Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ohoo iyi oldu bu

Yorum

• Yine bizim için bir dönüm maçı. Yine her iki tarafta geceyle gündüz kadar farklı olsa da aşırı duygu yoğunluğu. Korkmuyor değilim.

Gençlerbirliği isterse maça kadar hiç idman yapmasın, bizim maça müthiş bir duygu yoğunluğuyla çıkacak. Bizdeki zafer sarhoşluğu da had safhada olacak.

Çok zor maç, konsantre olmayı başarır ve Manisa maçındaki gibi öne geçince şımarmazsak, rahat bir galibiyetten eminim. Hele orta üçlü bozulmazsa rakibe açık vermeyeceğimiz için maçı kontrolümüzde götürüp rakibi yorarak, işleri daha da kolaylaştırabiliriz.

Maçın anahtarları rakibin durumunu çok iyi analiz etmek, orta üçlüyü bozmamak ve konsantrasyon. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bence Doll iyi bir hocaydı,takımdan kesin olarak ayrılırsa bu futbolcularda moralsizliğe neden olur,kazanmamızı kolaylaştırır,kesin ayrılmazsa takım ayrıca motive olur
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Cafer Abi Totem
          Twitter Adresim

Yorum

• çok da iyi sayılmayacak bir oyunla 7 gol attık üstelik daha fazlasıda olabilirdi geride kaldı fakat şu bir gerçek biz iyi oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok ... ceyhun selçuk colman üçlüsünün oynadığı maçlarda gerçekten çok pozisyon buluyoruz ve pozisyon vermiyoruz gençler birliği abartıldığı kadar iyi bir takım değil bence hafta sonu tomas doll da yol veririz... farklı bir galibiyet daha bekliyorum

Yorum

• _____________onur____________

__serkan___glo____egemen____ferhat

_____________ceyhun
              ________selçuk______colman

___ytr-brk_______________jaja

_______________teo

glo düzeldiyse 11 e, cale de yedeğe !

burak - yattara konusu şenol hocaya kalmış, kimin oynaması gerektiğini bizden daha iyi görüyordur diye düşünüyorum.

umut k.paşa maçında şov yaptı ama şu oyun sistemine teo daha uygun, gidişata göre 2. yarı umut u kullanmalıyız.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu maç'ta Engin Baytar oynarsa maç %99 bizim, sol tarafı işletiyor resmen..
                Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Başınız Sağolsun Gençlerbirliği Camiası
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• -----------------------Onur---------------------------

Serkan-------Glowacki----------Egemen-------Cale----

----------------------Ceyhun-------------------------

--------------Selçuk-----------Colman---------------

-----------------------Jaja---------------------------

-------------Teofilo----------------Umut--------------
                    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Thomas DOLL bugün antremana çıkmış ama sadece izlemiş

Yorum

• Gençlerbirliği çalkantılı günler geçiyor, karşılaşabilecek en iyi zaman ..
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• _____________onur____________

__serkan___mustafa____egemen____cale

_____________ceyhun
                          ________selçuk______colman

___burak_______________engin
                          _______________umut

gençlerbirliği sert oynayan takım alanzinhoyu, yattara ve jajayı bu yüzden 11 de başlatmaz diye düşünüyorum. teofiloda geç geldiği için, gereksiz karttan dolayı göz dağı vermek için ve umut son maçta iyi oldğu için 11 de başlamaz bence

Yorum

• Bu maçı Dolldur, boşat taktiğiyle oynayalım.
                            Gençlerbirliği filelerini gollerle dolldurup,zaten sallantıda olan Thos Doll`u Gençlerbirliği`nden boşatalım.
                            En son irfanb tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 00:15.

Yorum

• Gençlerbirliği varıyla yoğuyla saldıracaktır...2-2'lik maç geliyor da aklıma korkuyorum..2-0'dan maçı veriyorduk geçen sene..Hurşut Meriç bu adama özellikle dikkat etmemiz lazım
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençlerbirliği varıyla yoğuyla saldıracaktır...2-2'lik maç geliyor da aklıma korkuyorum..2-0'dan maçı veriyorduk geçen sene..Hurşut Meriç bu adama özellikle dikkat etmemiz lazım
                                - Cafer1978-2
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X