Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geri dönememesinden bahsediyorum,yoksa aynı anda 2 yerde olsun diyen yok sanırım yanlış anladın...şu ana kadar sırıtmadı ama ben birçok maç hatırlıyorum Serkan'ın ilerde yakalanmasından dolayı sağ taraftan tehlike yediğimiz...ya çıkmayacaksın ya da çıkacaksan arkanı sağlama alacaksın..Onun için Cale'ye laf etmem fazla...
    Usta valla ben seni anlamakta zorluk çekiyorum .

Bu futbolun İngiltere'sin de de , İspanya'sında da var .

Serkan tam atağa destek olmaya giderken biri top kaybediyorsa Serkan'ın suçu ne ?

Serkan gidip de boş harcıyor atak oluyor desen neyse .

Ben Serkan'ın gidip de boş bir hücum yaptığımızı atak yediğimizi görmedim ..

Senin aksine hiç bir maçta sağ tarafın sırıttığını da görmedim .

İnan Cale'ye laf etmemene de şaşırmadım .

Şaşırmıyorum artık .
    Twitter Adresim

Yorum

• bu maçı kesinlikle kazanmalıyız, aksini düşünmek bile istemiyorum...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bence Şenol Hoca bu kadroyla çıkar. sakatlık falan olmaz ise...Teofilo geç döndüğü için onu kızağa çeker diye düşünüyorum. Burak da ben beğenmiyorum ama Şenol hoca ona güveniyor onu kesmez diye düşünüyorum.

Onur

Serkan Glovacki Egemen Cale

Burak Selçuk Colman Engin

Jaja Umut

Yorum

• Gençlerbirliği, yardımcı hoca Ralf Zumdick çıkacak bu maça galiba, ona güvenildiği için değil, tazminat konusunda anlaşamadıkları içinmiş,Orhan Şam ve Alparslan Erdem cezalı,Manisa maçından ders çıkardığımız Kasımpaşa maçındaki ciddiyetten anlayabiliyoruz çok rahat maç olacak

Yorum

• Takımımız ile Gençlerbirliği, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 53. kez karşılaşacaklar.
            Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 52 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 30-9 üstünlüğü bulunuyor. 13 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Takımımız, bu maçlarda 101 gol atarken, kalesinde 49 gol gördü.

Trabzon'da yapılan 26 karşılaşmada da takımımız, rakibi karşısında bariz üstünlük kurdu.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan 18 maç takımımızın üstünlüğü ile sonuçlanırken, 3 maç Gençlerbirliği'nin galibiyetiyle bitti. 5 maçta ise taraflar yenişemediler.

Bordo-Mavili ekibimiz, sahasındaki maçlarda 63 gol atarken kalesinde 22 gol gördü.

Takımımız ile Gençlerbirliği arasında yapılan maçlarda en farklı galibiyetleri alan takım, Bordo-Mavili ekibimiz oldu.

Takımımız, 1993-94 sezonunda 6-0, 1989-90 sezonunda ise 6-1 gibi farklı sonuçlarla sahadan ayrılmayı başardı.
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu Macla bir Günlügüne olsa bile Lider olma Sansimiz var.

Bu cok önemli bir Adim olur bence cünkü böylece Bursanin Üzerinede yeni bir Baski kurulur
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Rahat bi maç olur.Şenol hoca işi sıkı tutyor taraftarımızın sıkmasına gerek kalmaz

Yorum

• Benim bu mac icin ideal on birim:

----------------------Onur---------------------

Serkan------Mustafa---------Egemen-------Cale

-------Selcuk--------Ceyhun--------Colman-----

-----------------------Alan---------------------

-------------Burak------------Umut-------------

Bu ilk on bir ile gol atmak icin zorlanmayiz diye düsünüyorum, eger zorlanirsak Engin, Jaja, Yattara yada Teo gibi oyunculari oyuna alabiliriz...

Yada maca rakibi tartarak baslamak, o zaman su on biri tercih ederim...

----------------------Onur---------------------

Serkan------Mustafa---------Egemen-------Cale

-------Selcuk--------Ceyhun--------Colman-----

Burak--------------------------------------Engin

----------------------Umut---------------------
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konu Serkan'dan açılmışken onda ne tam bir şekilde sağ bek özelliği var ne de sağ açık,gol atma hevesi yüzünden arka tarafta verdiği gedikleri de unutmuş da değilim...şu ana kadar sırıtmadı ayrı..ama kendisinin gol atma merakı yüzünden arka tarafta açık veriyoruz...önünde oynayanlar yeterince defansa yardım etmiyorlar zaten
                    gol atma merakı? serkan balcı?
                    ya paraya kıyıp arada maçlarımızı izleseniz diyorum? nasıl yorumlar bunlar ya. colmanı koşmamakla suçlarsınızi serkanı gol atma hevesiyle suçlarsınız.. benim gözlerim ya da futbol anlayışımız mı bozuk düşünüyorum bazen..

Yorum

• Onur
                      Giray Glowacki Egemen
                      Ceyhun Selçuk
                      Serkan Colman Jaja Engin
                      Teofilo
                      Yedekler: Tolga, Mustafa, Alanzinyo, Umut, Cale, Yattara , Burak
                      Yedeğin Yedeği: Bora, Barış, Ferhat, Tayfun, Sezer, Zafer, Mert Ege

Bence ideal takım budur
                      En son oeince tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 20:02.

Yorum

• takıma güvenim sonsuz.rahat kazanacağız inşallah...

Yorum

• İdeal takım değil de fantazi olmuş bu.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Cale'nin yerine Ferhat oynamalı. Bekleri cezalı olan Gençlerbirliğin'e karşı ofansif anlamda daha etkili oluruz.

Yorum

• Kazasız belasız şu maçıda alalım Allahın izniyle.

Gelsin artık maç saati

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kazasız belasız şu maçıda alalım Allahın izniyle.

Gelsin artık maç saati
                                İNŞALLAH Ömer Abi
                                1-0 olsun 3 puan olsun
                                ALLAH bereket versin
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...