaybediyoruz.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• yaklaşık 1 yıl aradan sonra liderliğe yükselme adına ..

haydi fırtınam ..
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Haydi TRABZONSPOR'um ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH bu maçdan galip ayrılacağız
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Maçlarda önce maç başlıklarında "fark atarız, rahat bir maç olur" tarzı mesajlar yazma gibi kronik bir rahatsızlığım yok. O yüzden genel bir görüş varsa o tip mesajlar için üzerime alınmam.

Ama ligin en vasat takımına karşı geçen haftaki galibiyeti tahmin etmek için alîm olmaya gerek yoktu. Bu haftada durum aynı şekilde. Değil iyi top oynamak, doğru dürüst pas yapamayan bir ekibe karşı oynuyoruz. Eğer hedefimiz şampiyonluksa bu ciddiyette çıktığımız her maçta böylesi vasat takımları rahat bir o kadar gollü geçeriz -geçmeliyiz-.

Manisa maçı bir kazaydı. Kaldı ki o maçın çok rahat bir maç olmayacağı belliydi ve yine kaldı ki o maçta girdiğimiz pozisyonları kaçırmaktaki cömertliğimizi bir daha gösterir miyiz? Sanmıyorum.

Ligin en formda ekibi, ligin en kötü ekiplerinden birisi ile oynuyor. Beklentilerin, temennilerin rahat bir galibiyet olmasından doğal ne olabilir? Tamam temkinli olmak iyidir, ama fazlası değil. Aynı şey rahat olmak içinde geçerli...

*

Liderlik fırsatı eline geçmiş.
                                O zaman ka-za-na-cak-sın!

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X