Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu maçtan çok Konya maçından korkuyorum Ziya Doğan nedeniyle.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onur
      Giray Glowacki Egemen
      Ceyhun Selçuk
      Serkan Colman Jaja Engin
      Teofilo
      Yedekler: Tolga, Mustafa, Alanzinyo, Umut, Cale, Yattara , Burak
      Yedeğin Yedeği: Bora, Barış, Ferhat, Tayfun, Sezer, Zafer, Mert Ege

Bence ideal takım budur
      Yer yüzünde bu sistem kalmadı.. En son Mustafa Hoca deniyordu.. Bir takım daha vardı unuttum.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İNŞALLAH Ömer Abi
        1-0 olsun 3 puan olsun
        ALLAH bereket versin
        Amin inşallah

Ama Umut atsın yine

Yorum

• Valla cale o kadar kötüki insan ister istemez 3 lü defansa yöneliyor ne kadar mantıklı tartışılır tabi.

Engin bi maçta bek oynamıştı, ben onun şuan için bek oynadığı bi
          maçda nasıl performans göstericeğine de merak ediyorum.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Cale o kadarda kötü değil. Takıntı yapmaya gerek yok. Görevini yapıyor bana göre.

Onun bariz hatasından kaç gol yedik ?

Bence çok az.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla cale o kadar kötüki insan ister istemez 3 lü defansa yöneliyor ne kadar mantıklı tartışılır tabi.

Engin bi maçta bek oynamıştı, ben onun şuan için bek oynadığı bi
              maçda nasıl performans göstericeğine de merak ediyorum.

Her mac sol kanatsiz oynuyoruz, Cale iki kisilik oynamak durumunda kaliyor, bunuda göz önünde bulundurun....
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Özellikle rakibin hocasinin kendisini ispatlama istegi isimizi hayli zorlastiracaktir.

Yüzde 110 la sahada olmali,erken goller bularak rakibin direncini kirmaliyiz.

Taraftar da takimi atesleyerek daha da cosku ile oynamasini saglamalidir.

Bu maclar derbi maclarindan önemlidir,tabiiki kiymetini bilene...
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Evet aynen, Gencler'in hocasi kendini ispatlamaya calisacaktir, onun icin bu mactan puan almak icin elinden geleni yapacaktir...

Bu yönden de cok tehlikeli...

Bu macta disiplinli ve sakin oynarsak büyük ihtimal kazaniriz ama tabiki ciddi olmamiz sartiyla...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet aynen, Gencler'in hocasi kendini ispatlamaya calisacaktir, onun icin bu mactan puan almak icin elinden geleni yapacaktir...

Bu yönden de cok tehlikeli...

Bu macta disiplinli ve sakin oynarsak büyük ihtimal kazaniriz ama tabiki ciddi olmamiz sartiyla...
                      Bir hafta önce 7-0 kazanan takimin baskani bile bu mactan tedirginlik duyuyorsa demek ki takim henüz tam anlamiyla güven vermiyor.

Tam anlamiyla takim olabilmek icin seri galibiyetler almamiz lazim.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle seylere hic gerek yok yani....

1-0 olsun bizim olsun....

Yorum

• Güzel gözüküyor
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle seylere hic gerek yok yani....

1-0 olsun bizim olsun....
                            Aynen 1-0 olsun 3 puan bizim olsun..
                            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• yukardaki hinliklerden vazgeçsek bir de...
                              ilginç

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir hafta önce 7-0 kazanan takimin baskani bile bu mactan tedirginlik duyuyorsa demek ki takim henüz tam anlamiyla güven vermiyor.

Tam anlamiyla takim olabilmek icin seri galibiyetler almamiz lazim.

Takim olmanin seri galibiyetler ile ilgisi yok...

Iyi bir takim olabilmek icin daha cok tecrübe ve özgüvene ihtiyac var, ayrica diger önemli faktörler tabiki ciddiyet, disiplin, vs...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X