Milli Takım arasından sonra İstanbuldaki seyirci desteğiyle kazanırız inşallah..
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Kasımpaşa 0 - 7 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Milli maç araları bize her zaman iyi gelmiştir
Şenol hoca bu galibiyet sonrası oluşacak rehaveti de engeller bu arada
Büyük bir sürpriz olmazsa alırız maçı
' Çocuklar 'hiçbir şey'de herşeyi bulurlar...Yetişkinler ise 'herşey'de hiçbir şeyi...' MJ
BMN İzmir
Yorum
-
-
Kasımpaşa'da mı İnönü Stadı'nda mı oynanacak? İnşallah İnönü'dedir. Kazan'da buluşup stada yürürüz meşalelerle... Ne de olsa "Bize Her Yer TRABZON"...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Umarım Manisa ve Antalya maçlarındaki puan kayıpları kulağımıza küpe olur...En son İsmail Coşgun tarafından düzenlendi; 03.10.2010, 22:11.Yorum
-
Renkdaş Beşiktaş'ta oturuyorum ve bu çok riskli olur can yanabilir çünkü çok çirkef insanlar var Bjk taraftarı olan illaki takılacaklardır Beşiktaşta doğdum büyüdüm Bjkden nefret ediyorum maça kesin geliyorum Samiyen İnönü fark etmez.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPORYorum
-
Dostum, ben de yıllarca Beşiktaş'ta yaşadım. Ortamın nasıl olduğunu biliyorum.
Bu akşam çeşitli mecralarda kendilerince Trabzonluluk ve/veya Trabzonsporluluğu tartışanlara-sorgulayanlara güzel bir cevap olabilir.
Ayrıca birlikte olmasak da, maç nerede oynanırsa oynansın bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ben Köyiçi'ne uğrarım. Oradan Dolmabahçe'ye/Mecidiyeköy'e/Kasımpaşa'ya yürürüm.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum