Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi değişiklik burak çıkartıp ceyhunu alıp engini daha ilerde serbest oynatabilir

Yorum

• Birakin su isleri 15:30 da mac mi olurmus .. Bundesliga maclarina bir bakin saat kacta oynaniyor.

Yorum

• oha yaaa Burak'ı oynatmamaya kararlılar
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bizim solaçık tarafında bir öcü var galiba. Kimi koysak sağa veya içeri kaçıyor. Dünyanın en iyi solaçığını alsak merak ediyorum o da kaçar mı?
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birakin su isleri 15:30 da mac mi olurmus .. Bundesliga maclarina bir bakin saat kacta oynaniyor.
            Aradaki hava sıcaklığı farkını da söyleseydin keşke .

Yorum

• Burak hiç bişi yapmadı ama yan hakem nasıl görmez
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• sakin ol burak
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• burak'ı attırmak için elinden geleni yapıyo kayseri

Yorum

• göriyim seni burak kirmizi görde senin yüzünden bu mactada puan kaybedelim

Yorum

• Acilen, Burak - Yattara değişikliği gerekiyor.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gereksiz ve sevinmis hareketlerini degerlendirme disinda tutarsak engin kalite olarak sadece bizde degil her takimda oynayabilecek seviyede. fenerin super genc star ilan ettigi ozer de dahil bircok sisirme adamdan daha kaliteli bir futbolcu. ben de hocanin yerinde olsam ne yapip ne yapamayacagini kestirebildigim adami tercih ederim. ha zafer yelen konusunda haklisin bencede cok kaliteli bir adam ama onun ne kadar hazir olup olmadigini hoca cok daha iyi biliyor. suan fiziken hazir olsada 2 senedir mac kondisyonundan yoksun bir adami oynatmasi beklenemez. gerektigi zamanlarda kisa kisa sureler alacaktir
                        Dikkat ederseniz, yineliyorum, Engine lafim yok. Benimkisi daha cok Senol hocaya serzenisti. Engin sadece bir Örnek.

Kullanmadigi, yada degerlendiremedigi oyuncularla iletisim Kopukluklari var gibi geliyor. Yada "tuttugu" ,israr ettigi oyuncular... Buna Kamp öncesi "Beni sevmiyor" diyen Gabricide ekleyebiliriz.

Neyse Maca dönelim
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aradaki hava sıcaklığı farkını da söyleseydin keşke .
                          Dünyanin paralarini aliyorlar .. oynasinlar bir zahmet 90 dakika sicaklikta.

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acilen, Burak - Yattara değişikliği gerekiyor.
                            Hadi ya gerçekten mi

Yorum

• Şenol hoca yerinde bir değişiklik yaptı.Bünyamin Gezer sen çık sahilde gezinti yap hakemlik neyine senin.............
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• özelden yardım alabilir miyim
                                Trabzon'un Ayvalık ilçesinden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X