Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben artık problemi takımda değil kendimde aramaya başladım.

Bu hafta bjk maçına gidersem en az 3 yeriz heralde, geçen sezon 2 yemiştik.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Dün taşın altına elini sokan bir tek Engin vardı,biraz biraz da Colman ve Teo.Takımda bi gariplik var bu kesin,üstte Oflu'nun da deği gibi top bizdeyken top isteyen boşa çıkan ver diyen yok.

Alanzinho bu takımın oyuncusu değil kim ne derse desin,

Yattara'nın kalitesi tartışılmaz ama futbola bakış açısını değiştirecek bi ameliyat geçirmesi lazım,

Giray iyi niyetli ama tam bir bomba,bazen rakibe patlıyor bazen bize,

Burak'ı benim yetkim olsun bırak ilk 11 i Trabzon il sınırlarından içeri sokmam,

Cale durumu idare edecek kadar az biraz yeteneği var ama kafası TS de değil,ruh gibi adam olmuş eline alıp dövecen,

Selçuk göz bebeğimiz ama dün canlı şahit oldum stad da hissettim deyim daha doğrusu,aklı sahada değildi,böyle olmaz Selçuk yakma kendini de bizi de,

Son sözüm de Kayseri'de ki taraftarımıza,Allah hepsinden razı olsun müthiş desteklediler valla,bunları görünce Trabzonda nasıl çekirdek çitliyorlar aklım almıyor 1 dakka oturtmadılar,1 dakka susmadılar susmadık.Yav ben yaşlıyım bi durun diyorum o coşkuyu görünce bende duramıyorum.
      Ben Niğde'den geldim adamlar Trabzon'dan gelmiş otobüslerle,Tokat'tan gelmiş,Hatay'dan gelmiş,Kırşehir den gelmiş,İstanbul dan gelmiş,Ankara dan gelmiş,Sivas tan gelmiş,Kırıkkale den gelmiş te gelmiş,taraftarımızla gurur duydum hepsine tek tek tek teşekkür ediyorum,dün TS li olmamla bir kez daha gurur duydum.

BMN den a d bacan(Adem)kardeşimle tanıştım
      Kamil Abi(Çakmak) ile tanıştım
      Mehmet Abi(Başkaya)ile tanıştım
      Ahmet(Başkaya)ile tanıştım
      Sanki kendi evinde gibi oluyor insan ayrı bi haz duyuyor,sağ olsunlar var olsunlar.
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 09:18.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu ligde Kayseri'den deplasmanda alınan 1 puan iyidir...
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Herhangi bir gazete ''7 Geliyor'' diye manşet atmayagörsün.
          Ertesi gün olağanüstü bir şey olmazsa kıyametin habercisidir.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Kayseri deplasmanından alınan bir puan iyidir diyebilirdik antalya ile manisayı yenmiş olsaydık şimdi 2 puan kaybettik.

Eğer bu yarışın içinde olmak istiyorsak takım savunmamız en düşük bu seviyelerde olmalı normal koşullarda net pozisyon vermedik.Bireysel bir kaç hata dışında defansif olarak iyidik ama ofansif olarak yetersiz kaldık bu ofans sorununu çözecek olan yine sahadaki oyuncular bu seviyedeki maçlar böyle geçer orta saha mücadelesi şeklinde sabırlı olan ve son vuruşları iyi olan maçı kazanır bizede 2 tane net pozisyon geldi birinde engin defansın arkasına kaçtı rakip 5-10 metre geriden gelip müdahale etti orda ts de oynayan bir futbolcunun topla kaleye girmesi gerek aynı şekilde burak colman onu kaçırdı defansın arkasına oda önündeki topu süremiyor dizine çarpıp pozisyonu kaybetti.Bu sıkıntıyı çözmek için hocanın yapacağı birşey yok sahaya ofansif oyuncu koydumu bu sefer savunma aksıyor maç başlamadan bitmiş oluyor enginli buraklı kadro şekilde direncimiz yükseliyor ama son vuruşlarda sıkıntılar artıyor yapılması gereken engin burak alanzınho gibi oyuncuların son vuruşlarını geliştirmesi bunada pek ihtimal vermiyorum bu oyuncular böyle gelmiş böyle gider yine skoru değiştirecek olan colman-selçuk-umut-teofilo-jaja-yattara olabilir.Yattarada her zaman kullanılacak bir oyuncu değil yattara oynuyorsa sistem 4-1-4-1 olabilir ancak (ceyhun-selçuk-colman) sol tarafıda defansif yönü olan bir oyuncuyla kapatıp ceyhunada yattaranın boşluklarını doldurma görevini vererek takım savunmasını düzeltebiliriz onun dışındakı yattaralı her sistemde takım savunması aksar.

Kanatlarda engin ve burak olursa sistem 4-4-1-1 oynayabilir ve ceyhunu ozaman kullanmayabiliriz ama bu oyuncularında ofansif katkısı yetersiz.

ligin ilk yarısı bitene kadar 4-5 maçlık bir galibiyet serisi mutlaka yakalamalıyız hala yarışta en önemli adaylardan biriyiz bjkyı yenersek herşeyi tekrar yoluna sokabiliriz bu yoldakı rakiplerimiz olan fbyi yendik kayseri deplasmanından puanla döndük bjkyıda yenip rakiplerimizin uzun süreçte önüne geçebiliriz.Önce bjkyı yenip sonra anadolu maçlarımızdan seri galibiyet çıkartmalıyız.Bu köprünün altından daha çok sular akacak bursa hep böyle gitmiycek her keskin yükselişin birde keskin düşüşü vardır diğer adaylarda bizden güçlü değil tren raydan çıkmadan tekrar moralimizi yükseltirsek kazanacağımız özgüveni skora yansıtabiliriz.

Yorum

• Hocam çok seviyorum seni ama formsuzsun.

Kayseri'nin sağ beki 90 dakika boyunca saçma sapan hareketler yaptı. Tam da Yattara'lık adamdı.

65 - 70. dakikalarda Yattara'yı alıp sol açığa sürmeliydin. Gittin sağ içe gömdün hem de maçın adamı Hasan Ali'nin tarafına verdin Yattara'yı... Uyandığında dakika 90'dı. Ve maç bitmişti. Bu hatayı nasıl yaptın anlamadım hocam.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• doğru söylemek gerekirse maç kayserinin hakkıydı bence adamların net golü verilmedi 1 puana dua etmek lazım. hocam burağa nasıl olurda okadar katlandın hayret ediyorum bu adam bu takıma yakışmıyor. yattara yı neden kestin anlamış değilim... bjk maçındada böyle oynarsak hezimet olur...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 2 takımdfa maç bitesede gitsek diye oynadı hele bizimkiler öldürdü beni 2-3 oyuncuyu bunun dışında tutarım ancak yanlış bilmiyorusam kale önünde hiç organize pozisyonumuz yok bence alınan 1 puan çok bile kıymetli işin acısı bu giraya ne ceza verilecek bilmiyorum ama umarım verilir adam tam muamma iyi oynuyor sanıyorsun ama bakın her hatada parmağı var liverpool-manisa 2,gol-ve dün sayılmayan gol bakın kopya pozisyonlar hepsinde giray ya adam kaçırdı ya kendi vurdu golü attı kalemize yenilen kartların zaten mazereti yok 2 kartta aptalca gereksiz yerde sırf mücadele veriyorum diye yenen kartlar orta saha döküldü dün sadece colman iyiydi geldi defansatan her çıkan topta onun ismini duydum yeri geldi bekjlerin açıklarını kapattı burak ne yapacak belli değil top ayağındayken bir şema yok kafasında açık söyleyeyim bjk maçıyla beraber en az 5-6 maçlık seri yapmazsak uefa ya oynarız şampiyonluk falan hikaye olur bakın gs geldi geçti bizi bundan sonraki maçların telafisi yok
                  ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

• Burak o pozisyonu nasıl harcadı aklım almıyor..rakip 18 içinde üçe bir yakalıyorsun,adam pas vereceği yerde akıl almaz bir vuruş yapıyor..böyle zekasızlık olmaz..maçın tek pozisyonuydu..ah ah..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Maç çok fazla zevk vermese de muhteşem bir deplasman tribünü vardı. Bilmiyorum televizyona ses ulaştı mı ama 90 dakika Trabzon tribününün hakim olduğu bir maç pek hatırlamıyorum deplasmanda. Genelde bizim insanımızın yaptığı ve bizim şikayet ettiğimiz şeyi Kayserili arkadaşlar videolarımızı çekerek yapıyordu

Herkesin emeğine sağlık.
                      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar pısırık korkak disiplinden yoksun hocayla ve bir tarafları kalkmış oyuncularla 1 adım öteye gidemeyiz.
                        Kazanmak için oynamadılar..gerçek bu maalesef..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• rezilleri oynayan gs bile geldi geçti bizi biz büyük takım olamadık daha ama uzuun yıllar var önümüzde.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç çok fazla zevk vermese de muhteşem bir deplasman tribünü vardı. Bilmiyorum televizyona ses ulaştı mı ama 90 dakika Trabzon tribününün hakim olduğu bir maç pek hatırlamıyorum deplasmanda. Genelde bizim insanımızın yaptığı ve bizim şikayet ettiğimiz şeyi Kayserili arkadaşlar videolarımızı çekerek yapıyordu

Herkesin emeğine sağlık.
                            bizimkilerin sesi bariz olarak duyuluyordu birde gol atabilseydik herhalde orayı yıkacakalardı

Yorum

• 10 Kişide Olsa 7 Kişide oLsa Saldıran Trabzonspor Görmek İstiyorum İsterse 10 Yensin...

Beraberliğe Yattık Varmı Böyle Birşey '!!!
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler boşuna burda yazıp da yorulmayın.
                                Trabzonspor bu kafayla asla şampiyon olamaz!

Bir kere iyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Başarıya aç futbolcularla oynanır!
                                Sen de kaç tane iyi topçu var? Alayı fıs! Fizik güç denen şey yok! Teknik var ama bitiricilik yok!
                                Alayı şovmen bizim takımdakilerin! Yalan mı? Kaç tanesi -Engin- hariç Trabzonspor ruhu ile oynuyor??????????????????????????????????????????????????????????????

Ayrıca sezon başından beri Makakula'yı alamayan yönetim nasıl bir yönetimdir?
                                Trabzonspor olmuş eski püskü adamların ekmek kapısı, o gidince ben de giderim, o gidince de ben de giderim diyorlar!
                                Cehennemin DİBİNE KADAR YOLUNUZ VAR! Cehennem olun gidin zaten!
                                Bırakın artık bu takımın yakasını!
                                Trabzonspor afedersiniz ama 10 kocası olan kadına döndü!
                                Asbaşkan lider! Pilot takım sorumlusu lider! Herkes lider anasını satayım!
                                Böyle takım mı olur? Allah aşkına söyleyin!?

Ayrıca topu da hızlı oynayacaksın kardeşim. Sahada golü erken bulmak için elinden geleni yapacaksın!
                                Ben bu özelliklerin tekini tek futbolcuda göremiyorum!

Takımdan gitmesi gerekenler:
                                Umut Bulut- Burak Yılmaz-Zafer Yelen-Cale-Yattara (Artık elmas olmadığını anlasın!)
                                arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum bence takımdan gitmesi gereken oyuncuların başında colman gelıyor bu adam da ne hırs var nede başka birşey öenek alsınlar engin i adam kaç haftadır oynamıyor ama oynayınca nasıl oynuyor

birkerede rahat bir maç izleyelim 25 yasındayım kendımı bıldım bılelı daha nasıp olmadı işallah bundan sonra olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X