Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk'un sözleşmesi uzatılsın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Aynen katılıyorum size.
    Bencede İNŞALLAH en yakın zamanda sözleşmesini uzatacaktır
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seyirciye ayri bir paragraf acmak lazim.

Ben bosuna imzamda avni akeri rakipler icin gercek bir deplasman yapmaktan dem vurmuyorum.

Taraftar olmayan bu seyirciyle basariya ulasmamiz cok zor.

Evet buda ap ayri bir Konu gercekten...

Macin basinda Tribünler neredeyse bom bostu...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet,arttiran yok mu?

Bundan sonra 3 den fazla fark atmayalim diye dua edecek benden baska kimse yok mu?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• maçı verıyorlar...

Yorum

• Vallahi Cafer her şehrin farklı sosyolojik özellikleri vardır. Ben bu taraftar beklentilerini çok da rasyonel bulmuyorum doğrusunu istersen...Bizde Bursa ve Çarşı gibi tribün olmaz....Olamaz....Ama sahadaki maçı seyrederken yaaşayan bir taraftar kitlesi olur....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• TRT 1

Genis özet basladi..

Yorum

• Serkan:Takımım için oynadım!

Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı Gençlerbirliği maçı sonra açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı Gençlerbirliği maçı sonra açıklamalarda bulundu. Balcı, “Gençlerbirliği kapalı defans koydu maçın ilk yarısında ortaya. Bizde bocaladık ve üzerine golü yedik, kötü oldu. İkinci yarı kapalı defansı kanattan açtık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. insanlarda 6-1 den sonra Manisa’ya yenildik diye bir rehavet oluştu. yine aynı olur diye düşünüldü ama şükür olmadı” dedi. Hiddink için mi oynadın sorusuna ise, “Başkası için değil takımım için oynarım. Elimden geleni yaparım” dedi.Yarın akşam ki derbi için ise, “Derbinin favorisi olmaz. Bizde izleyeceğiz. Galibiz bu nedenle rahat izleyeceğiz” şeklinde konuştu

Haber Kaynağı :

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=68293
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jaja bir pozisyonda topu dikecekmiş gibi hareketlenip "bilerek" ıskalaması ve o topun serkanın koşu yoluna gidip pas olması kimsenin dikkatini çekmedi mi acaba?
                  Harikaydı
                  Jaja nevi şahsına münhasır bir oyun şekline sahip. Hem de nevi takıma katkı sağlayan cinsten..

Yorum

• şampiyonluk yolunda avni aker seyircisi takıma destek değil köstek oluyor.daha böyle zorlu bir sürü maç var önümüzde bu taraftarla işimiz zor.
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• harbuzı alandan daha ii bı topcuu

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Harikaydı
                        Jaja nevi şahsına münhasır bir oyun şekline sahip. Hem de nevi takıma katkı sağlayan cinsten..
                        Evet,jaja sovunu da yapiyor ama takima katki saglayarak.

Senol hocanin özellikle kapali defanslara karsi alan i oynatmasi futbolun gerceklerine aykiri.

Yahu Allah askina,jaja nin attigi kafa golünü alan ömrü boyunca atabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vallahi Cafer her şehrin farklı sosyolojik özellikleri vardır. Ben bu taraftar beklentilerini çok da rasyonel bulmuyorum doğrusunu istersen...Bizde Bursa ve Çarşı gibi tribün olmaz....Olamaz....Ama sahadaki maçı seyrederken yaaşayan bir taraftar kitlesi olur....
                          O zaman yol alamayiz abi.

Takima tam anlamiyla destek vermeyen bir taraftarin futbolculari isliklamaya,yuhalamaya hakki yok.

Ne veriyorlarda ne bekleniyor?

Fiyt fiyt islik calmakla bu isler olmaz...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            harbuzı alandan daha ii bı topcuu
                            Harbuzi bugün mükemmeldi. İlk yarı bizi dağıttı resmen. 2. yarı baskılı ve agresif oyunumuz karşısında pek etkili olamadı ama bence gerçekten de çok iyi bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet,jaja sovunu da yapiyor ama takima katki saglayarak.

Senol hocanin özellikle kapali defanslara karsi alan i oynatmasi futbolun gerceklerine aykiri.

Yahu Allah askina,jaja nin attigi kafa golünü alan ömrü boyunca atabilir mi?

Tamam ama Senol Hoca Genclerin defans yapacagini nerden bilsin...?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gene öldüm öldüm dirildim ah Trabzonsporum ah Sağolun uşaklar
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X