Vallahi Cafer her şehrin farklı sosyolojik özellikleri vardır. Ben bu taraftar beklentilerini çok da rasyonel bulmuyorum doğrusunu istersen...Bizde Bursa ve Çarşı gibi tribün olmaz....Olamaz....Ama sahadaki maçı seyrederken yaaşayan bir taraftar kitlesi olur....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı Gençlerbirliği maçı sonra açıklamalarda bulundu.
Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı Gençlerbirliği maçı sonra açıklamalarda bulundu. Balcı, “Gençlerbirliği kapalı defans koydu maçın ilk yarısında ortaya. Bizde bocaladık ve üzerine golü yedik, kötü oldu. İkinci yarı kapalı defansı kanattan açtık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. insanlarda 6-1 den sonra Manisa’ya yenildik diye bir rehavet oluştu. yine aynı olur diye düşünüldü ama şükür olmadı” dedi. Hiddink için mi oynadın sorusuna ise, “Başkası için değil takımım için oynarım. Elimden geleni yaparım” dedi.Yarın akşam ki derbi için ise, “Derbinin favorisi olmaz. Bizde izleyeceğiz. Galibiz bu nedenle rahat izleyeceğiz” şeklinde konuştu
jaja bir pozisyonda topu dikecekmiş gibi hareketlenip "bilerek" ıskalaması ve o topun serkanın koşu yoluna gidip pas olması kimsenin dikkatini çekmedi mi acaba?
Harikaydı
Jaja nevi şahsına münhasır bir oyun şekline sahip. Hem de nevi takıma katkı sağlayan cinsten..
Vallahi Cafer her şehrin farklı sosyolojik özellikleri vardır. Ben bu taraftar beklentilerini çok da rasyonel bulmuyorum doğrusunu istersen...Bizde Bursa ve Çarşı gibi tribün olmaz....Olamaz....Ama sahadaki maçı seyrederken yaaşayan bir taraftar kitlesi olur....
O zaman yol alamayiz abi.
Takima tam anlamiyla destek vermeyen bir taraftarin futbolculari isliklamaya,yuhalamaya hakki yok.
Ne veriyorlarda ne bekleniyor?
Fiyt fiyt islik calmakla bu isler olmaz...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Harbuzi bugün mükemmeldi. İlk yarı bizi dağıttı resmen. 2. yarı baskılı ve agresif oyunumuz karşısında pek etkili olamadı ama bence gerçekten de çok iyi bir oyuncu.
Yorum