Burak'ın ne kadar önemli olduğunu bu maç göstermiştir sanırım. Cale'nin 17 de yeri olmadığını da kendi adıma bir kez daha gördüm. Serkan kendi ortalamasının altında olmasına rağmen saygı duyulacak bir oyuncu. Egemen milli takımı kazanmış olmalı.
Biz de tempolu ve hücum oynamak zorunda olduğumuzu artık fark etmiş olmalıyız.
Abi Engin girdikten sonra Cale'nin performansinda bir degisiklik oldumu...??
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Aman sakin agzinizdan bi laf kacirmayin. BordoMavi.net'in Muhtari izzet raporlayabilir. Adam gollere sevinecegine kim ne yazmis onu kontrol ediyor. Büyük TS'li Masallah.
Hastamisin sen ? Küfredeni raporlamak suc oldu.
Muhtarmis... Komik cocuk aha aha aha
Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Burak'ın ne kadar önemli olduğunu bu maç göstermiştir sanırım. Cale'nin 17 de yeri olmadığını da kendi adıma bir kez daha gördüm. Serkan kendi ortalamasının altında olmasına rağmen saygı duyulacak bir oyuncu. Egemen milli takımı kazanmış olmalı.
Biz de tempolu ve hücum oynamak zorunda olduğumuzu artık fark etmiş olmalıyız.
Maçtan sonra
Hiddink, Oğuz'u kapatacak bir odaya
Kapacak Odunu
Eşşeğide Suyada salacak
hiddinkle oğuz,boş bir odanın kapısının önündedirler.hiddink hiddetle sigarasını içerken,oğuz her zamanki mal bakışlarını hiddinke yönlendirmiştir.hiddink başlar...
hiddink: ne lan bu,niye serkanla engin hakkında bana bilgi vermiyosun?
oğuz: abi aziz abi dedi ki,git dedi özerle gökhanı kadroya al dedi,hani beni milli takıma o yerleştirttiği için ona borcum vardı ya abi ,onun yerine say dedi.
hiddink: hee onun yerine say dedi?
oğuz:evet abi.
hiddink:sende bunu yedin yani?
oğuz:evet abi.(mal bakışlara devam ediyor)
hiddink sigarasını daha bir derinden çekmeye başlar uzaklara bakarak;o sırada oğuz araya girer;
oğuz:çay söyliyim mi abi?
hiddink çektiği dumanı bir hışımla dışarı verir ve oğuzun yanağını okşayarak;
hiddink: yok ben söylerim çay sen içeri geç içeri...
oğuz sakin adımlarla içeri geçer.
hiddinkte boş odanın yanında duran vileda yer temizlik sopasını alarak,bir hışımla içeri girer ve o bomba tepkiyi verir:
--be a...na kodumunnnn......
(replik vizonteleden düzenlenmiştir)
En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 23.10.2010, 21:06.
Maçtan önce rahat bir maç beklentimi ilk yarıda skorda değiştirmedi. Maçın rahat geçeceğini ve bunun için Jaja ve Engin'in şart olması gerektiğini devre arasında kendimce değerlendirmiştim. Şenol Güneş biraz geç de olsa Jaja'yı oyuna alınca oyun hem rahat hem net skora sebebiyet verdi.
Maçtan önce "çok rahat" bir maç olacağını yazmıştım. Halen o düşüncedeyim. Birazcık toparlasınlar yeter. Engin ve Jaja'nın girip bireysel yetenekleri ile bir şeyler yapmaları lazım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum