Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu yüzden şuan ligin en çok gol atan takımıyız.. şansa mansa atıyoruz işte golleri.. yapmayın allah aşkına.. kötüyken bu çocukları yerden yere vuruyorsanız iyi iken de hakkını verin lütfen..
    Bu denli elestiriler iyi ve karakterli futbolculari kamcilar, birde buna bu gözle bakin derim!

Mesela Hincal Uluc, yazilarinda hep elestirir ama bunu öyle bir mantik ve akilla yapar ki, futbolcular alacagini alir. Iste o yüzden o ne zaman bir takimi övmeye baslarsa korkun...bu hafta GS, FB´ye yenilmeyecektir!!!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• 5 yada 6-0 yeneriz bence.. Abartmiyorum.
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gol atma merakı? serkan balcı?
        ya paraya kıyıp arada maçlarımızı izleseniz diyorum? nasıl yorumlar bunlar ya. colmanı koşmamakla suçlarsınızi serkanı gol atma hevesiyle suçlarsınız.. benim gözlerim ya da futbol anlayışımız mı bozuk düşünüyorum bazen..
        Serkan'ın başlıca görevi adam kesmektir..ha yeri gelince açığa da çıkar ama arkasında onun kadar iyi bir adam bırakarak..Onur'u da gol için forvete gönderelim kornerlerde ne dersiniz?..Bu arada Colman'da bir iyi bir kötü 2 maçtır çok fazla sırıtmadı...İnşallah bu performansını tüm sezona yayar,Serkan'da öle..ben şu andan bahsetmiyorum geçen sezon için de yazdım
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Hiddink'in teşrif ettiğini duyan futbolcularımız inşallah kendilerini ön plana çıkarmak adına, takım oyununu unutmazlar. Özellikle oynarsalar Burak ve Engin. Tek endişem bu .

Yorum

• cale yi şu maçlarda oynatmasın hoca eğer cesaretliyse. fb,gs,bjk,bursa,kayseri,antep,es-es.. cale bu takımın en iyi görev adamı. sorumluluk bilinci yerinde kafa olarak rahat olduğunda kendini takımına veren, arkdaşlarıyla uyumlu (bir kavgasını gördünüz mü), tam bir profesyonel. cale den önce ve abdullahtan sonra akılda kalan bir sol bekimiz var mı lütfen bana hatırlatın cale benim vazgeçilmezimdir. onu ve colmanı bu takıma alan, cernat için çırpınan ersun yenal'ın teknik adamlığı ve hocalığı önünde saygıyla eğiliyorum. daha iyisi evra,abidal, cole bunlardan ve bu sınıftan biri gelecekse cale gitsin yoksa 10 yıl kalsın. cale ligde kaç maç oynuyor 30 maçın altına düşüyor mu bakın. kendine iyi bakıyor ayrıca. şu anda ligin en iyi solbeki. evet en iyi solbeki...............

Yorum

• Nedense rahat bir maç olacak gibi geliyor ama hadi bakalım..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Zor maç olacak,ama bizim olacak.
                Bmn|Bursa
                Trabzonspor'lular Birliği
                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Genclerbirliginden En az 2 gol yeruk
                  Bu macta4-6 arasi gol olucaktir

Iddacilar kacirmasin
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bazı arkadaşlar fazla uçmuş. 5 - 6 fark falan.. Bence o kadar kolay bir maç olmayacak. Gençlerbirliği içinde bulunduğu kötü durumdan bir çıkış arayacaktır. Rehavet kaldırmayacak bir maç...
                    En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 03:58.

Yorum

• sanildigi kadar kolay gececegini sanmiyorum. taraftarimizin sabirli olmasi ve oyunculari golun gecikmesi halinde strese sokmamasi cok onemli.karsimizda ne kadar kotu durumda olsa da genclerbirligi olacak, bu ligde yillardir oynayan , futbol kulturu olan bir takim. 4-5 de gozum yok 1 olsun bizim olsun.. ben genclerbirligini cok farkli maglup ettigimizi bir mac da hatirlamiyorum.
                      En son ESER tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 04:19.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 yada 6-0 yeneriz bence.. Abartmiyorum.
                        boyle yaziyoruz yaziyoruz Allah korusun olasi puan kaybinda patliyoruz ...
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Zor maç olacak İnşallah 3 puan bizim olur..

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun, gerisi teferruat...

Yorum

• çok gol atarız ı bilemem ama çok kolay kazanacağız,yazın bir tarafa
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• kasımpaşa maçında hoca söyledi mükemmel oyun yoktu iyi dayanışma vardı paşada yardımcı oldu fark oldu ama gençler öyle değil onlarda takım kopsa bikle bireysel olarak maç oynayacak devamlılığı olan 2-3 oyuncu var 1 dk lık gaflet pahalıya mal olur sonuçta onların bizden çok daha fazla ihtiyacı var bu maça ama ben saldıracaklarını düşünmüyorum sakince karşılayıp 1 tane atıp yatmaya çaluışacaklar hurşut gibi topla çok iyi oynayan hızlı bir adamları var dikkat etmek lazım biz en az 3 gömlek üstünüz doğru ama bireyselliği ön plana çıkartırsan hiç bişy olmaz bu hafta mutlak kazanmak lazım fb gs maçı var haftayada bursa fb ilk yarı için çok kritik 3 haftaya girdik bence iyi başlar iyi biter inş
                                ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X