bizimkiler attıkca ben gelecek haftakı g.birliği macını dusunuyordum ınş.manısa macı gıbı olmaz dedım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Kasımpaşa 0 - 7 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Geçen yıl İstanbul`da, yenince Kasımpaşa
Veda etmiştik Broos`a, gelmişti Şenol başa
Şenol Günes`li Trabzon, geçti hemen çıkışa
Sıkı tutarız işi,pes etmeyiz yarışa
On yedi Ekiminde,çıkmıştık biz rövanşa
Tutuldu fırtınaya Ekim`de Kasımpaşa
Sıraladı golleri tüm takım coşa coşa
Oflu Ali`yle başlar,Trabzon`um atışa
Jaja`n ın golleri de imzadır kapanışa
Yedi ile yetindik,baktık gözdeki yaşa
Yılmaz Vural biz seni, yatırdık fena tuşa
Vural hoca zor olur Milli Takıma paşa
Aldığı bu skorlar işi sürer yokuşa
Şampiyonluğu bu yıl yazarız dağa taşa
Şenolla Trabzonspor gidiyor baya hoşa
Aşıyor engelleri sırayla koşa koşa
Trabzon kral bu ligin,kim idi Kasımpaşa?
İstanbul ile Bursa heveslenmeyin boşa
Trabzon`a selam durun,geçin saygı duruşaEn son irfanb tarafından düzenlendi; 22.10.2010, 00:05.
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan trt belgesel de Trabzon belgeseli var, memleket hasreti cekenlere duyrulur
edit : bizim masallah dedigimiz 3 gun yasamiyorben soyledim belgesel bitti
Yorum
-
Not:Resim Kasımpaşa taraftar sitesinin ana sayfasından alınmıştırEn son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 19.10.2010, 01:15.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi hosgeldin.
Yoktun uzun zamandir.Bir yaramazlik yoktur Insallah.
Sizler de iyisiniz umarım. Trabzonspor'da da işler yolunda
Yorum
-
antalya maçında olduğu gibi bu maçta da henüz hazır olmayan bir stadda oynadık, bu yüzden tribünlerin büyük bir kısmına seyirci alınmadı. neyseki galip geldik te pek konuşulmadı bu. federasyon nasıl oluyorda böyle stadlarda maç oynatıyor? nasıl oluyorda hep bizim maçlara denk geliyor acaba.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç öncesi cerayan eden olaylar hakkında konuşulmaması kararı aldık arkadaşlar. O konu derin bir konu ve forumda kutuplaşmalara yol açacak zemine sahip. Bu nedenle o konuyu burada konuşmanın bizlere faydası olmayacağı kanısındayız. Sizlerden ricamız ilgili konuyu foruma yansıtmamanız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum