Gece ruyamda gordum 3-0 one geiyoruz sonra da mac 3-3 oluyor, ruyalar tersine cikar derler o yuzden bu maci zor da olsa kazanacagiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
ben de öyle düşünüyorum.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 olsun bizim olsun, gerisi teferruat...
takım her zaman aynı oyunu oynayamaz gün gelir şansımız hiç yanımızda olmaz top bi türlü o çizgiyi geçmez; kaleciler panter kesilir, kale direkleri aleyhimize çalışır, hakem kritik bi pozisyonu atlar, takım iyi gününde değildir, yorgundur vs. yolunda gitmeyen bişi olduğu anda da yenmesini bilmeliyiz, kazanmalıyız 1-0 olsun bizim olsun...
Ama gönül isterki 2,3,4 atalım o maçın sonları sıkıntı vermesin, hiç kasmadan maç izlemek tabiiki ayrı bi keyif...
inş. bugünkü maçı da kayıpsız geçeriz.
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyelim.TRABZONSPOR
Yorum
-
Demek ki onlar 3-0 öne geçecek biz yetişeceğizİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGece ruyamda gordum 3-0 one geiyoruz sonra da mac 3-3 oluyor, ruyalar tersine cikar derler o yuzden bu maci zor da olsa kazanacagiz.
,tövbe diyelim maazallah nazarımız falan değer
Zar zor da olsun ama sonunda 3 puan bizim olsun inşallah
Yorum
-
Geçen sene Kasımpaşa maçından sonra sırasıyla, Eskişehir ( 2-1 ), Ankaragücü ( 3-0 ), Denizlispor ( 0-1 ) mağlup ettik.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5- 6 atarız diyen arkadaşlar en son ne zaman 3 maç üstüste kazandığımızı hatırlıyorlar mı acaba?
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Bu hafta lideriz inşallah hadi uşaklar yeterki isteyin mücadele edin önümüzde kimse duramaz..
Yorum
-
---------------------onur----------------------
serkan------glo---------------egemen-------cale
--------------selçuk---ceyhun------------------
------------------colman-----------------------
---------jaja--------------------------engin-----
---------------------teo------------------------
Bu kadro gençlerden gol yemez 1 tane attımıda farka gider.
Yorum
-
Bu maça ben bile motive oldum,konsantrasyonum üst seviyede,futbolcularda olmuştur herhalde, şampiyon olmak istiyorsak kazanmamız gereken en önemli maçlardan birisi2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum