Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Kasımpaşa 0 - 7 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaklaşık 1 sene önce, Kasımpaşa maçı sonrası tribünde yanımda oturan bir adam:

-" Bir daha bularun peşine gidenun, İstanbul'a kada gelenun anasini avradini...."

- Ula haulari baksana, sorsan analari kapida çiçek satay, 3-1 yeniyle bizi ya"

-" Ey fuşkiyen, saymadi mi 4.golü, neyse 2 tane daha yiyelim duz hesap 5 olsun"

Aynı adam küçük bir çocuğa:

"- Oğlum bırak habu takımı, futbol bile izletmeyin uşağa, pilaj voleyboli öğrensun"

Ben bu maça gidemedim, ama aynı adam kardeşimin tam önünde tribündeki yerini almış, delicesine Trabzonspor'u destekliyordu

Gerçi benim de "bir daha maça gidenin" makamından nice yeminim yok değil hani...
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• oflubektas,

güzel bir örnek biz çoğumuz böyleyiz

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...arkadaşım tesbitlerine katılmamak mümkün değil,yazını okurken benmi yazdım bu yazıyı diye düşündüm...evet Burak her ne kadar gol attıysa da ben futbolunu hiç beğenmiyorum,çalışıyor,çabalıyor ama takımda teknik yönünden en kalın adam kendisi....Teo konusunda da aynı düşünüyorum,
        Türkiye süper ligdeki fizik gücü en kötü futbolculardan biri diyebilirim....dediğin gibi JAja hareketli olursa muthiş işler yapar, ve Engin gerçekten yokluğu hissedilen bir futbolcu,Milli takım hocası olsam onu takıma almak için bi saniye düşünmezdim...saygılar
        Düşüncelerimizin aynı doğrultuda olmasına sevindim renktaş. 7-0 gibi farklı bir skor var ortada ama bu durum, gerçekleri görmememize neden olursa, heleki yöneticilerimiz ve teknik ekip için eksikleri görmeme durumuna yol açarsa takım için hiç de iyi olmaz. İnşaallah futbolcular sivas maçından sonra olduğu gibi havaya girip de "rakibi hafife alma" hatasına düşmezler. Teknik ekip de defans hattındaki zaaflarımızı bir an evvel giderici önlemleri alıp, hücumdaki eksikliklerimizi de telafi etme yoluna gider.

Maçın ikinci yarısında rakip oyuncuların kalecimiz Onur ile birkaç defa neden karşı karşıya kaldıklarını sorgulamak durumundayız. Benzer şekilde hücum oyuncularımızın rakip kaleci ile onlarca kez karşı karşıya kalmalarına rağmen bu fırsatların önemli bir kısmını neden gole çeviremediklerini de sorgulamak zorundayız. Ancak bu şekilde oyun kalitemizi yükselterek süper ligde şampiyonluğa ulaşırız. Aksi takdirde zaman zaman gelen iyi skorlara aldanıp futbolumuzdaki sorunların çözümünü ertelersek bu sorun er-geç yüzümüze tokat gibi çarpacaktır.

Son olarak ifade etmek isterim ki bu takımın öncelikle iyi bir golcüye ihtiyacı var. Ara transfer döneminde bu eksikliği muhakkak gidermesi lazım yönetimin.
        "İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
        Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
        Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
        Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"

Yorum

• En son Hüseyin Sahtiyan tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 15:51.
          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• ara sıra tekrarlayalım böyle skorları ...

Yorum

• Kasımpaşa kombinesi olan bir arkadaşım aradı bugün.Tarihi bir maça tanıklık ettiğini trübünlerin muhteşem olduğunu ve selçuğa tek kelimeyle bayıldığını söyledi.Çokta hoşuma gitti

Yorum

• Egemen'in 3'lüsü sonunda facebook videosu eklendi.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Egemen'in 3'lüsü sonunda facebook videosu eklendi.
                  az beklemedim o videoyu allah razi olsun...
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Egemen'in 3'lüsü sonunda facebook videosu eklendi.
                    Lütfen buraya yazarmisin ??
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• devre arasındaki horon görüntüleri olan var mı varsa paylaşırsa cok sevinirim
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Yok artık: 10-0!

PSV Eindhoven, bu sezon kötü günler geçiren ezeli rakiplerinden Feyenoord'u tarihi bir farkla yendi. Ev sahibi ekip, 90 dakika boyunca tam 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

Hollanda Ligi’nde dün tarihin en farklı galibiyetlerinden biri yaşandı. PSV Eindhoven, sahasında Feyenoord’u 10-0 mağlup etti. Mücadele inanılmaz bir futbol sergileyen PSV, rakibine tarihinin en farklı yenilgisini tattırdı. Ev sahibine zaferi getiren sayıları, Reis (3), Afellay, Toivonen, Lens (2), Dzsudzsak (2) ve Engelaar kaydetti. Konuk ekip, 34. dakikada Leerdam’ın kırmızı kartla oyundan atılması sonrasında maçı 10 kişi olarak tamamladı.

‘Kelime bulamıyorum’

Çok üzgün olduklarını belirten Feyenoord’un savunma oyuncusu Tim De Cler de, “Hayatımda böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum. Bu sonucu hiç beklemiyorduk, söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum” dedi.

PSV 10-0 FEYENOORD

-----------------------------------------------------------------------

şu haberlere biz konu olsaydık fena mı olurdu...

tüm avrupada güzel reklam yapmış olurduk, bizim futbolcuların gollerini gösterirdi tvler, siteler..
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Artık atmayın,yazık diye düşündüğüm bi maç...Sevinemedim bileAma ohh oldu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X