Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor dahil dünyada hicbir takimin oynadigi her maci alma gibi ne lüksü ne de gücü var.
    Arada bir takilacagiz, olur böyle seyler.
    Ayni Kayseri Fenerbahce`yi yendi kendi evinde.Bos takim degil demek istedigim.
    Bugün oynadigimiz oyundan ve skordan ben de memnun degilim ama destegimiz sürmeli takimimiza.
    Evet kayseri'nın çok iyi savunma yaptığını boş alan bırakmadığını göremiyoruz,
    İdda ediyorum,karşımızda diğer anadolu takımlarından hangisi gelse yenerdik,ben Kayseri'yi çok beğendim

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi güzel yazmışsın abi tek bir şey soracağım bizim kadromuz geçen sene şampiyon olan ve şu an lider olan Bursaspor'dan çok daha üstün mü değil mi? Gerçekci olmanı rica ediyorum bu konuda.
      katılıyorum...bizim bu kadromuz bu ligde hertürlü şampiyon olacak bir kadro....yeterki o kimyayı bir yakalıyalım

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        katılıyorum bize gercektende lider bir oyuncu lazım iyi bir kaptan lazım yattara bir mac oynuyor 5mac yatıyor gittsin ülkesinde yatsın bu hafta beşiktaş macında iyi top oynar yine hepimizi kandırır bir 5 hafta böyle gider
        malesef bizim taraftarlar bu anlamiyor
        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
        irkciliga hayir bursa
        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Bizim takimin orta sahasi, Bursaspor'un orta sahasindan daha teknik. Fakat Bursaspor'un orta sahasi, bizim orta sahadan daha mucadeleci, daha direncli. Boyle bir orta sahayi her turlu tercih ederim ben.
          "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• diğer takımlar ve taraftarları,bu skora şaşırmamıştır, beraberik normal yada Trabzonspor için iyi skor diyorlar,bencede öyle ,bu sene çok beklenti var, her kaybedilen puan fazla telaşa sokuyor bizi,

Yorum

• bir cicekle bahar gelmez , iki damla ili de ortaligi sel goturmez.

neden sevincimizi de ofkemizi de abartiyoruz anlamak mumkun degil. tamam manisaya yenildik, olmamasi gerekirdi. kayseriye ye puan da kaybettik ki normal . yenilebilirdik de. ne oldu? takim ligin dibine mi demir mi atti yada bu iki puan kaybettigi maclarda rezil otesi , bizleri utandiracak bir oyun mu sergiledi? en ufak olaya felaket gozuyle baktigimiz icin en ufak olumsuzluk travmaya donusuyor. sezon basinda ilk 5 e giremez denen gs topandi ve suan herkes kadar sansli. peki biz neden 2 puan kaybi sonrasinda hayalleri seneye erteledik.. aramizda ucurumlar mi var rakiplerle?

skora gore rezil ve vezir huyumuzdan vazgecebilsek su futbolcularin dara dustuklerinde dort elle sarildiklari sehir baskisi ufurmeleri son bulacak ve basarisizlik icin bahane kalmayacak.. ama bu takim kazanirken bordoooo maviiiiii diyip en ufak kotu sonucta takima hocaya giydirerek olacak is degil.. suan lig standartlarina gore basarili olabilecek bir kadromuz var ve hemen kopruleri yikmaya gerek yok..
              En son ESER tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 01:04.

Yorum

• - Arkadaşlar Maçı İzleyemedim Bu Colman Nasıldı Bugün ?
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir cicekle bahar gelmez , iki damla ili de ortaligi sel goturmez.

neden sevincimizi de ofkemizi de abartiyoruz anlamak mumkun degil. tamam manisaya yenildik, olmamasi gerekirdi. kayseriye ye puan da kaybettik ki normal . yenilebilirdik de. ne oldu? takim ligin dibine mi demir mi atti yada bu iki puan kaybettigi maclarda rezil otesi , bizleri utandiracak bir oyun mu sergiledi? en ufak olaya felaket gozuyle baktigimiz icin en ufak olumsuzluk travmaya donusuyor. sezon basinda ilk 5 e giremez denen gs topandi ve suan herkes kadar sansli. peki biz neden 2 puan kaybi sonrasinda hayalleri seneye erteledik.. aramizda ucurumlar mi var rakiplerle?

skora gore rezil ve vezir huyumuzdan vazgecebilsek su futbolcularin dara dustuklerinde dort elle sarildiklari sehir baskisi ufurmeleri son bulacak ve basarisizlik icin bahane kalmayacak.. ama bu takim kazanirken bordoooo maviiiiii diyip en ufak kotu sonucta takima hocaya giydirerek olacak is degil.. suan lig standartlarina gore basarili olabilecek bir kadromuz var ve hemen kopruleri yikmaya gerek yok..
                  Bursa bile Sampiyon olmus ve su an 7 farkla 1.ciler. Bu saatten sonra Sampiyonluk sart. Bursadan daha kötü mü kadromuz var?
                  Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Özet (genis özet ligtv de 30 dk felan) izleyebildim sadece ona göre konusacak olursam galibiyete daha yakin hakeden tarafmisiz ama yenemedik...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hayatımda izlediğim zevksiz maçlardan biri daha..

Yorum

• - Yine İyi Giderken , Güzel Hayaller Kurarken , Yine O Karanlık , Karaktersiz Bir El Devreye Girdi ve Biz Yine Demoralize Olduk..

- Hep Aynı Film ..

- Hayrettin Ve Saz Arkadaşları Size Sesleniyorum , Artık Kına Yakarsınız ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beyler boşuna burda yazıp da yorulmayın.
                          Trabzonspor bu kafayla asla şampiyon olamaz!

Bir kere iyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Başarıya aç futbolcularla oynanır!
                          Sen de kaç tane iyi topçu var? Alayı fıs! Fizik güç denen şey yok! Teknik var ama bitiricilik yok!
                          Alayı şovmen bizim takımdakilerin! Yalan mı? Kaç tanesi -Engin- hariç Trabzonspor ruhu ile oynuyor??????????????????????????????????????????????????????????????

Ayrıca sezon başından beri Makakula'yı alamayan yönetim nasıl bir yönetimdir?
                          Trabzonspor olmuş eski püskü adamların ekmek kapısı, o gidince ben de giderim, o gidince de ben de giderim diyorlar!
                          Cehennemin DİBİNE KADAR YOLUNUZ VAR! Cehennem olun gidin zaten!
                          Bırakın artık bu takımın yakasını!
                          Trabzonspor afedersiniz ama 10 kocası olan kadına döndü!
                          Asbaşkan lider! Pilot takım sorumlusu lider! Herkes lider anasını satayım!
                          Böyle takım mı olur? Allah aşkına söyleyin!?

Ayrıca topu da hızlı oynayacaksın kardeşim. Sahada golü erken bulmak için elinden geleni yapacaksın!
                          Ben bu özelliklerin tekini tek futbolcuda göremiyorum!

Takımdan gitmesi gerekenler:
                          Umut Bulut- Burak Yılmaz-Zafer Yelen-Cale-Yattara (Artık elmas olmadığını anlasın!)
                          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Onur : Son haftalarda formsuz ama şenol hocanın telkinleri ile kısa zamanda toparlayacaktır.

Serkan : Her zaman haddini bilen, mücadelesini veren, hiç egosu olmayan biri, benim de kötü oynasada diyecek lafım yok .

Egemen : Takım iyi oynadıgında mükemmel , diger zamanlarda da kafasını veremediginden olsa gerek, kritik hatalara imza atıyor , ama adam gibi oynayanlardan.

Giray : Genel havası iyi gözüksede, canlı bomba. Her an ölümcül hatalara imza atabiliyor . Glowacki gelince yedek kalır , çok çalışması lazım , tecrübe eksikligi var.

Cale : Paramı alıyorum salla gitsin havaların da , bazen bu nasıl futbolcu olmuş dedirtiyor bana , hücümda hiç katkısı yok, onu da geçtim bazen defansda da yok , hayatı boşlamış aldıgı paranın hakkını vermeyen bir tip gibi geliyor bana.

Selçuk : Sezonun belkide en iyilerinden ama belliki kafası karışık, gitsem mi kalsam mı ne yapsam diye düşünüyor ve eminimki sözleşmesini uzatmayı yokuşa sürmesinin tek sebebi gitmeyi düşünmesi . Sözleşmemi yenilersem en az 2 sezon daha beni satmazlar burda kalırım ama işi yokuşa sürersem ben burdan kurtulurum diye düşünüyor . İyi performans sergilemesi ile şuan da değişmez oldu ve bunun farkında . Bu da onun egolarını yükseltiyor ve takımda diger egoları yüksek olan bazı futbolcularımız da bu rahatsızlık yaratıyor .

Colman : Colman bir var bir yok , bilekleri çok yumuşak bazen alıp götürüyor bizi bazen de ulan bu kadar basit top kaybı bu kadar basit hata da yapılmazki dedirtiyor . Ama onun da sıkıntısı var bana göre , takımda bazı oyuncuların ön plana çıkması ve takım oyunundan çok, kişisel oynamalarından acayip rahatsız gibi özellikle yattaranın .

Yattara : Oyun olarak istikrar sorununu hepimiz biliyoruz , bence futbol yaşantısı boyunca hiç bir zaman istikrar da yakalayamayacaktır. Egosu yüksek, ben iyiyim tavırları bazen hem biz taraftarı sinir ediyor hemde en önemlisi takımda bazı oyuncuları rahatsız ediyor . Bu konuda ya düzelmesi için bir şeyler yapılmalı yada yollar ayrılmalı .

Alanzinho : Bir var bir yok , geldiginden beri takıma 3-4 maç hariç hiç katkısı oldugunu düşünmüyorum . Klas bir oyuncu ama adam eksiltmek haricinde yaptıgı olumlu bir şey yok zaten onu da her zaman yapamıyor . Öldürücü ne vuruşları var ne de pasları (unutamadıgımız pasları ve golleri oldu ama bana göre yeterli degil )

Burak : Şenol hocama kızdıgım tek nokta belki de burak , bu adamın bu işten ekmek yemesi beni çileden çıkarıyor ve o güzel formamızı ona hiç yakıştıramıyorum . Hele emek hırsızlıgı yapmaya çalışması kendini yalandan yerlere atması bugunkü maçta pozisyon bitmemişken ellerinin arasına kafasını alması ayagına aldıgı 10 topun 8 ini olumsuz kullanması beni çıldırtıyor .

Engin : Teknigi , istegi , arzusu beni hep heyecanlandırıyor . Bence bize katkısı olacak bir oyuncu ama sinirlerine hakim olması gerekiyor , çünkü adı çıkmış dokuza inmez sekize .

Teofilo : Biraz şımardı hakkı da var . Ama bence daha iyi olacaktır . Takım oyununa biraz daha agırlık vermeli . Futbol adına gördügüm eksikleri son vuruşlarını biraz daha etkili hale getirmesi ve duvar paslarına çalışması gerek , çünkü duvar görevini hiç göremiyor bilmiyorum benden başka dikkat eden oldu mu ? ayrıca yalandan kendini bırakma konusunda da kendisi uyarılmalı . Rakipden bir müdahale gelir bunu düşerken süslemek futbol adına mantıklıdır ama müdahale yokken kendini yerlere atmak emek hırsızlıgıdır bana göre.

Umut : Bence burda bizim eleştirilerimizden dolayı 2 senedir mutlu ve huzurlu degil . Bizim dedim çünkü bende bir çok kez eleştirdim kendisini . O yüzden kafa olarak hiç rahat olamadı . Sezon başında gitti gidecek oldu ama kaldı . Sanırım bundan etkilendi ama aldıgı paranın hakkını vermeye çalışan mücadele eden biri . Haaa yetenekleri kısıtlı özellikle son vuruşlarda ama en azından formanın hakkını vermeye çalışması beni mutlu ediyor . Zaten bir çogumuzun eleştirdigi konu son vuruşları , ah onları da bir düzeltse zaten onu kafamın üstünde taşırım

Nitekim ben takımın performansındaki düşüşü şuna baglıyorum İKTİDAR SAVAŞINA !

Takımdaki puan kayıpları , bence futbolcuların ben bu takımın en iyisiyim havasında oynamasından kaynaklanıyor ...

Bu hafta içinde , idmanda yaşanan ,futbolcular arasındaki tartışmayı da ona baglıyorum ben .
                            (mesala bazı arkadaşlar futbolcuların hırsına bagladı , bence alakası yok)

İktidar savaşında başrolü bana göre Selçuk , Yattara , Colman üstleniyor . Bunlara bazen Alan ve Teo da katılıyor . Yani biraz sivrilen, takımın önüne geçmeye çalışıyor ve bu takım içinde şuan da huzursuzluk yaratıyor , dogal olarak da bunun sahadaki futbolumuza negatif olarak yansıdıgını düşünüyorum . Umarım ilerleyen günlerde bu sorun takımda gruplaşmaya neden olmaz , belkide ben yanlış gözlemliyorumdur ki İNŞALLAH öyledir .

Örnegin Barça , messi takımın hep önünde ama takımda kimse rahatsız degil herkez topunu son derece iyi oynuyor ve görevini yerine getiriyor .

Son olarak da puan kaybettigimiz maçlarda özellikle dikkatimi çeken top bizdeyken top almak için çogu topçumuz hareketlenmiyor , boşa koşmuyor sanki top almaktan korkuyorlar . Güzel pas yapıyoruz ama dikine giderken hücüm oyuncuları çapraz koşular yapmalı ve duvar paslarını artırmalı .
                            En son @FLU tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 02:27.
                            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Bu kadar pısırık korkak disiplinden yoksun hocayla ve bir tarafları kalkmış oyuncularla 1 adım öteye gidemeyiz.
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Uykum geldi ben bu maçı izlerken. Bir şeyler yanlış gibi duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X